ζώδια σήμερα προβλέψεις 03/02 Δευτέρα

astrologia-ioylios-2014

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Η αρχή της εβδομάδας είναι ιδανική για να αδράξετε τα ηνία της ζωής σας, αγαπητοί Κριοί! Τώρα που έχετε βρει πλέον το σωστό μονοπάτι για την πορεία σας, θα εντοπίσετε και λύσεις για όλα όσα σας απασχολούν.

Αποκλείστε από το περιβάλλον κάθε αρνητική επίδραση που μπορεί να σας βγάλει εκτός πορείας. Παραμείνετε πιστοί στις αρχές σας και δεχθείτε τη στήριξη που σας προσφέρουν οι δικοί σας άνθρωποι. Έχετε όλα θα φόντα να πετύχετε όσα θέλετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Με ούριο άνεμο για όλους τους τομείς της ζωής σας ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα, αγαπητοί Ταύροι!

Μόνο μην σας παρασύρουν οι σκέψεις και βγείτε από το πρόγραμμά σας. Πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και τις βιαστικές κινήσεις, να δείξετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας και θα αποτρέψετε τις πιθανές εκπλήξεις.

Με υπομονή και ψυχραιμία θα καταφέρετε να επιλύσετε αποδοτικά τα προβλήματά σας και αδράξετε σύντομα πολλά οφέλη!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Κάποιοι εξωγενείς παράγοντες ενδέχεται να σας αγχώσουν ή να σας μπερδέψουν στην αρχή της εβδομάδας, αγαπητοί Δίδυμοι! Προφυλαχθείτε από πιέσεις που μπορεί να καταπονούν τα όριά σας, τόσο σε πνευματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Αυτό που σας χρειάζεται είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο απ’ όλους και όλα για να ξεκουραστείτε. Όταν επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας θα νιώθετε πολύ πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Κάντε μια καινούργια αρχή με το άνοιγμα της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Καρκίνοι! Με την αισιοδοξία σας σε άνοδο, θα βλέπετε με περισσότερη διαύγεια τα άτομα και τις καταστάσεις της ζωής σας. Ηρεμήστε και ακολουθήστε τη φύση σας που αγαπά τις αλλαγές. Η καινοτόμα σκέψη σας θα βοηθήσει να βρείτε αποδοτικές λύσεις σε όσα αναχαιτίζουν την πρόοδό σας εδώ και καιρό. Ακούστε τις συμβουλές των δικών σας ανθρώπων που εμπιστεύεστε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ημερο Φεβρ 2020

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια σήμερα Λέων

Έχουν προκύψει πολλές αλλαγές στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Λέοντες. Ίσως γι’ αυτό να μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με κάποια μπερδεμένα συναισθήματα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη μια επιθεώρηση στα δεδομένα σας. Μην επαναπαυθείτε στην αίσια ατμόσφαιρα, περιμένοντας ότι όλα θα τακτοποιηθούν από μόνα τους. Φροντίστε να αλλάξετε στάση έναντι ανθρώπων και καταστάσεων, για να διασφαλίσετε τη θετική έκβαση των στόχων σας. Μην επιτρέψετε ξανά σε τρίτους να απομυζήσουν την ενέργειά σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ανοίξτε αυτή την εβδομάδα σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα, αγαπητοί Παρθένοι! Κάποια θέματα στο επαγγελματικό περιβάλλον δεν έχουν κυλήσει όπως θα θέλατε. Γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία για να κάνετε αλλαγές. Με τον δυναμισμό σας και τη διαύγεια σκέψης, μπορείτε να πάρετε εσείς τα ηνία των εξελίξεων. Σύντομα θα σας ευχαριστήσουν τα αποτελέσματα από αυτές τις ισορροπημένες κινήσεις προόδου. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αδράξετε τη στιγμή!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Συγκρατήστε τα νεύρα και την έντασή σας στην αρχή της εβδομάδας, αγαπητοί Ζυγοί! Κάποιες προκλήσεις που θα σας προσεγγίσουν, ίσως να διογκώσουν τα προβλήματα που χειρίζεστε αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη ούτε να κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Δράστε αποφασιστικά αλλά με σύνεση και θα βάλετε τα όνειρά σας σε πιο αίσια πορεία!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Πρέπει να ορίσετε τις προτεραιότητές σας από την αρχή της εβδομάδας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αν δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική, θα βρείτε και την πιο αποδοτική πορεία για τα σχέδιά σας. Ποτέ δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Με εστίαση στους στόχους σας, θα μπορέσετε να επανέλθετε σύντομα στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

ζωδια σήμερα Τοξότης

Αρχίζει να μπαίνει μια τάξη στα θέματά σας, αγαπητοί Τοξότες! Με την έναρξη της νέας εβδομάδας θα δείτε ότι τα περισσότερα προβλήματα βρίσκουν επιτέλους διεξόδους επίλυσης. Γι’ αυτό παραμείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι με τη συντροφιά των δικών σας ανθρώπων. Σύντομα οι κόποι σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. Στήστε ένα πλάνο για τις επόμενες κινήσεις σας, για να αξιοποιήσετε την εύνοια που σας προσεγγίζει!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Θα εντυπωσιάζετε τα πλήθη με το άνοιγμα της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Σας αναμένουν ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές, που θα τονώσουν την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Βάλτε σε σειρά τους στόχους σας με αυτοπεποίθηση, αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες και τη δημοτικότητά σας. Θα δείτε να βελτιώνεται πολύ η καθημερινότητά σας και να φτάνετε πιο κοντά στην επιτυχία!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ημερο Φεβρ 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Με ευχάριστες ειδήσεις μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη διάθεσή σας βελτιωμένη και την ανακούφιση που θα νιώσετε, μπορείτε πια να αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Παραμείνετε ελαστικοί και διπλωματικοί με όσους βρεθούν στο δρόμο σας, γιατί θα υπάρξουν προτάσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Στραφείτε στους δικούς σας ανθρώπους στην αρχή της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Ιχθύες! Θα χρειαστείτε τη συμβουλή τους, τώρα που η ατμόσφαιρα ευνοεί την επίλυση κάποιων προβλημάτων στο οικογενειακό περιβάλλον. Εσείς αρκεί να πάρετε την πρωτοβουλία και να φέρετε όλα τα μέρη στο ίδιο τραπέζι. Μην σας πτοήσουν οι πιθανές αντιρρήσεις, να έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας για την αίσια έκβαση!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia