ζώδια σήμερα 05/05 Τετάρτη – Στραφείτε στο συναίσθημα

erwtikes-28314

ζώδια σήμερα 05/05 Τετάρτη .

ζώδια σήμερα 05/05 Κριός .

Ρίξτε μια πιο ουσιαστική ματιά μέσα σας, αγαπητοί Κριοί! Η ενδοσκόπηση μπορεί να οδηγήσει σε αποκαλύψεις, καθώς η Σελήνη στον πνευματικό 12ο Οίκο σας σχηματίζει ένα τρίγωνο φροντίδας με τον Άρη. Αν κάτι σας εμποδίζει να βρείτε τη γαλήνη, συζητήστε το με έναν ειδικό ή έναν έμπιστο φίλο.

Μόνο αν το αντιμετωπίσετε θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε. Ακόμα κι αν δεν γίνει εν μία νυκτί, θα είστε κοντά στην επούλωση – με ένα βήμα τη φορά! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η χαρισματική σας ιδιοσυγκρασία μπορεί να ανοίξει νέες πόρτες, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη στους Ιχθύες και τον 11ο Οίκο σας της δικτύωσης, σχηματίζει τρίγωνο με τον φιλόδοξο Άρη.

Η πειθώ σας θα είναι ακατανίκητη, γι’ αυτό ορμήστε αποφασιστικά και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τις κινήσεις εντυπωσιασμού, δεν τις έχετε ανάγκη.

Η ειλικρίνεια είναι αυτή που θα κερδίσει και θα αναδείξει την αυθεντικότητά σας! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια σήμερα 05/05 Δίδυμοι

Ώρα να στοχεύσετε στο επόμενο ορόσημό σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Σας ραίνει με «νεραϊδόσκονη» ένα τρίγωνο, ανάμεσα στη Σελήνη στον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας με τον ορμητικό Άρη. Τώρα πρέπει να στήσετε την πιο αποδοτική στρατηγική σας, ακόμα και να πάρετε κάποια μελετημένα ρίσκα. Μην διστάσετε, θα το νιώσουν τα άτομα με ισχύ… Αντιθέτως, πρέπει να ζητήσετε την αύξηση που δικαιούστε ή να ξεκινήσετε το εγχείρημα που σας παθιάζει. Μην μένετε στις παραδοσιακές μεθόδους, χαράξτε τα δικά σας φωτεινά μονοπάτια! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Εξερευνήστε καινούργιους ορίζοντες, αγαπητοί Καρκίνοι! Σας αναμένουν ενθουσιώδεις περιπέτειες, με το τρίγωνο της Σελήνης στον ορμητικό 9ο Οίκο σας και τον παθιασμένο Άρη. Αρχίστε να σχεδιάζετε τις αποδράσεις που θα κάνετε όταν περάσει η πανδημία, ξεκινήστε το καινοτόμο εγχείρημα που λαχταράτε, εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο αυτογνωσίας. Ο μόνος κανόνας για την επιτυχία, είναι να μην κινήστε εκ του ασφαλούς. Τολμήστε να διευρύνετε τον γνωστικό και οπτικό σας ορίζοντα, οι αποκαλύψεις μπορούν να πάνε γρήγορα τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 04-06/05 – Καθηλωμένοι στο παρελθόν

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 05/05 Λέων

Κάτι σας κάνει να διστάζετε, αγαπητοί Λέοντες… Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για μια σχέση ή σκέφτεστε μια επαγγελματική σύμπραξη; Μπορεί ξαφνικά να νιώσετε έτοιμοι, χάρη στο τρίγωνο του πολεμιστή Άρη με τη Σελήνη στη ζώνη σας της ασφάλειας! Αλλά πριν προχωρήσετε, εντοπίστε τα πραγματικά αίτια πίσω από κάθε αναστολή. Δεν πρέπει να τα παραμερίζετε, είναι πιο συνετό να βρείτε τις απαντήσεις πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Η συζήτηση θα βοηθήσει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, τα μικρά πράγματα έχουν τη σημασία τους… Ειδικά όταν αφορούν την αφοσίωση στους ανθρώπους της ζωής σας! Να ξέρετε ότι κάθε «κατάθεση» θα αποδώσει συναισθηματικούς τόκους, υπό ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη. Θυμηθείτε πώς πίνει τον καφέ του ένα αγαπημένο άτομο, στείλτε ένα μήνυμα ενδιαφέροντος σε έναν συνεργάτη που έχει πρόβλημα. Αν θέλετε να συμπράξετε σε έναν σημαντικό σκοπό, μαζέψτε την ομάδα σας και κάντε τη διαφορά! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 05/05 Ζυγός

Ανταλλάξτε τις τηγανητές πατάτες με μια σαλάτα, αγαπητοί Ζυγοί! Κάντε τη φροντίδα του εαυτού σας προτεραιότητα, καθώς η Σελήνη στον τομέα σας της ευημερίας συναντά τον Άρη. Δεν πρέπει να αμελείτε τις τακτικές ιατρικές εξετάσεις σας, μην περιμένετε να κάνει θαύματα μόνο η ξεκούραση αν έχετε πίεση… Ίσως χρειάζεστε ενεργειακή τόνωση, με επιπλέον άσκηση ή έναν καθημερινό περίπατο. Μπορεί η ευεξία να κρύβετε σε μερικές χορευτικές φιγούρες! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αναδείξτε την χαρωπή πλευρά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Σας το συστήνει η Σελήνη στον 5ο Οίκο σας του πάθους, που λαμβάνει έμπνευση από τον ενθουσιώδη Άρη. Συντονιστείτε με όλες τις αισθήσεις σας στην καθημερινότητα, πώς νιώθετε με την κάθε δραστηριότητα; Αν κάτι σας κουράζει, ίσως χρειάζεστε βοήθεια για να το διεκπεραιώσετε. Να θυμάστε ότι τα τακτά διαλείμματα ενισχύουν την παραγωγικότητα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια σήμερα Τοξότης

Στραφείτε στο συναίσθημα, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη από τους Ιχθύες και τον τρυφερό 4ο Οίκο σας, σχηματίζει τρίγωνοι με τον Άρη. Η όψη εστιάζει στο σπιτικό σας, που μπορείτε να περάσετε περισσότερες όμορφες στιγμές με ένα ιδιαίτερο άτομο. Να ξέρετε ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτή την πλευρά σας – και θα το δείξει. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από πολλά συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος, ώστε να ενδυναμώσετε αυτή τη σχέση! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ανταλλάξτε απόψεις, αγαπητοί Αιγόκεροι! Την αλληλεπίδραση με καινοτόμους ανθρώπους απαιτεί η συνάντηση της συνεργατικής Σελήνης με τον Άρη, στον τομέα σας των συνεργιών. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε το ίδιο σκεπτικό, οι πιο ζωηροί διάλογοι φέρνουν τις καλύτερες ιδέες. Αν διδάσκετε ή γράφετε, λαμβάνετε επίσης μια επιπλέον ώθηση τώρα… Και δεν αποκλείεται να έλξετε το ενδιαφέρον ατόμων με επιρροή. Είναι μια καλή αφορμή για να αφήσετε την μετριοπάθεια και να μοιραστείτε τα πρόσφατα δημιουργήματά σας! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 04-06/05 – Καθηλωμένοι στο παρελθόν

xartomanteia

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Το βλέπετε, το θέλετε, το αποκτάτε: Αυτή η σειρά θα έχει άμεσα αποτελέσματα τώρα, αγαπητοί Υδροχόοι! Το διαβεβαιώνει ένα τρίγωνο του παρορμητικού Άρη με τη Σελήνη, στον τομέα σας των χρημάτων. Αλλά αυτή η ορμητική όψη μπορεί να σας αφήσει και χρεωμένους, αν δεν έχετε υπόψιν τον προϋπολογισμό σας πριν από κάθε δαπάνη. Λίγη αξιολόγηση της κατάστασης είναι αρκετή, για να μην μετανιώσετε αργότερα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Επιδιώξτε με πάθος τα ζητούμενά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη στο ζώδιό σας συναντά τον Άρη, γι’ αυτό αρχίστε να οργανώνεστε. Μπορείτε να κάνετε φιλόδοξα όνειρα, που θα τα προωθήσετε μέσω των κατάλληλων ατόμων. Κάντε τις προσεγγίσεις σας δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου, σύντομα θα έχετε βάλει σε κίνηση τα σημαντικά σας σχέδια! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot