ζώδια σήμερα ημερήσιες προβλέψεις 25/12 Τετάρτη

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Ο Έρωτας φαίνεται να επιτίθεται στον Άη Βασίλη χριστουγεννιάτικα, αγαπητοί Κριοί! Η συμβουλή των άστρων είναι να ανοίξετε πρόσβαση στην «καμινάδα» αλλά και την καρδιά σας. Αν βιαστήκατε να κρίνετε ένα άτομο, εκμεταλλευτείτε την ευαισθησία των γιορτών και διεκδικήστε μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα σχέδιά σας μετά την προσέγγιση!

Αλλά μην παραμελήσετε την υπόλοιπη παρέα. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω και τον 10ο Οίκο σας της παράδοσης, απαιτεί ενδυνάμωση των οικογενειακών δεσμών. Και το τρίγωνό της με τον Ουρανό, μπορεί να κάνουν τη γιορτή απολαυστική και απρόβλεπτη!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ξεχάστε την χαλάρωση στον καναπέ και την ηρεμία, αγαπητοί Ταύροι! Αναταράξτε τη ρουτίνα σας και δεν θα χάσετε, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω εισβάλλει στον τομέα σας των περιηγήσεων.

Μην εκπλαγείτε αν προκύψει μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξετε πόλη ή και χώρα. Η μετακίνηση μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και να καλέσετε τους δικούς σας για ευχές από ένα τροπικό νησί!

Το φεγγάρι διαχέει και ερωτισμό στην ατμόσφαιρα, μιας και συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό στον ρομαντικό σας Οίκο. Να θυμάστε ότι μπορεί να χάσετε, μόνο από κάθε ευκαιρία που δεν αδράξατε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Η θερμοκρασία θα ανέβει κατακόρυφα τη μέρα των Χριστουγέννων, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον ερωτικό 8ο Οίκο σας. Από τα ερεθιστικά παιχνίδια ρόλων μέχρι τους πειραματισμούς, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ικανοποιήσει όλες τις ενδόμυχες ορέξεις του. Και αφού ξέρετε πού θέλετε να είστε, μην σπαταλάτε χρόνο με τις οικογενειακές παραδόσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, πάλι θα κεντριστούν τα συναισθήματά σας. Γι’ αυτό φροντίστε να έχετε γύρω σας τους δικούς ανθρώπους, που σας ισορροπούν. Και μην διαιωνίσετε παρεξηγήσεις με άτομα που σας απογοήτευσαν το 2019. Εστιάστε στο μέλλον με αισιόδοξο βλέμμα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ο Έρωτας συνταξιδεύει με τον Άη Βασίλη για εσάς αυτά τα Χριστούγεννα, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω φωτίζει τον τομέα σας των σχέσεων. Μια εφήμερη σχέση μπορεί να γίνει μόνιμη, η μόνιμη σχέση σας θα ξαναβρεί την ανέμελη πλευρά της. Όποια κατεύθυνση κι αν πάρουν όλων των ειδών οι δεσμοί σας, το βέβαιο είναι ότι θα εξελιχθούν ουσιαστικά. Και αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μαγνητίσετε ένα ιδιαίτερο άτομο… Γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο με το πρόγευμα των γιορτών, πιείτε έξω τον καφέ σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 24-26/12 Ερωτική πίστη – Ισχυρή έλξη

chartomantia-098

ζώδια σήμερα Λέων

Αφήστε κάτω τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, αγαπητοί Λέοντες! Αυτά τα Χριστούγεννα θα στραφείτε στην ευημερία σας, μιας και η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και τον 6ο Οίκο σας της υγιούς διαβίωσης. Πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας, να εντάξετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας, να κάνετε τον τακτικό έλεγχο της υγεία σας. Φυσικά θα απολαύσετε κάποιους από τους πειρασμούς στο γιορτινό τραπέζι… Αλλά μετά φροντίστε να κάψετε τις θερμίδες, με όποιο τρόπο επιλέξετε. Παράλληλα, θετική ώθηση λαμβάνει η διάθεσή σας για προσφορά. Επισκεφτείτε τους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους του κύκλου σας ή βοηθήστε έναν γείτονα που περνά δυσκολίες!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Είστε η ψυχή των χριστουγεννιάτικων εορτασμών, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω, φωταγωγεί τον φανταχτερό 5ο Οίκο σας της χαράς. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε τη μέρα περιορισμένοι και με τις πυτζάμες. Ντυθείτε και αρχίστε να περιοδεύετε τα σπίτια των φίλων, στήστε αυθόρμητα πάρτυ όπου κι αν βρεθείτε. Επίσης, το ρομάντζο μπαίνει στο προσκήνιο: Θα έρθετε πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας ή θα περάσετε την υπάρχουσα σχέση σας στο επόμενο στάδιο!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Η σπιτική θαλπωρή είναι το ζητούμενό σας για τα φετινά Χριστούγεννα, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω βολεύεται στον τον 4ο Οίκο σας – κι εσείς είστε πανευτυχείς. Θα νιώθετε πολύ όμορφα να μοιραστείτε τη μέρα με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις, να εκφραστείτε ακόμα και σε συγκινησιακό επίπεδο. Στο σκηνικό βρίσκεται και ο καινοτόμος Ουρανός, άρα μπορεί να απομονωθείτε λίγο για να τεστάρετε τα καινούργια σας γκάτζετ. Αλλά μην εξαφανιστείτε για πολύ: Μια γυναίκα του περιβάλλοντός σας μπορεί να νιώσει παραμελημένη!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Έχετε αναλάβει την οργάνωση των χριστουγεννιάτικων εορτασμών με πολλή χαρά, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας, παράσχει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε. Παράλληλα, να είστε σε επαγρύπνηση αν αναζητάτε το μελλοντικό σας ερωτικό ή δημιουργικό έτερο ήμισυ: Ο απρόβλεπτος Ουρανός συμπράττει με τη Σελήνη – και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά από αυτές τις επήρειες!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

taro-zodia-098

ζωδια σήμερα Τοξότης

Είστε στο μάτι του εορταστικού κυκλώνα, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω και τον προσγειωμένο 2ο Οίκο σας, ζητά να θέσετε κανόνες για να μην επικρατήσει χάος. Μπορείτε να τους παρουσιάσετε ως παιχνίδι, για να μην χαθεί ο αυθορμητισμός. Θα φάτε, θα γλεντήσετε, θα ανοίξετε δώρα, με τάξη και οργάνωση. Και μόλις τακτοποιηθούν όλα, αρχίστε το παιχνίδι ή βγείτε για ποτά. Ο Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη και σπάει τους κανόνες!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Το δικό σας άστρο λάμπει όσο και το χριστουγεννιάτικο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, αναμένεται να λάβετε μια πλειάδα ανταμοιβών για τη σκληρή δουλειά σας τους τελευταίους έξι μήνας. Και δεν αποκλείεται να γυρίζουν κεφάλια σε όποιο χώρο κι αν βρεθείτε, από το μαγνητισμό και το κύρος που θα αποπνέετε. Θα είναι αδύνατον να είστε διακριτικοί, δεν θα σας το επιτρέψει η ανάγκη των άλλων να σας προσεγγίσουν. Παράλληλα, ο Ουρανός συναντά τη Σελήνη και σας δίνει το ελεύθερο να εκφράσετε τις απόψεις σας χωρίς περιορισμούς!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 24-26/12 Ερωτική πίστη – Ισχυρή έλξη

taro-zodia-76

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Τι θέλετε να πετάξετε από την «καμινάδα» και τη ζωή σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Η Σελήνη από τον Αιγόκερω, δίνει έμφαση στον 12ο Οίκο σας των λήξεων και της επούλωσης. Η απελευθέρωση απ’ όσα και όσους δεν έχουν να σας προσφέρουν πλέον κάτι, είναι το δώρο που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας. Όσο γενναιόδωροι κι αν είστε, πρέπει να δίνετε σε όσους χρειάζεται και όχι στους άπληστους.Παράλληλα, ο μεταμορφωτικός Ουρανός που σας κυβερνά συναντά τη Σελήνη: Καλωσορίστε τη φρέσκια ενέργεια στη ζωή σας, για να διαλογιστείτε και να δημιουργήσετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-1

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αφήστε ανοικτές τις εφαρμογές σας ενημερώσεων, αγαπητοί Ιχθύες! Ό,τι κι αν κάνετε για τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, θα έχετε ευφυείς αναλαμπές. Επί αυτών φροντίζει ένα τρίγωνο ανάμεσα στον επαναστάτη Ουρανό και τη Σελήνη. Όποια κι αν είναι η ομήγυρη, θα σας προσφέρει ευκαιρίες που θα ανορθώσουν την αυτοπεποίθηση και την ανεμελιά σας. Παράλληλα, η στιγμή είναι ιδανική για να επιστρατεύσετε καινούργιους συμμάχους. Μην χαραμίζετε τη δυναμική σας με άτομα που απέχουν από το σκεπτικό σας και τελικά μόνο σας καθυστερούν!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot