ζώδια σήμερα ημερήσιες προβλέψεις 02/01 Πέμπτη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Πορευτείτε όσο δυναμικά αντέχετε προς την υλοποίηση των ονείρων σας, αγαπητοί Κριοί! Με το Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας, οι στόχοι ατσαλώνονται και οι άλλοι θα δυσκολεύονται πολύ να σας προφτάσουν.

Ακόμα κι αν δεν κατανοούν εξαρχής όσα κάνετε, μην σπαταλήσετε τώρα χρόνο και ενέργεια σε εξηγήσεις. Συνεχίστε να πειραματίζεστε, να επεξεργάζεστε και να κάνετε δοκιμές, μέχρι να φτάσετε στο τέλειο που επιδιώκετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μήπως μεγάλωσαν πολύ όσα μικροπράγματα χώνατε κάτω από το χαλί, αγαπητοί Ταύροι; Το Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας του υποσυνείδητου.

Αν χρειαστεί να κάνετε μια άβολη συζήτηση με ένα άτομο, μην το αντιμετωπίσετε ως αρνητικό στοιχείο. Δεν θα είναι ευχάριστη, ωστόσο είναι αναγκαία.

Μπορεί εκείνος ο «σωρός», να είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, γι’ αυτό ανοίξτε την καρδιά σας και βγάλτε όσα έχετε θαμμένα. Να θυμάστε ότι το εργαλείο σας θα είναι ο συμβιβασμός!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Το ομαδικό πνεύμα είναι το όνομα του παιχνιδιού για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών, θα σας ωθήσει να κάνετε σπουδαίες ανακοινώσεις η να αναζητήσετε συμμάχους για το επόμενο σπουδαίο εγχείρημά σας. Όποιες κι αν είναι οι κινήσεις που θέλετε να κάνετε, διαβεβαιώστε ότι έχετε το άρτο ανθρώπινο δυναμικό και τα προσόντα να προχωρήσετε. Είναι θαυμάσια τα οράματα, αρκεί να στηρίζονται σε σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Πώς πάει η πρόοδός σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Με το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και τον τομέα σας της καριέρας, έχετε το περιθώριο να επιθεωρήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αν δεν έχετε έτοιμη τη λίστα προθέσεων για το 2020, αυτή είναι η στιγμή να την στήσετε. Επιβεβαιώστε ότι είστε στην πορεία που επιθυμείτε, σκεφτείτε πώς θα κινηθείτε ανεξάρτητα αλλά μέσα από μια δημιουργική ομάδα. Να θυμάστε ότι στις 21 Ιουνίου αναμένεται μια Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας, που θα σας δώσει ηγετικό ή πρωταγωνιστικό ρόλο. Αρχίστε να προετοιμάζεστε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

xartomanteia

ζώδια σήμερα Λέων

Ώρα για μάθηση, ωρίμανση και λίγη περιπέτεια, αγαπητοί Λέοντες! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο στασιμότητες σε κάποια θέματα. Τι είστε πρόθυμοι να κάνετε για να αλλάξετε αυτό το δεδομένο; Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα, για να ξεκολλήσετε από παλιές πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Αν χρειάζεστε συμβουλές, ζητήστε τις τώρα από έμπιστους ανθρώπους διαφόρων επιπέδων και χώρων!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε, αγαπητοί Παρθένοι; Αυτό το ερώτημα κλειδί σας θέτει το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας των μυστικών. Ενδέχεται «κατά λάθος – επίτηδες» να αποκαλύψετε θαμμένα στοιχεία σας, για τα οποία δεν είστε καθόλου περήφανοι. Και επειδή τα τέταρτα του φεγγαριού αφορούν την ισορροπία, μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Με ηρεμία και στρατηγική προσεγγίστε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Μπορεί να υπάρχουν πολλές εκδοχές της «αλήθειας», αρχίστε να τις μελετάτε όλες!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Φέρτε ξανά την ισορροπία στις σχέσεις σας, αγαπητοί Ζυγοί! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό, ρίχνει φως στον τομέα σας των συμπράξεων. Δείτε υπό διαφορετική οπτική κάποιες συζητήσεις που άνοιξαν πριν τις γιορτές. Αν αφορούσαν μια επαγγελματική ευκαιρία, ίσως λάβετε τώρα απάντηση. Στο μεταξύ, ισορροπήστε και μέσα σας την αρχή του δούναι και λαβείν: Τι θέλετε να εμπεριέχουν οι κάθε λογής σχέσεις σας;Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η ζώνη της ευημερίας σας ενεργοποιείται ξανά, αγαπητοί Σκορπιοί! Το Τέταρτο της Σελήνης στον οραματιστή Κριό, σας καλεί να εστιάσετε στην υγεία και την πρόληψη. Θα νιώσετε καλύτερα αν δράσετε προληπτικά, αντί να αναζητάτε θεραπείες εκ των υστέρων. Μιας και αυτή είναι η περίοδος των ιώσεων, θωρακιστείτε με βιταμίνες, βότανα και μπόλικο νερό. Μην αναζητάτε όσα σας αρέσουν μόνο, σημασία έχει να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζωδια σήμερα Τοξότης

Ως ζώδιο της Φωτιάς δεν φοβάστε τα ρίσκα, αγαπητοί Τοξότες! Και το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό, ενισχύει αυτή την τόλμη σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την περασμένη εβδομάδα, σας ενέπνευσε για μια ιδέα που θα επιφέρει κέρδη… Αλλά κάτι πιο έκτακτο, μπορεί να έστρεψε την προσοχή σας αλλού. Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε εκεί, για να στήσετε την στρατηγική που θα την πραγματώσει.Διατηρήστε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη χαρά και την αφοσίωση, για να μην χάνετε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Απολαμβάνετε το σπιτικό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το Τέταρτο ισορροπίας της Σελήνης αφορά την οικιακή σας ζώνη, για να φέρετε γαλήνη και ηρεμία στην οικογενειακή ατμόσφαιρα. Μην κρύβετε πράγματα κάτω από το χαλί, έχετε όση συγκέντρωση και υπομονή χρειάζεστε για να χειριστείτε πρακτικές λεπτομέρειες. Αυτές θα αποτελέσουν τα πρώτα βήματα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Μην βλέπετε τα πιθανά εμπόδια, να κοιτάτε τις ανοικτές γραμμές επικοινωνίας σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Οι άνθρωποι του ευρύτερου περιβάλλοντός σας μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα Τέταρτο ισορροπίας της Σελήνης στον επιβεβαιωτικό Κριό, κεντρίζει τους δεσμούς σας. Αγαπάτε τους ανθρώπους, αρκεί να μην προσπαθούν να σας υπονομεύσουν. Τώρα μπορείτε να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας με εποικοδομητικούς διαλόγους. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, με ψυχραιμία και παραμένοντας επί του θέματος!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ελέγξτε ξανά τα οικονομικά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε προτεραιότητες. Ίσως δεν χρειάζεται να μειώσετε ταχύτητα στους χειρισμούς σας, χρειάζεται όμως να έχετε τη ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης. Αν κάπου έχετε ξεφύγει, αναζητήστε τρόπους να συμπληρώσετε τα κενά. Αξιοποιήστε την έμπνευσή σας για να στήσετε ένα πιο ξεκάθαρο σχέδιο σε αυτό τον τομέα, που θα τηρήσετε καθ’ όλη τη Νέα Χρονιά!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος