Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/12 – 05/01 Ενα μαγικό θετικό συναίσθημα

zwdia-ermis-karkinos

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/12 – 05/01/2020 Α

Ζώδια Κριός

Μπορεί να είστε διχασμένοι σε κάτι επαγγελματικό στις 2 Ιανουαρίου: Ανάμεσα σε αυτό που νιώθετε ότι είναι σωστό διαισθητικά, και σε αυτό που βγάζει νόημα θεωρητικά. Τότε η συναισθηματική Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να επικρατεί σύγχυση και προβλήματα στην τεχνολογία σε κάθε στροφή. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η στιγμή θα περάσει, κρατήστε τη ψυχραιμία σας.

Από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου, θα θέλετε να κάνετε βήματα για να αποκτήσετε νέες γνώσεις και να βελτιώσετε τις δυνατότητές σας. Τότε ο Άρης θα περνά από τον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Γραφτείτε σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο ή κάντε φιλοσοφικές συζητήσεις με έναν μέντορα: Θα έχετε ευκαιρίες να μάθετε και να αναπτυχθείτε. Θα νιώσετε πιο δυνατοί και θα μπορέσετε έτσι να εξελίξετε την καριέρα σας.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Θα ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με θετική και αισιόδοξη διάθεση: Από τις 2 Ιανουαρίου ο Ερμής συνδέεται με τον τυχερό Δία στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Απολαύστε εμπειρίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση με παλιούς και νέους φίλους. Η θετική σας προσέγγιση είναι μεταδοτική.

Από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου, θα θέλετε να συνδεθείτε με τον ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό σε πιο βαθύ επίπεδο. Τότε ο Άρης θα περνά από τον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Αν νιώθετε ότι φτάνετε στο τέλος ενός κεφαλαίου με ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αυτή η διέλευση μπορεί να επισπεύσει το τέλος. Θα σας βοηθήσει όμως να νιώσετε πιο σταθεροί συναισθηματικά και ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ζωδια Δίδυμοι

Αν και συνήθως εκφράζετε τις επιθυμίες σας, θα πάρετε μια ώθηση αυτοπεποίθησης και ελαφρότητας. Αυτή θα εντείνει τη φωνή σας όσον αφορά τη σχέση σας από τις 2 Ιανουαρίου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής και ο τυχερός Δίας, συναντιούνται στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θέλετε να ικανοποιήσετε μια επιθυμία που λαχταράτε από καιρό, ανάμεσα στα σεντόνια; Θέλετε να πάτε τη σχέση σας σε επόμενο επίπεδο με άλλον τρόπο; Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να το θέσετε σε κίνηση!

Και από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης θα περνά από τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Θα τροφοδοτεί τις προσπάθειές σας σε κοινά έργα ή στις προκλήσεις που συναντάτε στις σχέσεις σας με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο. Αν και θα απολαύσετε αυτό το κύμα ενέργειας, η διέλευση μπορεί να φέρει στο επίκεντρο τις διαφορές σας. Αντιμετωπίστε τις ενεργητικά και θα τις λύσετε πολύ γρήγορα.

xartomanteia

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/12 – 05/01/2020 Α

 

ζώδια Καρκίνος

Θα ξεκινήσετε το νέο έτος γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ενέργεια! Θα μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν στην προσπάθειά σας να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα, την 1η Ιανουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον ένατο οίκο σας, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον Άρη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Εκφράστε τις επιθυμίες σας και θα είναι πιο εύκολο να τις ικανοποιήσετε.

Έπειτα, η συνεργασία με το ταίρι σας ή έναν καλό φίλο ή συνάδελφο θα είναι ακόμα πιο φυσική, στις 2 Ιανουαρίου. Τότε ο Ερμής και ο τυχερός Δίας ζευγαρώνουν στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα νιώθετε πιο συντονισμένοι απ’ όσο συνήθως και θα νιώθετε αισιοδοξία για το σχέδιό σας. Είναι επίσης εκπληκτική περίοδος για να μαζέψετε περισσότερες πληροφορίες… Ακόμα και να κλείσετε ένα ταξίδι, που θα σας φέρει πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Λέων

Στις 2 Ιανουαρίου ο Ερμής και ο Δίας βρίσκονται στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας: Φέρνουν καλά νέα σχετικά με την καθημερινότητά σας.

Αν κάνατε προσπάθειες σε θέματα φροντίδας και άσκησης, θα είστε χαρούμενοι με την απόδοση.

Και θα είναι ακόμα πιο εύκολο να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, με τον Άρη στον πέμπτο Οίκο σας από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Θα νιώθετε δημιουργικοί και θα δώσετε προτεραιότητα σε απολαυστικές στιγμές, γεμάτες παιχνίδι με αγαπημένους και φίλους.

Το μόνο πρόβλημα μπορεί να είναι ότι θα μπείτε στον πειρασμό να γεμίσετε το πρόγραμμά σας και στο τέλος να εξαντληθείτε.

Οπότε, φροντίστε να έχετε χρόνο και για χαλάρωση.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

 

ζωδια Παρθένος

Θα εκφράζετε περισσότερο αυτά που νιώθετε από τις 2 Ιανουαρίου. Τότε ο Ερμής ζευγαρώνει με τον τυχερό Δία στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Υπάρχει μια ευχάριστη, παιχνιδιάρικη ενέργεια, που μπορεί να μπει στους πιο στενούς δεσμούς σας και να σας χαρίσει ένα μαγικό, θετικό συναίσθημα. Θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα ένα ξεχωριστό ραντεβού με το ταίρι σας ή το να γράψετε ένα γράμμα σε έναν καλό φίλο.

Έπειτα, από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίζετε όσα πρότζεκτ του σπιτιού σας φαίνονταν τρομακτικά. Τότε ο Άρης θα βοηθά από τον τέταρτο Οίκο σας. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων και οικογένειας. Και έχετε το νου σας σε διαμάχες που μπορεί να προκύψουν για την εξουσία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot