ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/04 Α συναισθηματική αποκορύφωση

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/04 Α

ζώδια Κριός

Τη Δευτέρα, μια λεπτομέρεια παραπάνω και μπορεί να χαθούν όλα από τη μνήμη σας. Είναι φανταστικό που έχετε νέο πρόγραμμα υγείας. Αλλά είναι σημαντικό να βάλετε προτεραιότητα και την ψυχική υγεία σας επίσης… Και το να φορτώνεστε περισσότερο άγχος απ’ όσο μπορείτε να διαχειριστείτε, δεν βοηθάει. Ο τρόπος να ξεφύγετε από τις σκέψεις σας την Τετάρτη, είναι να επικεντρωθείτε στις ανάγκες κάποιου άλλου.
Για να ηρεμήσετε την Πέμπτη και την Παρασκευή, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στην ταχύτητα με την οποία μεγαλώνει το γρασίδι. Η ενδοσκόπηση προς το τέλος της εβδομάδας, έρχεται σε αντίθεση με το σαββατοκύριακο που θα περάσετε: Γεμάτο δράση, εκπλήξεις και συναρπαστικούς ανθρώπους.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η Δευτέρα μοιάζει πολύ με ημέρα του 19ου αιώνα: Γλυκόλογα, κόρτε, κήποι, τέχνη και γοητεία γεμίζουν την ημέρα. Γίνεται προφανές μέχρι την Τρίτη, ότι είστε οι πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής. Η Τετάρτη δεν είναι καθόλου βαρετή.

Η συναισθηματική αποκορύφωση φτάνει την Πέμπτη και την Παρασκευή. Αν η ζωή σας ήταν ταινία, θα υπήρχε μια στιγμή έντασης: Ένας τσακωμός ή ένας κατακλυσμός που θα έφερνε μια σκηνή μεγάλου πάθους… Και το Σάββατο, μια συζήτηση για γάμο. Ίσως ακούγεται περισσότερο σαν μυθιστόρημα της Τζέιν Όστιν. Τέλος πάντων, η Κυριακή σας επιστρέφει πάλι στην πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Κάθε φορά που προσθέτετε τους αριθμούς, καταλήγετε με διαφορετικό αποτέλεσμα. Είναι ενοχλητικό. Αυτό που χρειάζεστε, είναι κάποιον που τα καταφέρνει στα μαθηματικά. Στην αρχή της εβδομάδας είναι απαραίτητο να μοιραστείτε τις ευθύνες, ειδικά καθώς την Τρίτη και την Τετάρτη θα είστε αφηρημένοι. Το να αφήσετε τους άλλους να αναλάβουν τα πάντα, είναι απαραίτητο για να μπορείτε να βολτάρετε χέρι χέρι στο πάρκο με κάποιον ξεχωριστό.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή βρίσκεστε ξανά να κάνετε υπολογισμούς, αν και όχι μαθηματικού τύπου: Συναισθηματικούς υπολογισμούς. Η καρδιά είναι αναστατωμένη. Το Σάββατο κινείστε αργά αλλά την Κυριακή ανεβάζετε ταχύτητα.

ζώδια Καρκίνος

Το μυαλό σας τρέχει στην αρχή της εβδομάδας και πάλι νιώθετε ότι βρίσκεστε πίσω: Ο κόσμος σας κινείται σε πλήρη ταχύτητα. Ωστόσο, απολαμβάνετε τον τρελό ρυθμό. Αν βρείτε μια στιγμή, μπορεί να δοκιμάσετε να κάνετε μια συζήτηση με έναν συνάδελφό σας. Αλλά μπορεί να πρέπει να περιμένετε μέχρι την Τετάρτη για έστω κι ένα λεπτό ξεκούρασης.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Το Σάββατο, ακόμα και τα μικρότερα θέματα φέρνουν μεγάλες προσωπικές κρίσεις. Την Κυριακή ανασυνταχθείτε. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας.

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Μπορείτε να πληρώσετε ένα ακριβό γεύμα τη Δευτέρα, αλλά ένα φθηνότερο θα σας κάνει πιο χαρούμενους. Είστε πιο συντηρητικοί απ’ όσο συνήθως… Αλλά την Τρίτη και την Τετάρτη είστε και πιο κοινωνικοί, δεν είναι κακός συνδυασμός. Φέρνετε όμορφη ενέργεια σε κάθε χώρο. Ο έρωτας έχει έντονη παρουσία την Τετάρτη.

Αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν είναι καθόλου στο νου σας. Η οικογένειά σας έχει εντονότερη παρουσία. Κάποιος σηκώνει μια πέτρα για σας το Σάββατο και σας αποκαλύπτει έναν τελείως νέο κόσμο. Επιστρέψτε στην ερωτική ζωή σας την Κυριακή. Ίσως ένα ραντεβού για καφέ;

ζώδια Παρθένος

Τώρα που το γραφείο σας είναι τακτοποιημένο και πήρατε ένα ακόμα βραβεία για την καταπληκτική σας επίδοση, τι άλλο; Αυτή είναι η ερώτηση τη Δευτέρα. Σε τι μελλοντικά έργα θα ρίξετε τη διάνοιά σας; Την Τρίτη και την Τετάρτη είστε γεμάτοι ιδέες αλλά θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα σας όσο πιο βαθύ και σημαντικό γίνεται.

Αυτή μπορεί να είναι μια εβδομάδα συμβουλών από τους φίλους σας – από διάφορους φίλους σας. Από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο χάνεστε στη συζήτηση… Αλλά οι οικογενειακές υποχρεώσεις την Κυριακή σας επιστρέφουν σε σταθερό έδαφος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia