ζώδια σήμερα 06/05 Πέμπτη – Tα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν

erwtikes-28314

ζώδια σήμερα 06/05 Πέμπτη .

ζώδια σήμερα 06/05 Κριός .

Ακολουθήστε τον αποδοτικό οίστρο σας ακόμα και μετά τις εργασιακές ώρες, αγαπητοί Κριοί! Μια σύμπραξη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη στη ζώνη σας της καριέρας, δείχνει ότι οι διαπροσωπικές επαφές θα σας ευνοήσουν.

Μπορείτε να μπείτε σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομάδες, που θα τονώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Αξιοποιήστε κάθε γνωριμία για να διευρύνετε τον κύκλο σας και «παίξτε» διάφορους ρόλους μέσα στις σχέσεις σας. Αν πάντα είστε οι αρχηγοί, αλλάξτε θέσεις – και αντιστρόφως! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην καταπνίγετε αυτά που θέλετε να πείτε, αγαπητοί Ταύροι… Αλλά επιλέξτε το σωστό μέρος και την κατάλληλη στιγμή για τις συζητήσεις σας!

Αυτό επιτάσσει ένα τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, στον φιλοσοφικό 9ο Οίκο σας. Θα είναι αδύνατον να κάνετε επιφανειακούς ή κοινωνικούς διαλόγους, θέλετε πιο ουσιαστικούς δεσμούς.

Αν σκέφτεστε κατά πόσο οι άλλοι θα δεχθούν την ειλικρίνειά σας, επιλέξτε να μιλήσετε με ευγένεια ώστε να μην θίξετε κανέναν! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια σήμερα 06/05 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, είναι πιθανό να νιώθετε τις δονήσεις της ατμόσφαιρας; Αυτό είναι το αποτέλεσμα της «μαγείας» της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, στην πιο μεταφυσική πτυχή σας. Με τη διαίσθησή σας οξυμένη, αρκεί μια νύξη για να λάβετε το μήνυμα… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οφείλετε και να μεταφράσετε. Θα πετύχετε περισσότερα αν παραμερίσετε τη λογική και εστιάσετε στις αισθήσεις σας, ακόμα και για δημιουργικά ενδιαφέροντα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην πιεστείτε να ανοιχτείτε όπου δεν νιώσετε άνετα! Αυτό ορίζει η συνάντηση της λάγνας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στη ζώνη σας των συμπράξεων. Οι διαπροσωπικές επαφές θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς να αποκλείεται να εξελιχθούν σε πρόγευμα στο κρεβάτι αύριο… Αν πρόκειται για έναν φίλο ή συνεργάτη που χρειάζεται να μιλήσει, προσφερθείτε ανιδιοτελώς. Είναι καλό να ενδυναμώνετε αυτές τις σχέσεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 06/05 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αδράξτε τη μέρα από νωρίς! Η καλαίσθητη Αφροδίτη συναντά τον στρατηγικό Πλούτωνα στον οργανωτικό 6ο Οίκο σας, γι’ αυτό θα σας κατακλύσει η έμπνευση. Ακόμα κι αν γίνετε κάπως εμμονικοί με τα εγχειρήματά σας, είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Με ποιους μπορείτε να έρθετε σε επαφή, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου; Όλοι μπορούν να σας παράσχουν εναύσματα, τώρα που η ατμόσφαιρα ευνοεί την υποστήριξη! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, τολμήστε να βουτήξετε στα βαθιά! Έχετε την εύνοια μιας σύμπραξης ανάμεσα στον διεισδυτικό Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Οι δονήσεις θα δημιουργήσουν εντυπωσιακές σπίθες – και πρέπει να εξερευνήσετε την όποια έλξη. Αν είστε δεσμευμένοι, μην διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 06/05 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, κινηθείτε προς όποια κατεύθυνση αποπνέει θαλπωρή για εσάς! Μια συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ζητά φώλιασμα και κεντρίζει τον 4ο Οίκο σας των ριζών. Σημασία δεν έχει τι υπάρχει κάτω από την οροφή σας – αλλά ποιος. Μήπως είναι καιρός να αποκτήσετε έναν «συγκάτοικο», είτε να απαλλαγείτε από κάποιον που σας χαλά την αισθητική; Τώρα που οι οικογενειακοί δεσμοί ευνοούνται, βρεθείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η κοινωνική σας διάθεση αναλαμβάνει τις εξελίξεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια σύμπραξη του Πλούτωνα που σας κυβερνά με την Αφροδίτη, απαιτεί περισσότερη επικοινωνία. Αυτό δεν σημαίνει να αναρτήσετε τα προβλήματά σας στο διαδίκτυο, προτιμήστε τις πιο προσωπικές προσεγγίσεις. Αν είστε λίγο πιο δεκτικοί, μπορεί ένας κρυφός θαυμαστής να εκφράσει το ενδιαφέρον του ή μια φιλία να πάρει πιο ρομαντική χροιά! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια σήμερα Τοξότης

Είναι καιρός να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας, αγαπητοί Τοξότες! Το βουνό των άπλυτων δεν θα μπει μόνο του στο πλυντήριο, τα φυτά σας δεν θα ποτιστούν από άλλους. Αλλά υπάρχει και ευχάριστη πτυχή στην ατμόσφαιρα: Μια συνάντηση της υπερβολικής Αφροδίτης με τον εστιασμένο Πλούτωνα στην πρακτική γωνία σας, θα κάνει αυτές τις δραστηριότητες πιο ευχάριστες. Βάλτε μουσική, ανάψτε αρωματικά κεριά και φορέστε κάτι άνετο… Έτσι θα κάνετε την εμπειρία και πιο αισθησιακή! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Χαλαρώστε τη θωράκισή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Δεν συνηθίζετε να δείχνετε την ευάλωτη πλευρά σας, προτιμάτε να αντιμετωπίζετε τα πάντα πιο στρατηγικά. Όμως μια συνάντηση της ερωτικής Αφροδίτης με τον Πλούτωνα του πάθους, θα κεντρίσει κάποιες ευαίσθητες διεργασίες. Τώρα μπορείτε να στήσετε γέφυρες, καθώς αποβάλλετε τον φόβο της απόρριψης. Αν είστε δεσμευμένοι, αρκεί λίγη επιπλέον ερωτική και αποκαλυπτική διάθεση για να τονώσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ σας! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Καιρός είναι να κάνετε μια ανάπαυλα, αγαπητοί Υδροχόοι! Σας την προσφέρει η εναρμόνιση της Αφροδίτης με τον βαθυστόχαστο Πλούτωνα στον ενδοσκοπικό 12ο Οίκο σας. Αφήστε όσο πιο άδειο μπορείτε το πρόγραμμά σας, ακόμα κι αν πρόκειται απλά να περιφέρεστε στο σπίτι. Ασχοληθείτε με υποχρεώσεις που δεν αναβάλλονται, ωστόσο μην κάνετε τίποτα που δεν απολαμβάνει η ψυχή σας. Η πιο «δραστήρια» ενασχόλησή σας, μπορεί να είναι ο διαλογισμός ή ο κήπος σας! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, είστε μόνο φίλοι ή περιέχει ρομαντισμό μια στενή σχέση σας; Είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να το διερευνήσετε, καθώς ο διεισδυτικός Πλούτωνας συμπράττει με τη ρομαντική Αφροδίτη. Ωστόσο, κάντε με σύνεση τα βήματά σας… Δεν θέλετε να γίνει περίπλοκη μια φιλία, γι’ αυτό μην παίξετε με τη φωτιά! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66