ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/09 Α

erwtikes-fantasiwseis

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/09 Α

ζώδια Κριός

Μην κρατάτε πράγματα μέσα σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Τη Δευτέρα, πρέπει να ακολουθήσετε την παρόρμησή σας να δείξετε στους άλλους τα συναισθήματά σας (ειδικά σε γυναίκες και σε μέλη της οικογένειάς σας). Αυτό το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα σας κάνει να νιώσετε εξαιρετικά ενεργητικοί από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι την Τετάρτη. Χρησιμοποιήστε αυτή την ώθηση στη δημιουργικότητα και την ανταγωνιστικότητα για να ταρακουνήσετε τα πράγματα και να τα κάνετε να συμβούν.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή (και νωρίς το Σάββατο), μπορεί να νιώσετε εξουθενωμένοι από τις λεπτομέρειες. Πάρτε απλώς μια βαθιά ανάσα και όσο χρόνο χρειαστείτε. Από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, χρησιμοποιήστε την γοητεία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Πάρτε ένα ρίσκο καθώς ξεκινάει η εβδομάδα, ειδικά στον έρωτα. Αλλά και σε κάθε κοινωνική κατάσταση θα ανταμειφτείτε για την τόλμη σας τη Δευτέρα. Από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, θα χρειαστεί να περιορίσετε την πιο δύστροπη πλευρά σας. Οι άλλοι μπορεί να προσπαθούν να σας παρασύρουν μέσα σε τσακωμούς εγωισμού και αγώνες εξουσίας, αλλά λίγη διπλωματία θα σας βοηθήσει πολύ.
Από την Πέμπτη έως νωρίς το Σάββατο, ο ρομαντισμός θα ανθίσει και πάλι. Χρησιμοποιήστε την γοητεία σας γενναιόδωρα. Αργά το Σάββατο και την Κυριακή, αναζητήστε τρόπους για να δώσετε στη ρουτίνα σας μια δόση ενθουσιασμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να μην νιώθετε σαν τον καλό, προσαρμόσιμο εαυτό σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα, αλλά προσπαθήστε να μην γίνετε πολύ επικριτικοί. Οι αντικρουόμενες απαιτήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να είστε ευέλικτοι τη Δευτέρα. Η κατάσταση θα χαλαρώσει όμως από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, καθώς θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής, περιτριγυρισμένοι από φίλους που διασκεδάζουν συζητώντας περίεργες ιδέες.

Την Πέμπτη, Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, θα πρέπει να εστιάσετε στις μικρότερες λεπτομέρειες της ζωής -όπως σε λογαριασμούς και αποστολές. Αλλά θα διασκεδάσετε πολύ το βράδυ, όπως και την Κυριακή. Θα έχετε αρκετή ενέργεια για να αναλάβετε νέα πράγματα, ιδέες, έργα ή για να κάνετε συζητήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Καρκίνος

Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει με ενθουσιώδη, ενεργητικό τόνο. Δεν θα σας λείπει ούτε η ορμή ούτε η κατεύθυνσης τη Δευτέρα και οι άλλοι θα θέλουν να σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα ότι βάζετε στο μυαλό σας. Αυτή η άφθονη ενέργεια θα σας ακολουθήσει μέχρι την Τετάρτη –έτσι μην διστάσετε να πάρετε ρίσκα αυτή τη στιγμή.

Την Πέμπτη, Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες και στην εκτέλεση των μικρότερων εργασιών. Το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή, προσέξτε ότι απειλεί την σπιτική σας ευδαιμονία. Κάντε μια σημαντική διπλωματική προσπάθεια στο μέτωπο του σπιτιού.

chartomanteia-44

ζώδια Λέων

Αισθάνεστε εξαιρετικά γενναιόδωροι με την αγάπη και την προσοχή σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα και αυτό είναι καλό. Η ζεστασιά και η ειλικρίνειά σας θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους άλλους να πετύχουν πολλά τη Δευτέρα και περιμένετε να λάβετε την ίδια υποστήριξη τις επόμενες μέρες. Από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, είστε το κέντρο της προσοχής και καμία προσπάθειά σας δεν θα πέσει στο κενό.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, αφιερώστε χρόνο στην επανεξέταση των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας και των στρατηγικών σας. Το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή, εστιάστε στους φίλους σας. Βρείτε οποιαδήποτε δικαιολογία για να διασκεδάσετε.

zodia-zvdia-75

ζώδια Παρθένος

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας οργανώνοντας κάτι κοινωνικό και διασκεδαστικό. Η ενέργεια της ομάδας θα σας αφήσει αναζωογονημένους τη Δευτέρα και έτοιμους για τα πάντα. Από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, μπορεί να αρχίσετε να νιώθετε κουρασμένοι από τις ενοχλητικές λεπτομέρειες. Αλλά μην απελπίζεστε –με λίγη ευελιξία, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους να οργανωθούν.

Την Πέμπτη, Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους και να βγάζουν νόημα. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας για να κάνετε πολλά (και να βοηθήσετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο). Για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, αναζητήστε ευκαιρίες για να σκάψετε βαθιά και να γνωρίσετε καλύτερα τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot