Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/01 Μεγάλες αλλαγές σε έναν στενό δεσμό σας

evdomadiaies-3-9314

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/01 B

Ζώδια Ζυγός

Η 8η Ιανουαρίου είναι η ιδανική ημέρα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να συνδεθείτε με κάποιον ξεχωριστό με αυθόρμητο τρόπο. Η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ένατο οίκο της περιπέτειας και σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την Αφροδίτη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να έρθει σε επαφή με το παιχνιδιάρικο πνεύμα που αγαπά τα παραμύθια και αφήστε την ενέργεια αυτή να οδηγήσει τα σχέδιά σας.

Και στις 10 Δεκεμβρίου, με την έκλειψη της Πανσελήνου στον δέκατο οίκο σας της καριέρας, είναι ώρα να δείτε καθαρά τι θέλετε επαγγελματικά. Είναι πολύ πιθανό η αναγνώριση να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Κάντε ξεκάθαρους τους στόχους σας και ξεκινήστε να κινήστε προς μια πιο ικανοποιητική κατεύθυνση.

zodia-taro-45

ζωδια Σκορπιός

Αν και είστε πλάσμα της συνήθειας, δεν θέλετε να μείνετε στα ίδια στις 10 Ιανουαρίου. Η έκλειψη της Πανσελήνου φωτίζει τον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Θέλετε να ταξιδέψετε, να εξερευνήσετε, να βιώσετε νέα μέρη… Να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να αποκτήσετε γνώσεις για να νιώσετε ότι προχωράτε. Ενδώστε στις ορμές αυτές και θα βρεθείτε πιο κοντά στην αλλαγή.

Την ίδια μέρα, ο Ουρανός τελειώνει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Περιμένετε στιγμές που θα σας ανοίξουν τα μάτια, με παρέα το ταίρι σας ή αγαπημένους φίλους. Αν η πρόοδος σε μια ομαδική προσπάθεια είχε σταματήσει, χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να κάνετε μια δημιουργική αλλαγή.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Θα κάνετε ψυχανάλυση και θα σκέφτεστε τις στενές σχέσεις σας στις 10 Ιανουαρίου. Τότε η έκλειψη της Πανσελήνου θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Ώρα να ρίξετε μια αντικειμενική ματιά στην αμοιβαιότητα και το πνευματικό φορτίο που μπορεί να κουβαλάτε – ή τη συναισθηματική δουλειά που κάνει ο ένας και όχι ο άλλος. Αν νιώθετε ότι κάτι είναι εκτός ισορροπίας, στρέψτε την προσοχή σας σε αυτό τώρα… Για να διατηρήσετε τον δεσμό σας υγιή και ικανοποιητικό και για τους δύο.

Την ίδια μέρα, ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Μπορείτε να παρουσιάσετε και να συζητήσετε στρατηγικές, που θα φέρουν χρήματα και επιχειρηματικές συμφωνίες. Αν κρατούσατε μια εκπληκτική ιδέα στο τσεπάκι σας, τώρα είναι η ώρα να την μοιραστείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-88-1

ζώδια Αιγόκερως

Στις 10 Ιανουαρίου, με την έκλειψη της Πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, περιμένετε μεγάλες αλλαγές σε έναν στενό δεσμό σας που συνδέεται με την εικόνα σας. Ίσως βάζετε πολλή ενέργεια σε μια τοξική φιλία, είτε είναι ώρα να κάνετε ένα σοβαρό σχέδιο δράσης για το μέλλον με το ταίρι σας: Αυτή η στιγμή θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε πώς πρέπει να προχωρήσετε. Σκεφτείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά αυτή η σχέση.

Στις 12 Ιανουαρίου, ο Κρόνος συναντά τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας και αυξάνει την ανάγκη να κάνετε τη δουλειά που σας προκαλεί, να βιώσετε ανάπτυξη. Θα επωφεληθείτε από τη δέσμευση να την ολοκληρώσετε.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/01 B

ζώδια Υδροχόος

Στις 8 Ιανουαρίου οι απολαυστικές, καλλιτεχνικές εμπειρίες μαζί με φίλους και το ταίρι σας έρχονται φυσικά. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αυτή η ανάλαφρη στιγμή μπορεί να τροφοδοτήσει τους δεσμούς σας, με μια ανανεωμένη αίσθηση ζωτικότητας και σύνδεσης.

Στις 10 Ιανουαρίου, με την έκλειψη της Πανσελήνου στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας, κάντε σημαντικές αλλαγές στη ρουτίνα σας. Θα βελτιώσετε την ισορροπία ζωής – δουλειάς. Αν και βάζετε την ομάδα, την κοινότητα και τη φιλανθρωπία πάνω από τις δικές σας ανάγκες, μια στροφή στα γεγονότα θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας τακτικά.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζωδια Ιχθύες

Η συναισθηματική σας νοημοσύνη και η ικανότητα να την εφαρμόζετε σε κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις, αυξάνονται στις 6 Ιανουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Επωφεληθείτε, δουλεύοντας μαζί με άλλους σε ένα ομαδικό έργο ή πηγαίνοντας σε ένα μάθημα. Αυτό θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε ιδέες, να μάθετε και να αναπτυχθείτε με άλλους που δεσμεύονται να κρατούν χώρο για τον δίπλα τους.

Στις 10 Ιανουαρίου, με την έκλειψη της Πανσελήνου στον πέμπτο Οίκο σας της αυτοέκφρασης και του ρομαντισμού, θα λαχταράτε να αφήσετε τη δουλειά… Προκειμένου ο καλλιτέχνης μέσα σας να βγει και να παίξει. Αγκαλιάστε τη δημιουργικότητα και τη μοναδική φωνή σας και η ψυχή σας θα νιώσει ικανοποίηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia