ζώδια Ζυγός Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-ygeia

ζώδια Ένας ιδιαίτερος μήνας προβλέπεται να είναι για εσάς ο φετινός Σεπτέμβριος, αγαπητοί Ζυγοί.

Οι ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα τον διέπουν, θα εξαρτηθούν περισσότερο από την ευρύτερη ατμόσφαιρα και λιγότερο από τις δικές σας αποφάσεις.

Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως θετικό δεδομένο, γιατί θα σας δώσει την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων για να χαράξετε τις καινούργιες πορείες σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου φέρει τη δική σας σφραγίδα, καθώς τον διέπει η εποχή του Ζυγού. Πολλά θα σας φανούν πιο λογικά και βατά από την έναρξη του Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν αναρρυθμίσεις ακόμα και για εσάς… Ωστόσο, θα πρόκειται για ευπρόσδεκτες αλλαγές στη ζωή σας – που έτσι κι αλλιώς την είχατε παραμελήσει κάπως!

Η γενικότερη ατμόσφαιρα θα σας ευνοήσει και θα προσδώσει μια νέα πνοή στην καθημερινότητά σας. Το βασικό αίσιο στοιχείο της, αφορά την σταδιακή εξέλιξη των καταστάσεων. Αυτή θα σας δώσει όλο το περιθώριο να οργανώνεστε και να κλείνετε εκκρεμότητες στο μεταξύ. Το δεύτερο στοιχείο της περιόδου, αφορά μια ιδιαίτερη αύρα που θα σας περιβάλλει… Και θα την νιώσουν όσοι βρεθούν στον στενό σας κύκλο, καθώς θα ωφεληθούν επίσης από αυτήν!

zodia-zwdia-9988

ζώδια Ζυγός Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ένας βασικός παράγοντας θα παίξει καίριο ρόλο στο να αδράξετε όλα τα πλεονεκτήματα του φετινού Σεπτεμβρίου. Πρέπει να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και να ανορθώσετε την αποφασιστικότητά σας να πετύχετε. Μείνετε μακριά από δυσχέρειες, αποφύγετε πρόσωπα και πράγματα που απομυζούν την ενέργειά σας. Ο αρνητισμός σε αυτή τη φάση, θα βλάψει εσάς και τα εγχειρήματά σας!

Το δεύτερο εργαλείο για να διασφαλίσετε την καλή πορεία σας, είναι να μην βιαστείτε. Στη διάρκεια του μήνα δεν θα έχετε κανέναν λόγο να προτρέχετε να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις. Θα σας ωφελήσει περισσότερο να αφήνετε χρόνο στις καταστάσεις να εξελίσσονται – και να διατηρείτε την πίστη σας ασχέτως των εξωγενών παραγόντων!

κρυσταλλομαντεία

Όσο αφορά τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, μέσα στον Σεπτέμβριο θα σας δοθεί πληθώρα ευκαιριών για να τους βελτιώσετε. Το σκηνικό θα μεταβάλλεται και θα αλλάζει συνεχώς, κάτι που θα σας δίνει περισσότερες δυνατότητες επιλογών. Γι’ αυτό μην ασχοληθείτε με αμφίβολα εγχειρήματα, επιλέξτε να εστιάσετε σε όσα έχετε ήδη προετοιμάσει επιδέξια!

ζώδια Ζυγός Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι καταστάσεις μπορεί ενίοτε να εξελίσσονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο, γιατί δεν θα έχετε εσείς τον έλεγχό τους. Αν προσποιηθείτε το αντίθετο, θα κάνετε κακό στον εαυτό σας και τα σχέδιά σας. Φροντίστε να συγκεντρώσετε γύρω σας όλους τους συμμάχους και υποστηρικτές σας… Να ξέρετε ότι ακόμη και η δική σας εύνοια δεν θα επαρκεί για να εκπληρώσετε μόνοι όλες τις υποχρεώσεις σας!

Στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου δεν πρέπει να υποτιμάτε τη συμβολή κανενός. Να τις ακούτε όλες και να τις λαμβάνετε υπόψιν σας, παραμένοντας ακέραιοι σε κάθε σημαντική διαπραγμάτευση. Να θυμάστε ότι όσο πιο αποφασιστικά χειριστείτε εσείς αυτή την περίοδο, με τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σας το ανταποδώσει!

ζώδια Ζυγός Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Σε γενικές γραμμές, αυτός είναι ένας θετικός μήνας για την υλοποίηση των προσωπικών σας επιδιώξεων. Από εσάς εξαρτάται να τον αξιοποιήσετε και να αδράξετε τα κέρδη των κόπων που έχετε καταβάλει εδώ και καιρό. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά – και έχουν τη δυναμική να σας κάνουν ευτυχισμένους σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065