ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/05 – Οι ανάγκες σας εκπληρώνονται σε κάθε τομέα

erwtikes-provlepseis-zodia-savvato-24-5

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/05 Α

ζώδια Κριός
Αν σας κατηγορήσουν για εγωισμό κάποια στιγμή κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας – ή αν ξαφνικά ανακαλύψετε ότι είστε εγωιστές – η πιο εύκολη λύση είναι να στρέψετε την προσοχή σας σε κάποιον άλλο. Σκεφτείτε τους. Κάνετε τους μια χάρη που δεν ζήτησαν. Γίνετε γοητευτικοί. Μέχρι την Πέμπτη, θα δείτε τη δική σας ανάπτυξη ως άτομο.

Είναι μια αργή διαδικασία, μια δια βίου διαδικασία, αλλά νιώθετε σίγουρα μια αίσθηση ανανέωσης μέσα σας την Παρασκευή. Η τεμπελιά που αισθάνεστε στο τέλος της εβδομάδας, αντιπαραβάλλεται έντονα με την υπερδραστήρια κατάσταση που βρίσκεστε το σαββατοκύριακο.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Δεν έχει τίποτα ιδιαίτερα ασυνήθιστο η Δευτέρα, η Τρίτη ή η Τετάρτη. Αλλά κάτι υπέροχο σας περιμένει σίγουρα. Είναι ένα συναίσθημα. Η καθημερινότητα φαίνεται συναρπαστική. Οι φίλοι σας είναι πιο αστείοι από ποτέ.

Η προσκόλλησή σας είναι τόσο δυνατή την Πέμπτη, που όταν πάτε για καφέ ή για φαγητό με έναν φίλο, ένας άλλος μπορεί να ζηλέψει. Αυτή η ζήλια είναι γελοία, αλλά δείχνει πόσο λατρεύετε ο ένας τον άλλον. Την Παρασκευή είστε κυκλοθυμικοί – και λίγο ευαίσθητοι! Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή είστε απόλυτα γοητευτικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Είστε απασχολημένοι αυτή την εβδομάδα – ειδικά στο πρώτο μισό της. Δράση, έρωτας, συνεργασίες και νέα έργα, όλα είναι στην εικόνα. Αυτά τα νέα έργα μπορεί να μην βγουν όπως θα θέλατε, αλλά ο στόχος σας τώρα είναι απλά να βάλετε τα πράγματα σε μια ροή, γι’ αυτό μην ανησυχείτε.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν περισσότερο μεθοδικούς – παίρνετε τις μετρήσεις της ζωής και της εργασίας σας, κάνετε τις δύσκολες ερωτήσεις σε καλούς φίλους και διαβάζετε βαριά βιβλία. Αλλά το σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με σχέδια και φίλους. Την Κυριακή προσέξτε τον δογματισμό σας. Κανένας (ούτε καν εσείς) δεν θέλει να ακούει κηρύγματα.

ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να έχετε τη διάθεση να αγοράσετε καινούργιο φούρνο, να βάψετε την κουζίνα σας ή να επιλέξετε μια νέα κατεύθυνση για τη διάταξη του κήπου σας. Αλλά έχετε σκεφτεί ότι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά, δεν έχει καμία σχέση με την κουζίνα ή τον κήπο; Αν κάτι σας ενοχλεί στο σπίτι, αντιμετωπίστε το ευθέως. Αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια, φυσικά.

Η Πέμπτη καθορίζεται από συναισθηματικές αναταραχές και την Παρασκευή είστε βασικά άχρηστοι στη δουλειά με όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Το Σάββατο και την Κυριακή, βγείτε από το σπίτι. Κάντε μια βόλτα στο σινεμά.

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Εσείς και οι φίλοι σας είστε ένας συνδυασμός που κερδίζει τη Δευτέρα. Την Τρίτη και την Τετάρτη επίσης, είτε βάζετε εσείς το χεράκι σας είτε αυτοί, είτε υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα που δεν έχει να κάνει με εσάς, είναι λες και είστε ψυχολογικά συνδεδεμένοι αυτή την εβδομάδα. Και η ερωτική ζωή σας είναι ενεργή. Οι ανάγκες σας εκπληρώνονται σε σχεδόν κάθε τομέα.

Είναι φυσικό την Πέμπτη να αρχίσετε να σκέφτεστε βαθιά αυτή την κατάσταση ευτυχίας, όπως το από πού προέρχεται και πώς να τη διατηρήσετε. Την Παρασκευή η σκέψη σας επικεντρώνεται στην αποτροπή των προσπαθειών ανθρώπων που μηχανορραφούν, αλλά η στάση σας είναι αμετάβλητη. Το σαββατοκύριακο βγαίνει από παραμύθι.

ζώδια Παρθένος

Εάν πάτε στα μαγαζιά στην αρχή της εβδομάδας, πάρτε μαζί σας έναν φίλο. Τα ψώνια γίνονται καλύτερα με συνεργάτη αυτή τη στιγμή. Μπορεί να χρειαστείτε κάποια συμβουλή ή μπορεί να κάνετε μαζί μια μεγάλη αγορά. Τα οφέλη των αγορών μπορεί επίσης να μην έχουν καμία σχέση με τα ίδια τα ψώνια.

Μια συζήτηση με έναν φίλο την Τετάρτη, για τη διαφορά ανάμεσα στα πράγματα που θέλετε και στα πράγματα που χρειάζεστε, σας βάζει σε κατάσταση βαθιάς σκέψης την Πέμπτη και την Παρασκευή. Αυτό το σαββατοκύριακο, αν αισθάνεστε κολλημένοι, πάρτε ένα ρίσκο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66