ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/04 Α Συναισθηματικές εκρήξεις – Διαφωτιστικές ανακαλύψεις.

astrologia-eksagwno-ari-ermi

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/04 Α

ζώδια Κριός
Ο πρώτος που μπαίνει στο λεωφορείο διαλέγει τη θέση που θέλει. Αν και σε όποιο λεωφορείο κι αν μπείτε στην αρχή της εβδομάδας, μπορεί να κάνει κυκλική διαδρομή. Η περιπέτεια βρίσκεται στην ατμόσφαιρα. Την Τρίτη και την Τετάρτη οι παρακάμψεις αποδίδουν: Ό,τι φέρνει ο κόσμος στο μονοπάτι σας σάς είναι χρήσιμο με κάποιο τρόπο.

Η φήμη σας στη δουλειά είναι στις σκέψεις σας: Τίποτα δεν σας ικανοποιεί περισσότερο από το να πετύχετε την Πέμπτη και την Παρασκευή. Αλλά όπως ξέρετε, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει κιόλας: Το σαββατοκύριακο είναι η κατάβαση. Κάντε όσο το δυνατόν λιγότερα.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Κάποιος μπορεί να προσπαθεί να πάρει τα λεφτά σας στην αρχή της εβδομάδας. Είστε πολύ έξυπνοι για να το επιτρέψετε όμως. Οι τρόποι σας δρουν σαν οδοστρωτήρες και μπορείτε να πείσετε κάποιον να στρέψει αλλού τον θυμό του, με τη γοητεία σας και μόνο. Στα μέσα της εβδομάδας, οι σκέψεις σας είναι στα ταξίδια: Μόνο για τον λόγο αυτό, είστε πρόθυμοι να αποχωριστείτε τα χρήματά σας. Θέλετε να δείτε όλα τα μέρη που δεν έχετε δει.

Η Παρασκευή σας βρίσκει να προσπαθείτε να μην επηρεαστείτε από τις εκκεντρικότητες των άλλων. Το Σάββατο και την Κυριακή, οι φίλοι σας είναι στο πλευρό σας και σας υποστηρίζουν όσο ποτέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Δίδυμοι

Εσείς και ο συνεργός σας στο έγκλημα (ή στον έρωτα) είστε σε διαφορετικό επίπεδο τη Δευτέρα – μια ανώτερη σφαίρα από όλους τους υπόλοιπους. Είναι χρυσή. Αφήστε τον εαυτό σας να το απολαύσει. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Είστε αφέντες της μοίρας σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα είναι λίγο πιο δύσκολο να ελέγξετε τη μοίρα σας.

Αλλά την Πέμπτη, κάτι σας κάνει να καταλάβετε ότι δεν ξέρετε καν τι είναι αυτό που θέλετε. Οπότε, ευτυχώς που δεν ελέγχετε εσείς το μέλλον. Οι απόψεις σας ποτέ δεν ήταν τόσο στον αέρα όσο είναι την Παρασκευή. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι βαθιές, ονειρικές ημέρες.

ζώδια Καρκίνος

Οι πηγές ενέργειας είναι δυσεύρετες τη Δευτέρα: Όλο το πετρέλαιο του κόσμου δεν μπορεί να ανάψει τη μηχανή σας. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην κοινωνική ή προσωπική ζωή σας και μπορεί για μερικές μέρες να μην μπορείτε να καταλάβετε τι είναι. Την Τρίτη και την Τετάρτη πέφτετε σχεδόν σε χειμερία νάρκη. Θέλετε να μείνετε μόνοι.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, στις συζητήσεις σας βρείτε διανοητική σύνδεση και όχι συναισθηματική. Και το Σάββατο και την Κυριακή, δώστε στον εαυτό σας την πλήρη άδεια να χαζεύει απ’ το παράθυρο, να κυνηγήσει πεταλούδες, να διαβάσει… Ό,τι πραγματικά θέλει να κάνει.

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Τη Δευτέρα προτρέχετε. Αν είστε ελεύθεροι, θα φαντάζεστε το μήνα του μέλιτος με κάποιον που μόλις γνωρίσατε. Αν είστε παντρεμένοι, θα θέλετε παρορμητικά να κλείσετε εισιτήρια για τις Μπαχάμες: Ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή αυτό δεν είναι καθόλου πρακτικό. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η χαρά θα έρθει από την προσοχή στην υγεία σας και από το να διαθέσετε τη βοήθειά σας σε όποιον φίλο τη χρειάζεται.

Η Πέμπτη είναι δοκιμή για την υπομονή σας. Η Παρασκευή είναι ημέρα λύσεων – φτάνουν χωρίς δυσκολία στο μυαλό σας. Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή, το παρόν είναι μια εντυπωσιακή γκάμα νέων αινιγμάτων.

ζώδια Παρθένος

Θα θέλατε να είστε ο αρχηγός της αγέλης στην αρχή της εβδομάδας. Αλλά ό,τι κι αν κάνετε, δεν σας δίνει το πλεονέκτημα. Χτυπάτε με δύναμη τα πόδια σας και κουνιούνται μόνο ένα εκατοστό. Είναι λες και περπατάτε πάνω σε κινούμενες σκάλες αλλά από την αντίθετη κατεύθυνση. Την Τρίτη και την Τετάρτη, απηυδισμένοι πλέον, θα αφήσετε τις σκάλες να σας πάνε όπου θέλουν. Ευτυχώς, θα είναι στην αγκαλιά κάποιου πολύ χαρισματικού.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή, όμως, φέρνουν τη γνώση που χρειάζεστε για να πάρετε ξανά τον έλεγχο της ζωής σας. Αυτό το σαββατοκύριακο θα βρείτε στο δρόμο σας μερικούς φίλους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτή που ήσασταν εσείς τη Δευτέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia