Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/01 Ετοιμαστείτε για απρόσμενες εξελίξεις

panselinos-zwdio-ydroxoos

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/01 Α

Ζώδια Κριός

Στις 20 Ιανουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον Άρη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα θέλετε να πάρετε τις πρωτοβουλίες στη σχέση σας με το ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό. Αυτή η ασυνήθιστη εμπειρία θα δημιουργήσει χημεία. Εάν νιώθατε ανήσυχοι για κάτι επαγγελματικό, καλά θα κάνετε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια στη σύνδεση και τη συνεργασία σας με τους άλλους στις 24 Ιανουαρίου. Τότε η νέα Σελήνη θα συμβεί στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης.

Καθώς η Σελήνη θα δημιουργήσει τετράγωνο με τον Ουρανό στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, μια ξαφνική στροφή μπορεί να επηρεάσει τα χρήματά σας. Επίσης, θα βρεθεί με τον Ερμή. Και θα δώσει έμφαση στη σαφήνεια, τη λογική σκέψη και την αρμονική σύνδεση μεταξύ καρδιάς και μυαλού στις συζητήσεις.

zodia-taro-45

ζωδια Ταύρος

Ο Ήλιος περνά από τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί προς τους ανωτέρους σας. Η κύρια προτεραιότητά σας είναι να ανεβάσετε το επαγγελματικό σας όνομα… Και είναι φυσικό να θέλετε να αναγνωριστείτε.

Στις 24 Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας. Μπορεί να περιλαμβάνουν συναντήσεις για να εκφράσετε ενδιαφέρον για περισσότερες ευθύνες ή να παρουσιάσετε μια σημαντική πρόταση, Το κλειδί είναι να μοιραστείτε τη στρατηγική σας, καθώς η Σελήνη συναντά τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή. Αλλά σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας… Γι’ αυτό ετοιμαστείτε για απρόσμενες εξελίξεις στην πορεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Θα είστε έτοιμοι να κάνετε πραγματικότητα τις πιο μεγάλες επιθυμίες σας με το ταίρι σας στις 20 Ιανουαρίου. Τότε η Σελήνη βρίσκει τον Άρη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων.
Στις 24, η νέα Σελήνη είναι στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θέλετε να αφήσετε πίσω τη ρουτίνα σας και να ψάξετε νέες εμπειρίες.

Είστε συνήθως γεμάτοι περιέργεια… Αλλά αυτή η διέλευση θα σας επιτρέψει να κυνηγήσετε πιο ενεργητικά, απίθανες στιγμές και ευκαιρίες για μάθηση. Και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον δωδέκατο Οίκο σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την επιθυμία ή ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πράξη τώρα.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Καρκίνος

Μπορείτε να περιμένετε συναρπαστικές ανταλλαγές ιδεών με συναδέλφους στις 22 Ιανουαρίου. Τότε η Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, συναντά τον Οίκο στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Μπορεί να εκπλαγείτε από τις καταπληκτικές ιδέες που θα βγουν από τη συνεργασία αυτή.

Και στις 24 Ιανουαρίου, η νέα Σελήνη είναι στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα νιώθετε πιο δυνατοί να αναγνωρίσετε και να εκφράσετε τις ανάγκες σας. Η ευαισθησία είναι τρομακτική. Αλλά καθώς η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή, δώστε φωνή στις επιθυμίες σας… Ειδικά σε όσες είναι αντισυμβατικές – και θα έρθετε πιο κοντά στην ικανοποίηση.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/01 Α

ζώδια Λέων

Ο Ήλιος περνά από τον έβδομο οίκο των σχέσεων σας, από 20 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να περάσετε χρόνο με φίλους, κάποιον αγαπημένο συνάδελφο ή το ταίρι σας και να νιώθετε πιο ικανοποιημένοι. Μαζί έχετε αέρα στα πανιά σας, όσον αφορά την πρόοδο σε ένα έργο ή κοινό στόχο. Καλά θα κάνετε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να πετύχετε και να ξεκινήσετε!

Στις 24 Ιανουαρίου, η νέα Σελήνη είναι στον έβδομο οίκο σας επίσης και παίρνετε πράσινο φως να το καταφέρετε. Καθώς η νέα Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ερμή, μιλήστε από την καρδιά σας και θα ανοίξετε το δρόμο τώρα.

zodia-astra-tarot

 

ζωδια Παρθένος

Θα είστε πιο κινητοποιημένοι να φροντίσετε την υγεία σας, όσο ο Ήλιος περνά από τον έκτο οίκο σας της ευεξίας από 20 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου. Κάντε μια καινοτόμα στρατηγική και θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο.

Στις 24 Ιανουαρίου, η νέα Σελήνη είναι επίσης στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας. Θα είναι καλό να πάρετε απόφαση τι θέλετε να κάνετε και να βάλετε το σχέδιο σε κίνηση. Έχετε ό,τι χρειάζεστε για να πετύχετε. Η νέα Σελήνη σχηματίζει ένα έντονο τετράγωνο με τον Ουρανό στον ένατο οίκο σας. Μπορεί να πρέπει να βελτιώσετε τις δεξιότητες ή τις γνώσεις σας για να κάνετε σημαντική πρόοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

μελλοντολόγος