Ζώδια Ιανουάριος Κριός 2020 Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

akmi-zwdia-krios-tayros

Ζώδια Δεν αποδίδει μόνο στο γραφείο η σκληρή δουλειά.

Λοιπόν, αν δε το γνωρίζατε, θα το μάθετε την 1η Ιανουαρίου…

Όταν επενδύετε χρόνο κι εργάζεστε σκληρά για την ερωτική σας σχέση – ή αν είστε μόνοι, τη σχέση με τον εαυτό σας, τις ελπίδες σας για τον έρωτα, τα όνειρα και τους φόβους σας – θα φέρει πραγματικά ανταμοιβές!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σίγουρα ο έρωτας έχει να κάνει με τη διαίσθηση. Απαιτεί όμως, να προσπαθήσουμε. Και αν αποτύχουμε, να προσπαθήσουμε ξανά… και ξανά. Πρόκειται για την προσαρμογή μας με τις διάφορες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε και την επικοινωνία μας με τους άλλους.

Αφορά το να είσαστε αρκετά γενναίοι και να αναρωτηθείτε τι θέλετε πραγματικά. Γι’ αυτό, πιάστε δουλειά! Θα το λατρέψετε… τελικά.

taro-zodia-76

Ο συναισθηματισμός, θέλει πολλή ενέργεια! Φροντίστε λοιπόν, λόγω του ότι αυτό το διάστημα θα είσαστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Ιδιαίτερα στις 4, 5 και 6 του μήνα. Με την καθημερινότητά σας στις 9, 10 και 11 Ιανουαρίου, ίσως πιστεύετε ότι γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για την ερωτική σας σχέση. Πιθανόν όμως, να μην έχετε δίκιο.

Ζώδια Ιανουάριος Κριός 2020 Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

Ανταλλάξτε ιδέες για τον έρωτα και το ρομαντισμό, με κάποιον από διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας. Θα μπορούσε να ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Κάντε το λοιπόν, στις 16, 17 και 18.
Με τις συναισθηματικά δύσκολες ημέρες στις 23 και 24 Ιανουαρίου, μπορεί να θέλετε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Πιστεύετε πως θα έπρεπε όμως;

Ο έρωτας επανέρχεται στο προσκήνιο σε δύο καταπληκτικές ημερομηνίες, στις 25 και 26 Ιανουαρίου. Προχωρήστε ακάθεκτοι… και γίνετε όσο συναισθηματικοί θέλετε, στις 31!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098