Ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/02 Η Πανσέληνος θα φέρει τη στιγμή της αλήθειας

ζωδια-διαιτα

Ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/02 Β

Ζώδια Ζυγός

Θα σας ενδιέφερε λίγη σαμπάνια πριν τον καφέ; Η Πανσέληνος του σαββατοκύριακου στον Λέοντα, μπορεί να σας δώσει έναν πολύ καλό λόγο για να γιορτάσετε με την παρέα σας. Με τις ακτίνες της στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δουλειάς, μια κοινή προσπάθεια που ξεκίνησε έξι μήνες νωρίτερα μπορεί να φτάσει στο αποκορύφωμα. Αλλά μην αφήσετε τη νίκη να φέρει εφησυχασμό. Πριν πέσουν οι φυσαλίδες, δείτε ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για το επόμενο βήμα. Απλώς μην μείνετε στο ίδιο μέρος από συνήθεια. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να συνεργάζεστε με ανθρώπους που κάνουν τον κόσμο σας να μοιάζει μεγαλύτερος.

Μήπως ήσασταν όλα τα μέλη της μπάντας σας τελευταία; Ενώ εκτιμάτε το χρόνο μόνοι σας, είστε κοινωνικό ζώδιο και θριαμβεύετε μέσα σε καλές παρέες. Χρησιμοποιήστε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να κυκλοφορήσετε ανάμεσα στο είδος σας. Και αν για να το βρείτε πρέπει να πάτε διακοπές ή να κάνετε κάποιο σεμινάριο, επενδύστε στην ευτυχία σας.

zodia-taro-45

Ζωδια Σκορπιός

Έτοιμοι να κάνετε μερικές μεγάλες κινήσεις; Η Πανσέληνος του σαββατοκύριακου στον επαγγελματικό οίκο σας, μπορεί να σας στείλει στη μεγάλη λίγκα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ή μπορεί να σας δώσει κάτι πιο δημιουργικό για να ασχοληθείτε. Όποια κατεύθυνση κι αν επιλέξετε, Σκορπιοί, η σκληρή δουλειά τους περασμένους έξι μήνες θα αποδώσει επιτέλους αυτό που περιμένατε. Αν δεν είναι χρήματα, μπορεί να είναι ένας νέος ρόλος. Επίσης: Έχετε αναγνωρίσει πόσα έχετε καταφέρει τους περασμένους έξι μήνες; Είναι εύκολο να επικεντρωνόμαστε στο παρελθόν… Αλλά το σαββατοκύριακο καθίστε, γράψτε και γιορτάστε τα σημαντικά βήματα που έχετε καταφέρει από το καλοκαίρι του 2019.

Η στάση ευγνωμοσύνης δημιουργεί γόνιμο έδαφος για περισσότερα θαύματα. Ίσως οι αλλαγές να ήταν εσωτερικές. Αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε τομέα στη δουλειά σας, αυτό θα είναι ένα σημείο καμπής. Δεν θα κάνετε πλέον τις κινήσεις για να πάρετε απλώς τον μισθό –θέλετε μεγαλύτερα αποτελέσματα! Τώρα σκεφτείτε αυτό: Τι πρέπει να μάθετε για να καταφέρετε να φτάσετε στην κορυφή;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Τοξότης

Μήπως χρυσώνετε την αλήθεια σας, Τοξότες; Έχετε μάθει πιθανώς μερικά μαθήματα επειδή ήσασταν υπερβολικά ευθείς στο παρελθόν, ειδικά όταν αποκλείετε τους άλλους. Αλλά αν προσπαθείτε να το αντισταθμίσετε υπερβολικά με ευγένεια, μπορεί να φτάσετε στα όριά σας! Με την Πανσέληνο στον Λέοντα και τον ένατο Οίκο σας το σαββατοκύριακο, δεν μπορείτε να καταπιέσετε το στυλ σας. Ίσως είναι καλύτερα να μιλήσετε με ανθρώπους που δεν θα ενοχληθούν από τις παθιασμένες συζητήσεις.

Νέα από μακριά μπορεί να φτάσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες και μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε. Νιώθετε ότι κάνετε κύκλους γύρω από το ίδιο μέρος; Βάλτε σε κίνηση το σχέδιό σας μέσω ενός νέου μαθήματος ή μιας ομάδας. Περάστε τον χρόνο σας κοντά σε ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσάς και θα ανέβουν οι θερμοκρασίες γρήγορα!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 06-08/02 Νέος άντρας – Ισχυρή σχέση

Ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/02 Β

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Αιγόκερως

Γιατί να περιμένετε μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου για να δώσετε στον Έρωτα καθαρό στόχο; Το Σάββατο, η Πανσέληνος στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας φέρνει μπόλικη ερωτική ενέργεια.

Κλείστε τις κουρτίνες και αφήστε την περιπέτεια να αρχίσει. Αν βγαίνατε χαλαρά με κάποιον, αυτή η Πανσέληνος θα φέρει τη στιγμή της αλήθειας: Είστε μέσα ή όχι; Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα έχετε χώρο για τίποτα άλλο από μια οριστική απόφαση. Είτε δεσμευτείτε είτε διαλύστε το, για να βρείτε μια πιο ικανοποιητική σύνδεση.

Η Σελήνη θα επηρεάσει και τα χρήματά σας: Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να φτάσει μια πληρωμή ή να κερδίσετε απρόσμενα λεφτά. Εάν έχετε χρέη, κάντε έναν διακανονισμό. Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά για καλές ευκαιρίες επένδυσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια Υδροχόος

Ποιος χρειάζεται να περιμένει έως τις 14 Φεβρουαρίου για να βελτιώσει το παιχνίδι του; Όχι εσείς, Υδροχόοι. Η Πανσέληνος του σαββατοκύριακου στον Λέοντα και τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, μπορεί να φέρει μερικές μεγάλες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, να είστε ενεργοί σχετικά με την κατεύθυνση του επόμενου κεφαλαίου της ερωτικής σας ιστορίας. Αν έχετε σχέση, θα θέλετε να κάνετε κάτι τολμηρό για να δηλώσετε τη στοργή σας.

Για μερικούς Υδροχόους, οι επόμενες δύο εβδομάδες θα φέρουν σημαντικά σημεία καμπής: Έναν αρραβώνα, μια συγκατοίκηση ή έναν χωρισμό αν έχετε τελειώσει. Μόνοι και ψάχνετε; Ακολουθήστε τον παλιό νόμο, που τα αντίθετα έλκονται. Καθώς ελκύεστε από ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από σας, εξερευνήστε κάποιον που είναι αρκετά απρόβλεπτος ώστε να σας κρατά σε εγρήγορση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 06-08/02 Νέος άντρας – Ισχυρή σχέση

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες

Ώρα να συντονιστείτε για την ευεξία σας! Το σαββατοκύριακο φέρνει μια Πανσέληνο στον Λέοντα, η οποία τροφοδοτεί τον έκτο οίκο σας της υγιεινής ζωής. Είναι δύσκολο να βρείτε κίνητρα κατά την περίοδο της χειμερίας νάρκης, αλλά εδώ έρχονται να βοηθήσουν αυτές οι ακτίνες. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να πάει πρωί-πρωί στο πιο δύσκολο μάθημα που μπορείτε να βρείτε. Χορέψτε, κάντε πατίνια ή πηγαίνετε σε ένα ενδιαφέρον μάθημα στο γυμναστήρια τα σαββατοκύριακα. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι λίγο σπρώξιμο για να κινηθείτε και θα επιστρέψετε σύντομα στη φόρμα σας.

Είναι σίγουρα το σημάδι για να υιοθετήσετε μερικές καλές συνήθειες, όπως το να κοιμάστε μια λογική ώρα και να τρώτε ισορροπημένα γεύματα. Στη δουλειά, οι προσπάθειές σας τους τελευταίους έξι μήνες μπορούν να αποδώσουν σημαντικά. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να σας δοθεί ένα πρότζεκτ, που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το όνομα που θέλετε. Μην γίνετε μάρτυρες, όμως. Εάν θα κάνετε παραπάνω, θα πρέπει να ανταμειφθείτε σε είδος. Αν δεν γίνεται να πάρετε επιπλέον χρήματα, μπορείτε να βρείτε άλλου είδους ανταμοιβές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988