Ζώδια Μάρτιος Σκορπιός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

scorpio-sign1

Ζώδια Η ειλικρίνεια και το ανοικτό πνεύμα είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί!

Να ξέρετε ότι στη διάρκεια του φετινού Μαρτίου πρέπει να τα υιοθετήσετε στο έπακρο…

Και μάλιστα η αυθεντικότητα και η ακεραιότητά σας θα ελεγχθεί!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο μήνας ανοίγει την αυλαία του με θετικό πρόσημο: Η ευγενική Αφροδίτη θα εισβάλλει στη ζώνη σας του έρωτα στις 4 Μαρτίου . Και η Πανσέληνος που αναμένεται στις 9 Μαρτίου, θα φωταγωγήσει όλων των ειδών τις σχέσεις σας σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο!

Πορευθείτε με αισιοδοξία και δυναμισμό για τη διεκδίκηση των ζητουμένων σας. Μην κάνετε εκπτώσεις στην ταχύτητά σας, γιατί η διαίσθηση και η διαύγειά σας θα είναι οξυμένες. Πρέπει να τις αξιοποιήσετε κατά το πρώτο μισό του μήνα, για να ανοίξετε τον δρόμο προς τις επιτυχίες!

zodia-zvdia-22

Ο Άρης και ο Δίας θα σχηματίσουν μια σύνοδο στις 20 Μαρτίου, που συνήθως λειτουργεί ευεργετικά για την ιδιοσυγκρασία σας. Αλλά επί του προκειμένου, μπορεί να σας κάνει κάποιες νύξεις για γεγονότα και θέματα που θα επακολουθήσουν. Πρόκειται για σύνοδο που κεντρίζει την διανοητική αλλά και την επικοινωνιακή σας πτυχή. Εκμεταλλευτείτε τη, τόσο για τις εξαιρετικές ιδέες που θα σας παράσχει όσο και για να ακούσετε το ένστικτό σας!

Ζώδια Μάρτιος Σκορπιός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Λίγο αργότερα, στις 23 του μήνα, ο Άρης θα σχηματίσει άλλη μία σύνοδο στους ίδιους τομείς σας. Αυτή τη φορά με τον Πλούτωνα, προκειμένου να φέρει στο προσκήνιο θέματα ισχύος και υπευθυνότητας, ατιμίες και χειραγωγήσεις. Τούτου λεχθέντος, μήπως «κλέψατε» την ιδέα κάποιου άλλου ή δεν αποδώσατε τα εύσημα εκεί που έπρεπε; Να είστε βέβαιοι ότι θα αποκαλυφθείτε και αυτή η πράξη σας θα σας στοιχειώσει!

μελλοντολόγος

Καθετί που απαιτεί διαφάνεια στον επαγγελματικό σας τομέα, αποκτά ζωτική σημασία αυτή την περίοδο. Επί αυτού θα λάβετε βοήθεια από την εξαιρετικά θετική Νέα Σελήνη: Αναδύεται στις 24 Μαρτίου από τον τομέα σας της δουλειάς και της καθημερινότητάς. Τώρα θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε τρόπους επανόρθωσης, για κάθε σχέση σας που έχει πληγεί στον εργασιακό χώρο!

Είναι φυσικό να επηρεάζεται και η ζωή σας στο σπίτι από τις πιθανές αναταραχές στα επαγγελματικά σας. Την ανάγκη για σταθερότητα θα υπογραμμίζει και ο Κρόνος, που θα είναι στην οικιακή σας ζώνη από τις 21 του μήνα. Γι’ αυτό η σύνοδός του με τον Άρη στις 31 Μαρτίου, ίσως να υπονομεύσει τις προσπάθειές σας προς αυτή την κατεύθυνση…

Ζώδια Μάρτιος Σκορπιός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους οι όποιες εντάσεις στο περιβάλλον του σπιτιού. Είναι στο χέρι σας να καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται, προκειμένου να επικρατήσει η αρμονία. Φροντίστε να αποδείξετε στους δικούς σας ανθρώπους και το ταίρι σας, ότι είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες τους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098