ζώδια σήμερα ημερήσιες προβλέψεις 08/01 Τετάρτη

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Οι φίλοι σας σε υψηλά πόστα μπορούν να ενισχύσουν τις φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Κριοί! Μια δυναμική σύμπραξη του κοινωνικού Ερμή και τον «μάγο» Ποσειδώνα, μπορεί να φέρει την πολυπόθητη αναγνώρισή σας.

Θα κάνετε μαγνήτη επιτυχίας τις κινήσεις πρωτοβουλίας και την προθυμία να εργαστείτε περισσότερο και πιο γρήγορα. Γι’ αυτό να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας, ώστε να τα θέσετε με κάθε ευκαιρία. Με αποφασιστικότητα και καλά σχεδιασμένη στρατηγική, το μονοπάτι σας είναι ολοκάθαρο και ρόδινο!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η διεύρυνση του κύκλου σας είναι η καλύτερη επιλογή για την επιτυχία σας, αγαπητοί Ταύροι! Οι τυπικές προσεγγίσεις δεν ενδείκνυνται αυτή την περίοδο, προτιμήστε να γίνετε ακροατές και συλλέκτες χρήσιμων και καινούργιων πληροφοριών.

Η μελέτη των υπέρ και των κατά για κάθε θέμα, θα απομακρύνει τη «σταθερή» φύση σας από τις τετριμμένες πρακτικές. Μια ευθυγράμμιση επέκτασης ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, κεντρίζει τις ζώνες σας συνέργειας και της ευρύτερης εικόνας.

Είναι ιδανική στιγμή για να διανθίσετε τις πνευματικές και πολιτιστικές σας προοπτικές!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Ζητήστε και θα λάβετε οφέλη από τον φιλικό σας κύκλο, αγαπητοί Δίδυμοι! Με το χάρισμά σας στις σωστές προσεγγίσεις, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές ατόμων.Θα έχετε τη βοήθεια μιας σύμπραξης του Ερμή με τον Ποσειδώνα, στον 10ο Οίκο σας της δουλειάς και της δημόσιας εικόνας. Με έμφαση στους άντρες του περιβάλλοντός σας, ανοίγονται δρόμοι για να πάρει αίσιο πρόσημο η καριέρα σας. Μην διστάσετε να πάρετε τη στήριξή τους, για να οικοδομήσετε την πιο ασφαλή διαδρομή προόδου!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ποτέ δεν φοβάστε την επαφή με το συναίσθημά σας, αγαπητοί Καρκίνοι… Και μια συνάντηση του αγγελιαφόρου Ερμή με τον ευαίσθητο Ποσειδώνας, θα αποκαλύψει ότι έχει περισσότερο βάθος απ’ όσο νομίζατε! Μην προσπαθήσετε καν να διατηρήσετε ένα ψυχρό ή ήρεμο προσωπείο, ειδικά στις πιο στενές σχέσεις σας. Αντίθετα, τέτοιου είδους αναχαιτίσεις θα περιορίσουν και τις προοπτικές τους. Πάρτε το ρίσκο να δείξετε στα ιδιαίτερα άτομα της ζωής, όλη τη γκάμα της ευαίσθητης ιδιοσυγκρασίας σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Οι Σύντροφοι θα πουν τις αλήθειες τους

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια σήμερα Λέων

Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για μελοδραματισμό, αγαπητοί Λέοντες! Η αλήθεια είναι ότι τελευταία παλεύετε να τιθασεύσετε τα γιγάντια κύματα του συναισθηματικού σας ωκεανού. Αν και ο λογικός Ερμής βρίσκεται στον προσγειωμένο Αιγόκερω, συναντά τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον 8ο Οίκο σας των έντονων αισθημάτων. Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε και οι ίδιοι από την ορμή της ευαισθησίας σας. Γι’ αυτό παραμερίστε τις περίπλοκες καταστάσεις και αποδεσμευθείτε από τα εμπόδια του μυαλού σας. Δείξτε το συναίσθημά σας και θα έχετε μόνο να κερδίσετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αφήστε τη γοητεία σας να πάρει τα ηνία, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ερμής από τον γήινα αισθησιακό Αιγόκερω συμπράττει με τον Ποσειδώνα της φαντασίας, στις πτυχές σας του πάθους και των σχέσεων. Οι ευκαιρίες σας να μαγνητίσετε θα είναι επικές και οι επιλογές με προοπτική αμέτρητες. Γι’ αυτό έχετε το περιθώριο να είστε επιλεκτικοί με όσους σας προσεγγίσουν. Να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αλλά να μην αμελήσετε να κάνετε και ενδελεχείς έρευνες για το «ποιόν» του καθενός!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Ίσως δεν είστε προετοιμασμένοι να «εξομολογήσετε» όσους συναντάτε, αγαπητοί Ζυγοί. Αλλά μια συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης με τον Ποσειδώνα της κατανόησης, κεντρίζει τη ζώνη σας της επούλωσης. Το θέλετε ή όχι, στους δικούς σας ώμους θα θέλουν να εναποθέσουν όλοι τον πόνο τους… Γι’ αυτό τα άστρα σας συστήσουν να θέσετε όρο: Όχι πάνω από πέντε λεπτά το κάθε «περιστατικό», έχετε και δουλειές να κάνετε. Και ας μην φορέσετε κάτι που μπορεί να λεκιάσει από τα δάκρυα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Διαφυλάξτε λίγο περισσότερο την καρδιά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα εξάγωνο ανάμεσα στον προκλητικό Ερμή με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα, φωτίζει τις πτυχές σας της επικοινωνίας και του πάθους. Πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί με όσα θα ακούσετε, γιατί θα είστε επιρρεπείς στις κολακείες. Όσο κι αν σας αρέσουν οι πειρασμοί, ο καθένας πρέπει να κερδίζει την εμπιστοσύνη σας. Μην θεωρήσετε κανέναν και τίποτα δεδομένο!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-3-zodia

ζωδια σήμερα Τοξότης

Η γενναιοδωρία είναι έμφυτο χάρισμά σας, αγαπητοί Τοξότες. Αλλά το σύμπαν σας εφιστά την προσοχή, να μειώσετε ταχύτητα για να μην βγείτε χαμένοι! Ο Ερμής από τον συνετό Αιγόκερω συμπράττει με τον ανεξέλεγκτο Ποσειδώνα, απαιτώντας να θέσετε όρια στον ίδιο σας τον εαυτό. Η συνεχής προσφορά δεν είναι πάντα θετικός τρόπος να δείχνετε ότι νοιάζεστε. Οι παγίδες πρέπει να αποτελέσουν μάθημα για τα λάθη σας, όχι αφορμές για ενοχές. Να αντλείτε γνώση από τα τοξικά πρόσωπα και πράγματα, μιας και είστε ανώτερα άτομα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Δυσκολεύεστε να αρθρώσετε τις θέσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ίσως να ευθύνεται η υπερβολική προσπάθειά σας να τις ωραιοποιείτε, σε σημείο να χάνετε την πραγματική εικόνα. Μια ομιχλώδης σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να μην σας αφήνει καν να κατανοήσετε ότι το κάνετε. Γι’ αυτό μειώστε ταχύτητα, μέχρι να βρείτε την πιο αντικειμενική απόσταση από πρόσωπα και πράγματα. Οι δικές σας απόψεις είναι αυτές που χρειάζονται ρεαλιστικό ξεκαθάρισμα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Οι Σύντροφοι θα πουν τις αλήθειες τους

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Ώρα να φροντίσετε προσωπικά τα οικονομικά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μην αμελείτε άλλο τις παράξενες χρεώσεις που ανακύπτουν στους λογαριασμούς σας, ούτε τις έγκαιρες πληρωμές των υποχρεώσεών σας. Εκεί στρέφεται τώρα η προσοχή σας, χάρη στη συνεύρεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στη ζώνη σας των χρημάτων. Αναζητήστε τους αρμόδιους για να χειριστείτε αυτά τα θέματα, με υπομονή και την προεργασία που απαιτείται. Και επειδή θα πάρει κάποια ώρα η αναμονή, ας έχετε σκεφτεί πώς θα απασχοληθείτε στο μεταξύ!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Εσείς ορίζετε τις τάσεις τώρα, αγαπητοί Ιχθύες! Οι καινοτόμες ιδέες σας θα συγκεντρώσουν όλα τα μάτια πάνω σας, γι’ αυτό μην συγκρατηθείτε. Μια σύμπραξη του γοητευτικού Ποσειδώνα από το ζώδιό σας με τον κοινωνικό Ερμή, φωτίζει τις ομαδικές δράσεις. Όλοι θα θέλουν να ενταχθούν στα σχέδιά σας και να στηρίξουν κάθε βήμα σας. Επιστρατεύστε όλο το θάρρος σας – και το θράσος, για να εξερευνήσετε κάθε πτυχή συνέργειας. Κάθε αίσθησή σας για εμπόδια ή αντιστάσεις, θα είναι στο μυαλό σας και μόνο!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098