ζώδια σήμερα 08/05 Αγκαλιάστε τα συναισθήματά σας

97723020

ζώδια σήμερα 08/05 Παρασκευή .

ζώδια σήμερα 08/05 Κριός .

Προορισμός σας η εξερεύνηση, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη βρίσκεται στον επεκτατικό Τοξότη και ενεργοποιεί τον 9ο Οίκο σας της ελευθερίας. Τώρα θα αναζητήσετε το μεγαλείο, την ομορφιά και τις δυνατότητες επέκτασης ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου σας.

Από τις υπαρξιακές σας σκέψεις μέχρι τη διάθεση να πάρετε επιτέλους κάποια ρίσκα, είστε σε ετοιμότητα να ανοίξετε τα φτερά σας. Αρχίστε να γράφετε το διήγημα που θέλετε ή ενταχθείτε σε ένα δημιουργικό εργαστήριο. Ό,τι κι αν επιλέξετε, θα νιώσετε μια γλυκιά ανακούφιση από τη διεύρυνση των οριζόντων σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Δώστε χρόνο στη μελέτη της οικονομικής αγοράς, αγαπητοί Ταύροι! Με τη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας των κοινών ταμείων, εστιάστε στις κινήσεις που θα κάνετε για να εξελιχθείτε.

Ίσως πρέπει να πάρετε κάποια αναθεωρητικά μέτρα, για τη διαχείριση των όποιων χρεών και τη μελλοντική σας στρατηγική.

Από την αξιοποίηση των ακινήτων σας μέχρι πιθανές επενδύσεις, στοχεύστε το να δράσετε πιο ευέλικτα και όχι με περισσότερο κόπο!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα 08/05 Δίδυμοι

Η σύμπραξη γίνεται η προτεραιότητά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη στον Τοξότη φωτίζει τον Οίκο σας των σχέσεων. Επειδή σας αρέσει η ποικιλία, είναι πιθανό να χάνετε το ενδιαφέρον σας για μια επαφή που γίνεται πιο στενή ή πιο σοβαρή… Μελετήστε την ποιότητα των σχέσεών σας, γιατί η απόσταση που κρατάτε δημιουργεί άγχος στην άλλη πλευρά. Αν καταλαγιάσετε τις όποιες ανασφάλειες, κερδίσετε χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας. Έτσι θα σταθεροποιήσετε την ατμόσφαιρα – κι αυτό θα το χαρείτε και οι δύο πλευρές!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Το άγχος ίσως να ξεπερνά το όριο των αντοχών σας, σε σημείο να επηρεάζει την υγεία σας. Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον Οίκο σας της ευημερίας, καλείστε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μια ενόχληση στο στομάχι, μπορεί να οφείλεται στις επαγγελματικές πιέσεις και όχι σε κάτι που φάγατε. Κοιτάξτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και βρείτε τρόπους να ανατρέψετε το χάος και την αναστάτωσή σας. Ακόμα και η μείωση της καφεΐνης θα λειτουργήσει υποβοηθητικά αυτή την περίοδο!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Navi Selam Η τράπουλα των Medium προβλέπει για τις σχέσεις

xartomanteia

ζώδια σήμερα 08/05 Λέων

Ώρα να αναδείξετε τη λάμψη σας, αγαπητοί Λέοντες! Το σύμπαν σας δίνει την άδεια να κάνετε ακόμα και υπερβολές για την ικανοποίησή σας: Η Σελήνη είναι στον 5ο Οίκο σας της επίδειξης και της έκφρασης. Φροντίστε τη συνολικότερη εμφάνισή σας με περισσότερη περιποίηση, επιστρατεύστε το χιούμορ και την ευφυΐα σας. Η αυτοπεποίθηση και η χάρη σας θα γοητεύσουν πολλούς, αν και κάποιο άτομο μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο… Τολμήστε να δείξετε το συναίσθημά σας αλλά και να εκφράσετε το θαυμασμό σας: Όσο κι αν λατρεύετε να σας λατρεύουν, ικανοποιήστε εξίσου να ανυψώνετε τα ιδιαίτερα άτομα της ζωής σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγκαλιάστε τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ίσως να νιώθετε κάπως ασταθείς, εξαιτίας της Σελήνης στον 4ο Οίκο σας της ευαισθησίας και του σπιτιού. Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας στην προσπάθεια να πειστείτε ότι δεν είστε τόσο συναισθηματικοί. Αντ’ αυτού ενδώστε στην τρυφερότητα, τόσο προς τους συνεργάτες όσο και προς τους ανθρώπους που αγαπάτε. Δώστε περισσότερο χρόνο στην ενδυνάμωση των σχέσεών σας, μοιραστείτε ευχάριστες αναμνήσεις με τους δικούς σας. Αυτές οι στιγμές θα δημιουργήσουν τις πιο γλυκές εμπειρίες!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 08/05 Ζυγός

Αρχίστε να γράφετε, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, ζητά να πιάσετε χαρτί και μολύβι ή να βάλετε τα δάκτυλα στο πληκτρολόγιο. Καταγράψτε καθετί που σας προβληματίζει, σας ενθουσιάζει ή σας συγκινεί. Αλλά και οι επαφές για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, θα είναι εξαιρετικά παραγωγικές. Αδράξτε την ευκαιρία και επεξεργαστείτε κάθε άποψη, καθώς οι συμβουλές έμπειρων ατόμων θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να ραντίσετε την καθημερινότητά σας με πρακτική μαγεία, αγαπητοί Σκορπιοί! Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σας της δουλειάς και του χρήματος, χρειάζεστε σταθερότητα. Με την αβεβαιότητα που επικρατεί, διασφαλίστε τα κεκτημένα σας σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι καιρός να στήσετε καινούργια στρατηγική στον προϋπολογισμό σας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στην ικανοποίηση του παρόντος!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ορμήστε, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη από τα δικά σας εδάφη, απελευθερώνει τις δονήσεις διαβεβαίωσης και αυτοπεποίθησης που έχετε πολλή ανάγκη αυτή την περίοδο. Τα ενδιαφέροντά σας είναι πολλά, γι’ αυτό είναι εύκολο να αποσυντονίζεστε. Αλλά δεν πρέπει να επιτρέψετε στα εγχειρήματα που δεν προοδεύουν τώρα, να σας βγάλουν από την πορεία σας. Με τους σημαντικούς στόχους πιο διαυγείς και προσβάσιμους, πρέπει να εστιάσετε την ενέργειά σας στην υλοποίησή τους και μόνο. Αυτό θέστε ως προτεραιότητα και μην σταματήσετε μέχρι να την πραγματώσετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Θωρακίστε την ψυχολογία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στον 12ο Οίκο σας της ευαισθησίας, μπορεί να γίνετε «σφουγγάρι» για την ενέργεια και την διάθεση των άλλων. Επειδή η αμυντική σας ικανότητα μπορεί να μειωθεί, εσείς πρέπει να την περιφρουρήσετε. Προσπαθήστε όσο είναι δυνατόν να μείνετε μακριά από δεσμευτικές υποχρεώσεις. Φροντίστε να καταγράφετε κάθε διαίσθησή σας, τώρα που το ένστικτό σας θα είναι τόσο οξυμένο!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Navi Selam Η τράπουλα των Medium προβλέπει για τις σχέσεις

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Είστε ορμητικοί και αεικίνητοι, αγαπητοί Υδροχόοι! Αξιοποιήστε την ενέργειά σας σε διαδικτυακό επίπεδο και μπορείτε να κάνετε θαύματα: Σας το διασφαλίζει η Σελήνη στον Τοξότη και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας και της τεχνολογίας. Αναζητήστε τις ομάδες που έχετε όμοιες ιδέες, για να θέσετε και κοινούς στόχους. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η ποικιλία ευκαιριών που θα εντοπίσετε μέσα από τις ζωηρές σας συζητήσεις… Η γοητεία και οι εξαιρετικές ιδέες σας μπορούν να αφήσουν το ανεξίτηλο σημάδι σας σε πολλούς!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Τα μάτια σας στρέφονται στο επαγγελματικό σας μέλλον, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη κεντρίζει τον 10ο Οίκο σας της καριέρας και της αναγνώρισης. Αν νιώθετε ότι δεν σας ικανοποιούν τα δεδομένα σας, μην μένετε πίσω για να ευχαριστήσετε άλλους. Αξιοποιήστε αυτή την στρατηγική και φιλόδοξη επιρροή για να γνωστοποιήσετε τη δουλειά και τις ιδέες σας. Είναι στο χέρι σας να συμπράξετε με άτομα που θα βοηθήσουν να χαράξετε την καινούργια πορεία σας, ώστε να αρχίσετε να διεκδικείτε όσα δικαιούστε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος