Ζώδια Ιούνιος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

zvdia-didymos

Ζώδια Ιούνιος 2020 Δίδυμοι Οι μηνιαίες προβλέψεις σας δείχνουν ότι οι πρώτες έξι μέρες του μήνα είναι ενδιαφέρουσες!

Η επιθυμία και η φαντασία προσπαθούν να ξεφύγουν παίρνοντάς σας μαζί τους, αλλά μπορείτε ακόμη να τις ελέγξετε.

Ναι, υπάρχει ο δρόμος που δεν έχετε πάρει, αλλά δεν θέλετε να τον διαβείτε ακόμα.

zodia-taro-45

Αντιθέτως, αναζητάτε τη συνομιλία που θα μπορούσε να σας αλλάξει τη ζωή στις 7 και στις 8 Ιουνίου. Ακόμα και όταν κοιτάτε μπροστά, αναπόφευκτες δυνάμεις έρχονται από πίσω σας στις 9 και τα βάζουν μαζί σας γύρω στις 10. Ξεκάθαρα έπρεπε να πάρετε αυτό το μάθημα.

Η ελεύθερη βούληση και οι ακούσιες συνέπειες, είναι κάτι πολύ εύκολο για εσάς μεταξύ 11 και 23 του μήνα. Είστε κοντά σε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους – και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Αγαπητοί Δίδυμοι, δεν σας πειράζει αν γίνονται πλάκες εις βάρος σας… Ιδιαίτερα στις 14 και 15 Ιουνίου, όταν μπορείτε να αντέξετε τα πάντα. Κάντε επίδειξη με υπερηφάνεια από τις 16 έως τις 18. Οι αυτοδημιούργητοι άνθρωποι βρίσκονται στην κορυφή της εφεύρεσης, κάτω από κοινωνικές συνθήκες όπου όλα είναι δυνατά.

Ζώδια Ιούνιος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Τα ένστικτά σας είναι σταθερά μεταξύ 19 και 22 του μήνα. Αλλά στις 24 θα πρέπει να αποδεχθείτε τις ιδιαίτερες ικανότητες κάποιου άλλου και πιθανόν να του δώσετε τη σειρά σας. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας γενναιόδωρα το σαββατοκύριακο μετά τις 26 Ιουνίου. Μετά από αυτό, είναι ώρα να γυρίσετε πίσω στη δουλειά. Αν μη τι άλλο, είστε γηραιότεροι και σοφότεροι αν όχι πλουσιότεροι.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Ιούνιος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιο του Ιουνίου για το ζώδιο των Διδύμων, δείχνει ότι γνωρίζετε ότι οι άλλοι σας δίνουν λεμόνια και περιμένουν να φτιάξετε λεμονάδα. Αλλάξτε αυτό το μαρτύριο σε ένα δίκοπο ξίφος μετά τις 3 του μήνα.
Λαμβάνετε πολύ καλύτερη μεταχείριση στις 7 και 8 του μήνα. Θα θέλατε να πληρωθείτε αυτό που αξίζετε, ωστόσο αυτό γίνεται μια ρητορική ερώτηση στις 10.

Προωθήστε τον εαυτό σας ή τα προϊόντα σας χωρίς ντροπή αλλά με ειλικρίνεια μεταξύ 11 και 23 Ιουνίου. Δε θέλετε να είστε οι μόνοι που θα γνωρίζετε πόσο καλοί είστε. Η εβδομάδα που περιλαμβάνει την 14η ημέρα, υποδηλώνει ισχυρή παρουσία στην αγορά.

taro-6-9
Από τις 16 έως τις 18 του μήνα, με ευχαρίστηση βάζετε λόγια στο στόμα των συναδέλφων σας. Το καθαρό αποτέλεσμα ως εταιρεία έχει μεγαλύτερη σημασία από το ποιος είπε τι. Κανείς δεν ενδιαφέρεται όταν όλοι πλουτίζουν.

Ζώδια Ιούνιος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Αν καταλήξετε να προωθηθείτε μετά τις 21 Ιουνίου, δείξτε στους κατώτερούς σας όλη την αμεροληψία και σεμνότητα που πάντα θέλατε να σας δείξουν τα αφεντικά σας. Τεχνικές δυσκολίες ή δυσκολίες στη μετακίνηση, δημιουργούν εμπόδια στην επιτυχία των σχεδίων της δουλειάς στις 24 ή 25 του μήνα.
Αγαπητοί Δίδυμοι, αναπληρώστε τον χαμένο χρόνο το σαββατοκύριακο μετά τις 26 Ιουνίου… Αυτές οι τελευταίες μέρες του θα φέρουν περισσότερες προκλήσεις παρά λύσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76