ζώδια σήμερα ημερήσιες προβλέψεις 13/06 Πέμπτη

kerato-7-logoi-na-fugeis

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Τα συναισθήματα ρέουν απρόσκοπτα, αγαπητοί Κριοί! Ένα μεγαλόψυχο τρίγωνο ανάμεσα στον ορμητικό Άρη και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, ανεβάζει τη θερμοκρασία σας. Φορέστε τα γυαλιά σας της αισιοδοξίας και επενδύστε στο χάρισμά σας στην ακρόαση: Κάθε επαφή θα κρατά μια υπόσχεση για βαθιά προσωπική συνέργια ή και ρομάντζο – αν είναι μέσα στα ζητούμενά σας.

Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα και για επουλωτικούς διαλόγους με τους δικούς σας ανθρώπους. Θα νιώσετε να ανανεώνεται η αίσια ενέργεια στο σπιτικό σας!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Καιρός να δημοσιοποιήσετε τα χαρίσματά σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο κοινωνικός σας τομέας φωτίζεται από ένα τρίγωνο ανάμεσα στον φιλόδοξο Άρη και τον μαγνητικό Ποσειδώνα.

Μπορείτε να γίνετε το αστέρι στο δικό σας ριάλιτι, γι’ αυτό ενδώστε στην παρόρμηση να εκφραστείτε και να προβληθείτε. Η περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε καίριες συναντήσεις και να προωθήσετε τις ιδέες σας, καθώς θα τραβήξετε την προσοχή των σωστών ανθρώπων.

Μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσουν άτομα με επιρροή, για να σας κάνουν προτάσεις που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Όλες οι φιλοδοξίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα τρίγωνο ευκαιριών ανάμεσα στον τολμηρό Άρη και τον εργατικό Ποσειδώνα, διευρύνει τις προοπτικές σας. Αυτοί οι οραματιστές πλανήτες θα σας ενθαρρύνουν να λειτουργήσετε πιο καινοτόμα, να εντάξετε τη φαντασία σε κάθε δράση σας. Φροντίστε να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή σας, δώστε σημασία σε κάθε ιδέα σας, περιορίστε τον έλεγχο της σκέψης σας. Και να θυμάστε ότι όσο πιο πολλά προσφέρετε, τόσο μεγαλώνει το απόθεμά σας για ανταπόδοση από το σύμπαν!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Τολμήστε να εκφραστείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο ορμητικός Άρης από το ζώδιό σας, σχηματίζει ένα ατρόμητο τρίγωνο με τον επουλωτικό Ποσειδώνα στον οραματιστή 9ο Οίκο σας. Τώρα έχετε τη δυναμική να κάνετε τις ευαίσθητες συζητήσεις για τις οποίες διστάζατε. Αν και η εσωστρέφειά σας παραμερίζετε, ρωτήστε και τον εαυτό σας αν είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε ή έστω να κατανοήσετε… Φροντίστε να είναι κατάλληλη η στιγμή και για τους άλλους, ώστε να κάνετε την προσέγγισή σας με ειλικρίνεια και σεβασμό!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια σήμερα Λέων

Μήπως έχετε γνωριστεί ξανά στο παρελθόν; Αγαπητοί Λέοντες, μια έντονη εμπειρία ντεζαβού σας αναμένει, χάρη σε ένα ισχυρό τρίγωνο ανάμεσα στον πικάντικο Άρη και τον «μάγο» Ποσειδώνα. Μια έλξη θα γίνει γρήγορα θερμή ή θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο στον εργασιακό χώρο. Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα έχετε το θάρρος να αποκαλύψετε ένα μυστικό σας: Όχι κάτι σκανδαλώδες, απλώς κάτι που δεν είχατε μοιραστεί με το ταίρι σας. Να θυμάστε ότι όσο πιο ευάλωτοι γίνεστε, τόσο ενδυναμώνεται η σχέση σας!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Κοιτάξτε γύρω σας με επιλεκτική διάθεση, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτό προστάζει ένα ισχυρό τρίγωνο, ανάμεσα στον ψυχρό Άρη και τον Ποσειδώνα της κατανόησης. Πρέπει να «εκκαθαρίσετε» τον στενό σας κύκλο, να εντοπίσετε πράγματα και άτομα που ίσως βαλτώνουν την ενέργειά σας. Αξιοποιήστε αυτές τις θετικές δονήσεις, για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και τις συμμαχίες Εντάξτε γύρω σας όσα θα εξευμενίσουν την αύρα σας, όπως αντικείμενα που αγαπάτε ή λίγα φρέσκα λουλούδια. Μην εκπλαγείτε αν δείτε άμεσα αποδοτικά αποτελέσματα!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Αν κάνετε τολμηρά βήματα, χρειάζεστε και τολμηρούς συνεργούς να σας στηρίξουν! Αγαπητοί Ζυγοί, οι λέξεις σας θα είναι εξαιρετικά ισχυρές χάρη στο υποστηρικτικό τρίγωνο του πολεμιστή Άρη με τον οραματιστή Ποσειδώνα. Θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να πείτε για να κερδίσετε τους άλλους, ώστε να πετύχετε συμμαχίες ή να εξομαλύνετε διαφορές του παρελθόντος. Η στιγμή είναι αίσια και για να διαιτητεύσετε ανάμεσα σε δύο αντίπαλα μέρη, αρκεί να έχετε διερευνήσει τις προθέσεις κάθε πλευράς από πριν. Όταν ξέρετε τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, κερδίζουν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ο ερωτισμός είναι το ζητούμενό σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η λαμπερή σύμπραξη του λάγνου Άρη με τον Ποσειδώνα της φαντασίας, θα σας φέρει ερωτικές περιπέτειες. Ανοιχτείτε προς όλους όσους θα συναντήσετε – αλλά χωρίς να χάσετε την επαφή σας με τον ρεαλισμό και τα όρια. Μην βιαστείτε να κρίνετε κάποιον από την πρώτη εντύπωση, δώστε χρόνο στη διαδικασία της γνωριμίας. Σπίθες μπορεί να νιώσετε και ενώ ταξιδεύετε, γι’ αυτό ας έχετε τα «απαραίτητα» στις αποσκευές σας!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σήμερα Τοξότης

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και όλα είναι εφικτά, αγαπητοί Τοξότες! Μια σύμπραξη του τολμηρού Άρη με τον μυστικιστή Ποσειδώνα στη ζώνη της διαίσθησής σας, σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας. Μην σπαταλήσετε τη μέρα άσκοπα, αφιερώστε χρόνο στο να κάνετε μια ανασκόπηση στους στόχους σας. Δώστε σημασία στα «τυχαία» σημάδια και σύμβολα που μπορεί να βρεθούν στο περιβάλλον σας, χωρίς να προσπαθήσετε να τα αναλύσετε. Αρκεί να κατανοήσετε το συναίσθημα που σας αφήνουν, για να φτάσετε αργότερα και σε όσα θέλει να σας πει το σύμπαν!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ενδώστε στη συναισθηματική διάθεσή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια θερμή συνεύρεση ανάμεσα στον αισιόδοξο Άρη και τον Ποσειδώνα της φροντίδας, θα στρέψει την προσοχή σας στις ευχάριστες πτυχές της ζωής. Υπό αυτές τις θετικές δονήσεις, μια σχέση μπορεί να πάρει πιο επίσημη μορφή. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι τολμήστε μια συζήτηση από καρδιάς!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

xartomanteia

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Βάλτε την χαρακτηριστική σας γενναιοδωρία στο προσκήνιο, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα αίσιο τρίγωνο ανάμεσα στον δραστήριο Άρη και τον Ποσειδώνα της προσφοράς, θα κεντρίσει την οικονομική σας πτυχή. Μετατρέψτε τα χρήματα σε ηθικές αξίες, όπως είναι η εθελοντική προσφορά σε είδος ή χρόνο. Δώστε συμβουλές καριέρας σε ένα λιγότερο έμπειρο άτομο, εμπλακείτε σε κάτι που δεν θα σας αποφέρει κέρδος ή γόητρο. Επίσης, τακτοποιήστε τον περιβάλλοντα χώρο σας για να ρέει απρόσκοπτα η θετική ενέργεια και η αφθονία!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μην προσπαθήσετε καν να κατανοήσετε αναλυτικές αναφορές και διαγράμματα, αγαπητοί Ιχθύες! Ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας συμπράττει με τον ατίθασο Άρη, στον 5ο Οίκο σας της απόδρασης. Η συγκροτημένη σκέψη θα είναι άγνωστη έννοια επί του παρόντος, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε υποχρέωση που απαιτεί συγκέντρωση ή κρίση. Η μέρα είναι ιδανική για να συναντήσετε φίλους για ανέμελους διαλόγους, να βγάλετε στην επιφάνεια την λάγνα πλευρά σας… Απολαύστε αυτές τις σαγηνευτικές δονήσεις και φροντίστε να γνωστοποιήσετε όσα λαχταράτε!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot