Ζώδια Μάρτιος Κριός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Capricorn-HD-Wallpapers-12

Ζώδια Τι θα μπορούσε να αποτελεί ικανοποίηση ή πολυτέλεια για εσάς, αγαπητοί Κριοί;

Η ορμητική ιδιοσυγκρασία σας μπορεί ενίοτε να σας ωθήσει σε κάποιες υπερβολές, χωρίς να είναι το πραγματικό σας ζητούμενο.

Αλλά ο φετινός Μάρτιος σας προσεγγίζει με διάθεση να απολαύσετε μεν, χωρίς να χάσετε το μέτρο δε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Αφροδίτη των υλικών απολαύσεων θα βρίσκεται στον Ταύρο από τις 4 Μαρτίου. Από αυτή την ισορροπημένη θέση της, σας ενθαρρύνει να φάτε και να πιείτε όσο θέλετε και όσο σας ευχαριστεί. Η εύθυμη διάθεσή σας θα ευνοήσει την επιπλέον διασκέδαση, γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να χαρείτε και να γελάσετε!

Στις 9 Μαρτίου αναδύεται η Πανσέληνος και μειώνει λίγο την ταχύτητά σας. Το ακριβοδίκαιο σύμπαν θα σας υπενθυμίσει να διατηρείτε την απαραίτητη ισορροπία σε κάθε δράση σας: Η υπερβολή σε καθετί φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα – και δεν θέλετε να επηρεαστεί η καλή φυσική σας κατάσταση!

zodia-zvdia-22

Αφού αρχίσετε να επανέρχεστε στους ομαλούς ρυθμούς της καθημερινότητας, η προσοχή σας θα στραφεί στα επαγγελματικά σας θέματα. Ενδιαφέρουσες προοπτικές θα διαφανούν για την καριέρα σας, που πρέπει να τις μελετήσετε και να τις επεξεργαστείτε!

Εκμεταλλευτείτε μια ώθηση στην ενέργεια και την αισιοδοξία σας προς αυτή την κατεύθυνση: Θα σας την παράσχει μια δραστική σύνοδος ανάμεσα στον Άρη και τον Δία στις 20 Μαρτίου, που πατά στη ζώνη της καριέρας σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να θέσετε όσο πιο μεγαλεπήβολους στόχους μπορείτε, να ανεβάσετε τον πήχη των ονείρων σας!

prodosia

Δεν πρέπει να ελαττώσετε την ταχύτητά σας την αμέσως επόμενη μέρα… Ο αυστηρός Κρόνος περνά στον τομέα σας της επικοινωνίας και μπορεί να θολώσει λίγο τις επαφές σας. Ενδέχεται τώρα θα συναντήσετε αντιστάσεις για τα σχέδιά σας, από τον φιλικό ή τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Είναι φυσικό να έχετε μια αίσθηση ότι η στήριξη που λαμβάνετε, είναι μικρότερη από την αναμενόμενη. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίστε να πορεύεστε!

Ζώδια Μάρτιος Κριός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Αν νιώσετε να σωρεύετε θυμό ή πικρία, προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Η ατμόσφαιρα δεν θα σας βοηθά στις 23 Μαρτίου, εξαιτίας μιας συνόδου του Άρη με τον Πλούτωνα στον οίκο σας της καριέρας. Πρέπει να αντισταθείτε στην παρόρμηση να κάνετε δραστικές ή δραματικές κινήσεις!

zwdia-zodia-astrologia-65

Την αμέσως επόμενη μέρα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στα δικά σας εδάφη, αγαπητοί Κριοί! Αρχικά θα σας υπογραμμίσει το δεδομένο πως ό,τι έχει γίνει, δεν ξεγίνεται… Ωστόσο, θα σας γεμίσει με αίσια οπτική για την προσπάθεια που έχετε καταβάλει ως τώρα. Και είναι βέβαιο ότι αυτός ο κόπος έχει δώσει θετική τροπή σε πολλές προοπτικές!

Ζώδια Μάρτιος Κριός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Στηριχτείτε στην απαράμιλλη δύναμη και θέλησή σας, για να χαράξετε την καινούργια πορεία σας. Η καλή είδηση πριν ρίξει αυλαία ο Μάρτιος, είναι το πέρασμα του Άρη στην πτυχή σας της αντικειμενικότητας. Αμέσως θα σχηματίσει μια σύνοδο με τον Κρόνο, που μπορεί να υποδεικνύει ανώμαλες διαδρομές… Αλλά εστιάσετε στο ότι οι ευφυείς και λαμπρές ιδέες σας παραμένουν στον ορίζοντα, όσο κι αν δυσκολευτείτε να τις βάλετε σε εφαρμογή!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988