Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Υδροχόος μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

ydroxoos-zwdia

Νοέμβριος ‘20 Υδροχόος Το νιώθετε να πλανάται στην ατμόσφαιρα, κάτι θετικό σας προσεγγίζει…

Έχετε δίκιο, αγαπητοί Υδροχόοι. Η έκφρασή σας απελευθερώνεται και μπορείτε να πείτε όσα λαχταράτε.

Τα λόγια σας θα βγαίνουν με περισσότερη ευκολία και χάρη, περιγράφοντας εύγλωττα όσα νιώθετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για αυτή την αίσια αλλαγή φροντίζει ο Ερμής, που επιστρέφει ορθόδρομος μέσα στον αρμονικό Ζυγό στις 3 Νοεμβρίου. Αρχίστε να λέτε όσα κρατούσατε μέσα σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που τολμούν, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις!

Στις 7 του μήνα, ο Ερμής θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό που σας κυβερνά. Αν δείτε κάποια ανάρτηση από – ή για – ένα πρώην ταίρι σας, δεν πρέπει να απαντήσετε σαρκαστικά… Όλοι αξίζουν να είναι ευτυχισμένοι, όπως κι εσείς. Ακόμα κι αν σας σοκάρουν τα νέα που θα διαβάσετε ή θα ακούσετε, μην δημοσιοποιήσετε την πρώτη σας αντίδραση. Αφήστε τις πληροφορίες να καταλαγιάσουν μέσα σας, αγαπητοί Υδροχόοι!

xartomanteia

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Υδροχόος μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Ο ονειρικός Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 28 Νοεμβρίου, στους Ιχθύες που κυβερνά. Είναι η στιγμή να ασχοληθείτε με θέματα που προσπαθείτε να αποφύγετε εδώ και καιρό. Όσο κι αν χρονοτριβείτε και αποσπάτε την προσοχή σας, η πραγματικότητα θα σας χτυπήσει την πόρτα… Βγάλτε τα αισιόδοξα γυαλιά σας και αξιοποιήστε την καινούργια σας διαύγεια!

Στις 30 του μήνα αναδύεται η Πανσέληνος στους επίσης αέρινους Διδύμους – και είναι παράλληλα Έκλειψη Σελήνης. Τώρα η περιέργειά σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, όπως και η επικοινωνιακή σας ικανότητας. Είναι ιδανική συγκυρία για να μελετήσετε τρόπους να γίνετε καλύτεροι σύντροφοι και εραστές… Αποχαιρετίστε τον φετινό Νοέμβριο με ανοικτό πνεύμα και θα νιώσετε να ωριμάζετε και να εξελίσσεστε!

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Υδροχόος προβλέψεις ευεξίας

Το Φθινόπωρο δεν έχει τελειώσει ακόμη, αγαπητοί Υδροχόοι… Έχει ένα ακόμη μήνα, που καλείστε να τον αξιοποιήσετε και να τον απολαύσετε. Αρχίστε από τις 3 Νοεμβρίου, που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον εξισορροπητικό Ζυγό. Βρείτε κι εσείς ξανά τη δική σας ισορροπία με περιπάτους κοντά στη φύση, που θα ευεργετήσουν το σώμα και το πνεύμα σας!

Μην βιαστείτε να θέσετε καινούργιους στόχους για την εξάσκηση και τη διατροφή σας. Με τη Δήμητρα να μπαίνει στους Ιχθύες στις 9 του μήνα, αρκεστείτε σε όσα σας προσφέρουν χαρά και ευεξία!

Από τις 10 Νοεμβρίου και μετά, μπορείτε να γίνετε πιο απαιτητικοί με τον εαυτό σας. Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό και σας καλεί να δείτε μαζί την ανατολή του ήλιου, ενώ θα γυμνάζεστε. Ευτυχής συγκυρία θα είναι και η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία, στις 13 του μήνα στον Κριό που κυβερνά. Η ενέργεια που θα σας κατακλύσει, θα κάνει την εξάσκησή σας να φαντάζει πιο εύκολη!

zodia-zvdia-75
Μπορείτε να κάνετε μια επιθεώρηση στους στόχους σας την επόμενη μέρα, που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Αναρωτηθείτε αν πραγματικά είναι εφικτοί και ευχάριστοι… Είναι απόλυτα αποδεκτό και σωστό, να κάνετε όσες αλλαγές χρειάζονται προκειμένου να γίνουν!

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Υδροχόος μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα στις 21 Νοεμβρίου, αγαπητοί Υδροχόοι: Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό, ενώ παράλληλα ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη. Το άγχος μπορεί να απομυζά όλη σας την ενέργεια και πρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Θα λάβετε βοήθεια από την Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, την τελευταία μέρα του μήνα. Με τη διάθεσή σας τονωμένη και πρόσχαρη, λίγη βραδινή γιόγκα θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο κοντά στη φύση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988