Ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/02 Αφήστε του άλλους να δουν τη ψυχή σας

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/02 Β

Ζώδια Ζυγός

Προειδοποίηση υπερβολικής αντίδρασης! Η ευθυγράμμιση Σελήνης και Ουρανού το Σάββατο στον έντονο όγδοο Οίκο σας, μπορεί να προκαλέσει τεράστια συναισθήματα σε χρόνο μηδέν. Ζήλια μπορεί να εμφανιστεί ή μπορεί να είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Μην αντιδράτε: Κάντε ένα διάλειμμα ή μια βόλτα γύρω απ’ το τετράγωνο για να αποκτήσετε προοπτική. Η κοσμική παρέα μπορεί επίσης να πυρώσει τη σεξουαλική χημεία. Απολαύστε κάθε έλξη, είτε πάει κάπου είτε όχι!

Την Κυριακή η οικογένειά σας μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του εαυτού σας. Πόσα ξέρετε για τους προγόνους σας, Ζυγοί; Ψάξτε ιστορίες για την καταγωγή σας. Ή κοιτάξτε φωτογραφίες, ειδικά αν είστε σκληροί με τον εαυτό σας για το σώμα ή την εικόνα σας. Η σύνδεση με τους ανθρώπους που υπήρχαν πριν από σας, θα σας δώσει μια ισχυρή αίσθηση σταθερότητας στον κόσμο.

zodia-taro-45

ζωδια Σκορπιός

Ο ταραξίας μέσα σας μπορεί να κάνει μια εμφάνιση το Σάββατο: Η Σελήνη και ο απρόβλεπτος Ουρανός συναντιούνται στο αντίθετό σας ζώδιο, τον Ταύρο. Μπορεί να σας ελκύει ο ρόλος του δικηγόρου του διαβόλου. Απλώς μην δίνετε χτυπήματα κάτω από τη μέση για να είστε δίκαιοι. Σε σχέση; Αντί να τσακωθείτε για να καταπολεμήσετε τη βαρεμάρα, δοκιμάστε κάτι περιπετειώδες και νέο και για τους δυο. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί μπορεί να λάβουν το τόξο του Έρωτα με πολύ απρόσμενο τρόπο. Η αντίσταση είναι μάταιη!

Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με έναν φίλο ή το ταίρι σας την Κυριακή. Και ξέρετε, το να το συζητήσετε θα σας φέρει πιο κοντά. Οι παρατηρήσεις σας θα κάνουν τεράστια διαφορά, όπως το να δείξετε τα τυφλά σημεία που κάνουν κάποιον που αγαπάτε να υποφέρει. Αν βλέπετε κάτι, πείτε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Τοξότης

Πνίγεστε στις λεπτομέρειες; Η συνάντηση Σελήνης – Ουρανού του Σαββάτου στον έκτο Οίκο σας της υγείας και της οργάνωσης, μπορεί να σας φέρει μια δουλειά που αποσπά την προσοχή σας. Μην υποκύψετε στον πανικό. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και βάλτε προτεραιότητες. Ενώ μπορεί να είστε απασχολημένοι, πρέπει να φροντίσετε και τον εαυτό σας. Κάντε λίγη γυμναστική και θα νιώσετε καλύτερα.

Μην πιστεύετε τίποτα την Κυριακή, μόνο και μόνο επειδή σας το λένε. Η επιτυχία σας προκύπτει από τον συνδυασμό σκληρής δουλειάς, οργάνωσης και πίστης στα θαύματα. Ακούγεται παράδοξο, αλλά έτσι είναι η ζωή! Πρέπει να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα, ενώ επιτρέπετε στο σύμπαν να ξεδιπλώσει το σχέδιό του και εμπιστεύεστε ότι η ζωή φυλά τα νώτα σας. Όπως είπε ο Αϊνστάιν «η πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση, αν και επίμονη». Ακόμα κι αν οι καταστάσεις σας είναι εκνευριστικές, μην ξεχνάτε τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/02 Β

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να νιώθετε εκνευρισμένοι, αλλά μην ξεχνάτε να βάζετε φίλτρα το Σάββατο, Αιγόκεροι. Η Σελήνη και ο Ουρανός βρίσκονται στον πέμπτο Οίκο σας και ενισχύουν την εκφραστική φύση σας. Κάντε μια παύση πριν πείτε κάτι πολύ ευθέως – και σκεφτείτε πώς θα ακουστούν οι έντονες απόψεις σας. Μπορεί να πρέπει να προσαρμόσετε το μήνυμά σας σύμφωνα με το κοινό σας. Ερωτικά, αυτή η πειραματική συνάντηση μπορεί να σας εμπνεύσει να πάρετε ρίσκα. Ελεύθεροι; Μια έλξη μπορεί να προκύψει απ’ το πουθενά. Εάν έχετε σχέση, λίγη παραπάνω προσπάθεια μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Το άστρο σας λάμπει την Κυριακή, προχωρήστε μπροστά όσο οι άλλοι σας χειροκροτούν. Εάν νιώθετε ότι σας έχουν προσπεράσει, πιθανότατα να έχετε κρύψει τα καλύτερα σημεία του εαυτού σας. Ανοιχτείτε και αφήστε του άλλους να δουν τη ψυχή σας. Μιλήστε γι’ αυτά που αγαπάτε, τις επιθυμίες σας και τι σας ενθουσιάζει. Συνδεθείτε σε πιο προσωπικό και παθιασμένο επίπεδο.

ζωδια Υδροχόος

Τι καιρό κάνει στο σπίτι σας; Η ευθυγράμμιση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό στον τέταρτο οίκο σας, μπορεί να διαταράξει το καθεστώς. Μπορεί να σκέφτεστε ένα σωρό πιθανότητες, όπως μετακομίσεις και μεγάλωμα της οικογένειάς σας. Καθώς ο Ουρανός είναι συνήθως παρορμητικός, αντισταθείτε στον πειρασμό να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η αντιδραστική πλευρά ενός συγγενή σας μπορεί να πατήσει ένα δυο κουμπιά σας. Μην ψαρώνετε! Εάν νιώθετε λίγο κακοδιάθετοι, μια γυναίκα μπορεί να σας κινητοποιήσει να κάνετε μια ριζική αλλαγή. Κάντε τη!

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας την Κυριακή, ειδικότερα με την οικογένεια ή τους αγαπημένους σας. Έχουν ανάγκη την υποστήριξή σας, γι’ αυτό δώστε τη γενναιόδωρα. Τα μητρικά ένστικτά σας, ακόμα κι αυτά που δεν ξέρατε ότι έχετε, είναι έντονα… Και μπορείτε να νιώσετε πότε κάποιος χρειάζεται μια αγκαλιά ή λίγη ώθηση. Μιλήστε του, ρωτήστε αν όλα είναι καλά ή πείτε κάτι που θα τον κάνει να χαμογελάσει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ιχθύες

Έρχεται πόλεμος, Ιχθύες. Η συνάντηση Σελήνης και Ουρανού στον τομέα σας της επικοινωνίας, δίνει αιχμή στις απόψεις σας. Σκεφτείτε πριν πείτε κάτι, που μπορεί να φέρει πόλεμο πριν καν συνειδητοποιήσετε τι είπατε. Εάν συμβεί, ετοιμαστείτε να πάρετε την ευθύνη των λέξεών σας. Μια καλύτερη αξιοποίηση αυτής της διέλευσης; Γράψτε τις ριζοσπαστικές απόψεις σας ή μιλήστε με κάποιον που δεν θα κακιώσει με τις διαφωνίες σας.

Γίνετε ηγέτες μιας ομάδας την Κυριακή. Δεν χρειάζεται να είστε εγωιστές και να έχετε μεγάλο στόμα για να λάμψετε, δεν είναι αυτό το στυλ σας. Εκφράστε τη δύναμή σας με ήρεμη αυθεντία, δείχνοντας τον τελείως διαφορετικό τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Ο Αϊνστάιν ήταν Ιχθύς και η δική σας ευφυία είναι σαν τη δική του. Μην τρομάζετε από ανθρώπους που το όραμά τους είναι πολύ μικρότερο απ’ το δικό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76