ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/05 Τα κομμάτια του Παζλ μπαίνουν στην Θέση τους

karkinos-filia

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/05 Α

Ζώδια Κριός

Οι προετοιμασίες έχουν γίνει. Τα τηγάνια έχουν λαδωθεί. Ο φούρνος προθερμαίνεται. Ήρθε η ώρα να κάνετε το κομμάτι σας. Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια όταν δυσκολέψει η κατάσταση, αλλά μερικοί λατρεύουν να δίνουν βοήθεια. Ό,τι κι αν συμβεί την Τρίτη, κρατήστε καθαρό το μυαλό σας. Μείνετε γειωμένοι.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η επιμονή σας ανταμείβεται πλουσιοπάροχα: Κάποιος μπορεί ακόμη και να καρφιτσώσει την μπλε κορδέλα στο πέτο σας. Μπορεί να πέσει την Παρασκευή, καθώς το τέλος της εβδομάδας θα φέρει κάποιες απογοητεύσεις. Μην ανησυχείτε, είναι μικρές σε σχέση με τις επιτυχίες σας. Την Κυριακή, είστε αστέρια.

zodia-taro-45

Ζωδια Ταύρος

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να είσαι δέντρο; Να είσαι τόσο προσγειωμένος, υγιής και ψηλός; Θα έχετε μια ένδειξη αυτού του συναισθήματος τη Δευτέρα και την Τρίτη. Οι άνθρωποι θα θέλουν να κάθονται κοντά σας. Θα σας κοιτούν με δέος.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη κάποιος μπορεί να σας κοιτάξει με κάτι άλλο από δέος: Μπορεί να νιώθετε ότι σας πλησιάζει με κλαδευτήρι. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά με αξιοπρέπεια και μην τον αφήσετε να σας επηρεάσει. Την Παρασκευή, ο κόσμος θα διορθωθεί ξανά. Περάστε το Σάββατο και την Κυριακή με άνετη παρέα αγαπημένων ανθρώπων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ζωδια Δίδυμοι

Η εύρεση της απάντησης σε μια ερώτηση που έχετε τη Δευτέρα, απαιτεί κάποια έρευνα. Περνάτε την ημέρα (και την Τρίτη, επίσης) συλλέγοντας ενδείξεις και ψάχνοντας για δακτυλικά αποτυπώματα – μεταφορικά, σαφώς. Προσπαθείτε να ξεθάψετε την αλήθεια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη επηρεάζεστε έντονα από τις θεωρίες και την οπτική των άλλων.

Μια συζήτηση σχετικά με τις απόψεις κάποιου, έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι σας βοηθά να ξεθάψετε πολλά γεγονότα. Η Παρασκευή και το Σάββατο φέρνουν παράδοξα: Όσο πιο ξεκάθαρα γίνονται τα πράγματα, τόσες περισσότερες ερωτήσεις έχετε – ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον σας.

Ζώδια Καρκίνος

Αυτό το θέμα που κάνει τα πάντα αμήχανα; Ίσως πρέπει να το αντιμετωπίσετε, επειδή έχει αρχίσει να γίνεται απαιτητικό. Σας αποσπά την προσοχή. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, η άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων είναι η σωστή κατεύθυνση. Τι έχετε για να ντρέπεστε; Την Τετάρτη και την Πέμπτη, είστε γεμάτοι από νεοαποκτηθείσα αυτοπεποίθηση… Αλλά η πρόκληση είναι να κάνετε τους πάντες γύρω σας να αντιμετωπίσουν άμεσα τα προβλήματα, όπως κι εσείς.

Προσπαθήστε να τους κάνετε να εμπλακούν αντί να μένουν απομονωμένοι και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Μέχρι την Παρασκευή, έχετε κουραστεί με τους άλλους και ίσως θέλετε να τελειώσετε την εβδομάδα σας με πίτσα και ταινία. Αλλά η Κυριακή είναι επεισοδιακή.

chartomantia-098

Ζωδια Λέων

Έχετε αρκετό σεβασμό στον εαυτό σας, για να κρατηθείτε μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε. Οι άλλοι μπορεί να το ερμηνεύσουν ως αλαζονεία, στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε: Και πού είναι το κακό με το να έχεις στάνταρ; Ακούστε τις συμβουλές τους, ευχαριστήστε τους για την αγάπη τους και στη συνέχεια κάντε ό,τι πιστεύετε ότι είναι σωστό.

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, ανοίγεστε στην ιδέα της ευελιξίας. Αλλά τα μη διαπραγματεύσιμα θέματά σας είναι ακόμα μη διαπραγματεύσιμα. Στο τέλος της εβδομάδας (ειδικά την Παρασκευή), επικεντρώνεστε στην έρευνα. Μάθετε περισσότερα για αυτό το άτομο. Μην αποφασίσετε μέχρι να είστε σίγουροι για τα γεγονότα. Ένα μεγάλο κομμάτι του παζλ μπαίνει στη θέση του την Κυριακή.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/05 Α

Ζώδια Παρθένος

Έχετε ένα οπλοστάσιο εργαλείων, αλλά η δημιουργικότητά σας είναι το πιο χρήσιμο στην αρχή της εβδομάδας. Τα πρόσφατα έργα σας προσελκύουν προσοχή – καλή προσοχή. Και αν είστε ελεύθεροι, ίσως να μην είστε για πολύ. Είστε επίσης φιλόδοξοι και σε άλλες σφαίρες. Στα μέσα της εβδομάδας, ο τρόπος που κάνετε κάποια πράγματα αρχίζει να φαίνεται τόσο αναποτελεσματικός όσο και βαρετός. Μια νέα μέθοδος προσέγγισης της συνήθους ρουτίνας απαιτείται.

Την Παρασκευή αντισταθείτε στον πειρασμό να είστε επικριτικοί με έναν καλό φίλο, βρείτε έναν τρόπο να είστε υποστηρικτικοί. Στη συνέχεια, την Κυριακή, όταν κάποιος άλλος είναι επικριτικός μαζί σας, αγνοείστε το. Μέσα σας ξέρετε τι είναι τι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66