ζώδια σήμερα 01/07 Μια πιο βαθιά σύνδεση και ασφάλεια στις σχέσεις

imerisies-21214

ζώδια σήμερα 01/07 Τετάρτη .

Καλό μήνα σε όλες και όλους!

ζώδια σήμερα 01/07 Κριός .

Αγαπητοί Κριοί, μην σας πανικοβάλει μια πιθανή αναχαίτιση της κεκτημένης σας ταχύτητας! Ακόμα και ανέλπιστα εμπόδια αν προκύψουν, δεν αφορούν κακοτυχία ή αρνητικό κάρμα: Είναι μόνο μια ανάπαυλα, για να συλλογιστείτε ξανά τους στόχους σας. Ο φιλόδοξος Κρόνος περνά με την όπισθεν στον γήινο Αιγόκερω και τον τομέα σας της καριέρας. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου να αξιολογήσετε την πορεία σας και να κάνετε όποιες διορθωτικές κινήσεις χρειάζονται. Έτσι θα στήσετε την τέλεια διαδρομή που θα διέπεται από ποιότητα και αποδοτικότητα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, κάντε μια παύση στις ταξιδιωτικές ή ευρύτερες μαθησιακές σκέψεις σας! Ο συνετός Κρόνος περνά με την όπισθεν στον Αιγόκερω και τον 9 Οίκο σας των επεκτάσεων, μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Πατήστε στα πόδια σας, δεν σας ταιριάζει η επιτάχυνση χωρίς οργανωμένο προϋπολογισμό και συγκεκριμένο «δρομολόγιο». Αυτή η περίοδος διορθωτικών κινήσεων θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από απαιτήσεις και συνήθειες που δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα 01/07 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ενίοτε ακόμα κι εσείς θέλετε να μειώσετε ταχύτητα για να φορτίσετε τις κοινωνικές σας μπαταρίες! Θα έχετε άπλετο χρόνο να το κάνετε από τώρα και μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Ο Κρόνος τη δόμησης περνά με την όπισθεν στον Αιγόκερω και τον 8ο Οίκο σας της ιδιωτικότητας και της σαγήνης. Δεν αποκαλείται άδικα αυτός ο Οίκος «αίθουσα των μυστικών»: Πλέον θα νιώσετε να απολαμβάνετε τις ώρες με τον εαυτό σας, κάτι που ίσως δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι λαχταράτε. Ακόμα πιο θετικό, είναι το γεγονός ότι θα ανακαλύψετε νέους τρόπους να εκφράζεστε πνευματικά και συναισθηματικά!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι ώρα να «κουράσετε» λίγο το μυαλό σας! Ο αφοσιωμένος Κρόνος περνά με την όπισθεν στον Αιγόκερω και τον τομέα σας των συμπράξεων μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Μπορεί να θέλετε μια πιο βαθιά σύνδεση και ασφάλεια με το ταίρι σας ή κάποιο επίδοξο… Αλλά κάποιοι δεσμευμένοι θα νιώσετε ότι δεν είστε απόλυτα ευτυχείς με την ποιότητα της σχέσης σας. Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε αργά βήματα αυτή την περίοδο, εστιάζοντας στη βελτίωση της επικοινωνίας σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Επιστροφές από το παρελθόν – Λόγια από άντρα

zwdia-zvdia-taro-00

ζώδια σήμερα 01/07 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είναι καιρός να απαρνηθείτε κάθε είδους υπερβολή! Πλέον θα εστιάσετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου: Ο πειθαρχικός Κρόνος περνά με την όπισθεν στον 6ο Οίκο σας. Καλείστε στο εξής να ιδρώσετε με όποιον τρόπο εξάσκησης επιλέξετε, όπως και να φροντίσετε τη διατροφή σας. Μόλις το σώμα σας ξεπεράσει την αρχική έκπληξη, θα λατρέψετε την υπέροχη αίσθηση να είστε δραστήριοι και ευκίνητοι!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, τα δημιουργικά ή ρομαντικά εγχειρήματά σας βρίσκουν ξανά τη ρεαλιστική τους οπτική! Ο Κρόνος περνά με την όπισθεν στον Αιγόκερω και επαναφέρει τη διαύγεια και την αναλυτική σας ικανότητα. Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου θα κινήστε πιο αργά και σταθερά. Αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε από την προσοχή… Μην φτάσετε σε σημείο να χάσετε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό που ενέχει το να μην έχετε απαντήσεις!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 01/07 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μήπως κάποια οικιακά θέματα χρειάζονται επιπλέον δόμηση και προγραμματισμό; Μπορείτε να τα επαναφέρετε εκεί που αποδίδουν, από τώρα και μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου: Ο Κρόνος της πειθαρχίας περνά με την όπισθεν στον Αιγόκερω και τον 5ο Οίκο σας του σπιτικού και τις συνθήκες ζωής. Αν αποφεύγατε έναν διάλογο με την οικογένεια, τώρα πρέπει να διαπραγματευτείτε ξανά τους «εσωτερικούς» κανόνες. Μόνο φροντίστε να είστε ξεκάθαροι για τις ευθύνες και τα όρια του καθενός, θέτοντάς τα ως δεδομένα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, προσέξτε περισσότερο τα λόγια και τις αντιδράσεις σας! Ο αυστηρός Κρόνος περνά με την όπισθεν στον Αιγόκερω και τον τομέα σας της επικοινωνίας. Φροντίστε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε ή στείλετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα. Αναρωτηθείτε αν οι λέξεις σας θα βλάψουν ή θα ωφελήσουν και προτιμήστε την πιο αργή ταχύτητα στις προσεγγίσεις σας. Αν έχετε κάποια αρνητικά συναισθήματα, καλύτερα να απομακρυνθείτε παρά να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia – love

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ίσως χρειάζεται να σφίξετε λίγο περισσότερο το «ζωνάρι» σας στο εξής… Αλλά αν εστιάσετε στα οφέλη αντί για ό,τι μπορεί να στερηθείτε, θα εκτιμήσετε αυτή την πειθαρχική πρακτική! Ο περιοριστικός Κρόνος περνά με την όπισθεν στον Αιγόκερω και τον τομέα σας των οικονομικών. Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να περιορίσετε τις δαπάνες και να θέσετε εισπρακτικούς στόχους. Όσο περισσότερο εξερευνάτε νέα εγχειρήματα και δουλεύετε για την πραγμάτωσή τους, τόσο πιο θετικά αποτελέσματα θα έχετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ώρα για έναν έλεγχο ρεαλισμού, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ακόμα και τα πιο συγκροτημένα σχέδια πρέπει να αξιολογούνται από καιρό σε καιρό. Ο Κρόνος που σας κυβερνά και κινιόταν ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 21 Μαρτίου, περνά με την όπισθεν στα δικά σας εδάφη. Εδώ θα γυρίσει ορθόδρομος στις 29 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο της ζωής σας: Οι άνθρωποι αλλάζουν – και αυτή η συγκυρία είναι η δική σας πρόσκληση για να μια βαθιά ενδοσκόπηση. Να είστε αντικειμενικοί ως προς τα θέματα και τα άτομα που αξίζουν να επενδύετε τον πολύτιμο χρόνο σας. Μην εμμένετε σε κάτι, σε κόστος της προσωπικής σας ευημερίας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Επιστροφές από το παρελθόν – Λόγια από άντρα

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αναζητούσατε την κατάλληλη στιγμή για να αποτραβηχτείτε λίγο από την πολυάσχολη καθημερινότητά σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Η στιγμή έφτασε! Ο συγκυβερνήτης σας ο συντηρητικός Κρόνος, πορευόταν ανάδρομος στο ζώδιό σας από τις 21 Μαρτίου. Από σήμερα περνά με την όπισθεν στον Αιγόκερω, όπου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 29 Σεπτεμβρίου. Αλλά θα παραμείνει εκεί έως τις 17 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ξαναμπεί στα δικά σας εδάφη για παραμονή έως τις 7 Μαρτίου 2023. Επί του παρόντος, ο Κρόνος θα διανύει τον 12ο Οίκο σας του στοχασμού και θα σας ωθήσει να δώσετε επιπλέον χρόνο στον εαυτό σας. Μιας και είστε πολύ κοινωνικοί, αυτή η ανάπαυλα θα αποδειχθεί εξαιρετικά ανανεωτική. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με διαλογισμό ή άλλες πνευματικές πρακτικές, αυτή είναι η ιδανική περίοδος!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε για να διατηρήσετε μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα! Κατ’ ακρίβεια, δεν χρειάζεται να παραμένετε σε ένα ομαδικό εγχείρημα αν θεωρείτε ότι εκτρέπεται. Ο δομικός Κρόνος περνά με την όπισθεν στον 11ο Οίκο σας των συνεργιών, αποκαλύπτοντας ρωγμές σε αδύναμα θεμέλια. Μην σπαταλήσετε άλλο χρόνο, ούτε να αμυνθείτε για την απόφασή σας να αποχωρήσετε. Από τώρα και μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, θα σας είναι πιο εύκολο να δράσετε αυτόνομα… Και αφήστε τους άλλους να πάρουν την ευθύνη για τις δικές τους πράξεις!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098