Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Αναγνώριση και η αποδοχή των επιθυμιών σας

paixnidi-rantevoy

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Α

Ζώδια Κριός

Αν και συνήθως σας αρέσει να είναι όλα τα βλέμματα πάνω σας, θα απολαμβάνετε πιο χαλαρή ενέργεια στη ζωή σας από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 19 Μαρτίου. Τότε ο Ήλιος θα περνά από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Η διέλευση αυτή σηματοδοτεί μια περίοδο ξεκούρασης και σκέψης. Σας επιτρέπει να εξετάσετε τις μεγαλύτερες επιθυμίες σας και να κάνετε σχέδια. Η επεξεργασία των συναισθημάτων αυτών μέσα από το γράψιμο ή τη θεραπεία, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική τώρα.

Και στις 23 Φεβρουαρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Σας ενθαρρύνει να δεσμευτείτε σε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε, ίσως γιατί θέλετε να ευχαριστήσετε τους συναδέλφους ή τους φίλους σας. Πριν πείτε ναι, ακούστε τη διαίσθησή σας.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Άρης στον ένατο οίκο σας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Σας κάνει να θέλετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορεί να πάρετε ένα ρίσκο ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Απολαύστε ό,τι σας κάνει μοναδικούς και ίσως και λίγο ιδιότροπους και θα νιώσετε δυνατοί.

Έπειτα, αν θέλατε να ξεκινήσετε κάτι ομαδικό, η 23η Φεβρουαρίου είναι η ιδανική ημέρα. Η νέα Σελήνη συμβαίνει στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Οι σχέσεις που κάνετε μέσα από αυτή την εμπειρία, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι έχετε την υποστήριξη των άλλων και θα βρείτε έμπνευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ζώδια Δίδυμοι

Θα νιώθετε τυχεροί, επικεντρωμένοι και θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση στις 16 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη βρίσκεται με τον Δία, στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Εκφράστε τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σας και θα φτάσετε τη σχέση σας σε νέο επίπεδο.

Και αν θέλατε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σας, θα έχετε την ευκαιρία στις 23 Φεβρουαρίου. Τότε η νέα Σελήνη είναι στον δέκατο Οίκο της καριέρα σας. Συζητήστε τα οράματά σας με συναδέλφους και φίλους και θα κάνετε το πρώτο βήμα. Όταν έρθει η ώρα να βρεθείτε στο προσκήνιο, θα είστε πλήρως προετοιμασμένοι.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/02 Α

ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να χρειαστείτε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, με τον Ήλιο στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας από 18 Φεβρουαρίου έως 19 Μαρτίου. Είναι καλή περίοδος για να γραφτείτε σε μαθήματα για τη δουλειά ή την απόλαυσή σας.

zwdia-9-zvdia-9

Στις 19 Φεβρουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Δία στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα νιώσετε τη θετική ενέργεια και θα θέλετε να τη μοιραστείτε με το ταίρι σας ή έναν καλό φίλο. Βγείτε και απολαύστε κάτι μαζί για να ενισχύσετε το δεσμό σας.

ζωδια Λέων

Στις 19 Φεβρουαρίου η Σελήνη θα είναι με τον Δία στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε περισσότερη χαρά στη ρουτίνα σας. Αν θέλατε να δοκιμάσετε μια νέα γυμναστική ή μια δίαιτα, τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσετε.

Και στις 23 Φεβρουαρίου, η νέα Σελήνη στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας βοηθά να μοιραστείτε μια φαντασίωσή σας με το ταίρι σας. Η αναγνώριση και η αποδοχή των επιθυμιών σας σάς βοηθά να νιώθετε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση.

dream

ζωδια Παρθένος

Θέλετε να δώσετε προτεραιότητα σε χρόνο με το ταίρι σας, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας; Από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 19 Μαρτίου, ο Ήλιος περνά από τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Όχι μόνο θα απολαύσετε χαλαρές στιγμές μαζί, θα ξεκινήσετε και πράγματα που φαίνονται τρομακτικά όταν τα κάνετε μόνοι. Η διέλευση αυτή σας βοηθά να νιώσετε άνετα να στηριχτείτε και σε κάποιον άλλο, όπως και να είστε πηγή υποστήριξης γι’ αυτόν.

Και στις 23 Φεβρουαρίου, η νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ισχυρή για σας: Είναι σε σύνοδο με τον Ερμή στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Μπορεί να μοιραστείτε το μέλλον σας με κάποιον ξεχωριστό και να χτίσετε τώρα τα θεμέλια για το δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988