Ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/02 Περισπασμοί απο Πρώην και Επόμενους

erwtikes-provlepseis-zodia-deytera-26-5

Ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/02 Α

Ζώδια Κριός

Περίπου σε σχέση; Δεν είναι η κατάσταση που ανέχεστε κάτω από το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό του Σαββάτου. Ενώ το ακραίο σας ζώδιο δεν χρειάζεται απαραίτητα παραδοσιακές ετικέτες όπως ο σύντροφός μου ή ο συνέταιρος μου, θέλετε να ξέρετε πού βρίσκεστε. Σκεφτείτε το σαν μια δημιουργική συζήτηση, μπορείτε να φτιάξετε νέων ειδών σχέσεις που ταιριάζουν σε σας. Την Κυριακή ο Άρης φτάνει στον Αιγόκερω και τον δέκατο Οίκο σας της φιλοδοξίας έως τις 30 Μαρτίου.

Δεν θα έχετε υπομονή για το μότο ο αργός και σταθερός ρυθμός κερδίζει τον αγώνα και μπορεί να δημιουργήσετε νέο δρόμο μέχρι την κορυφή. Μπορεί να αναγνωριστείτε δημόσια για τα κατορθώματά σας ή να σας προσφερθεί μια θέση με περισσότερη ευθύνη ξαφνικά. Αλλά με τον Ερμή ανάδρομο από την Κυριακή (έως τις 9 Μαρτίου), τελειοποιήστε το σχέδιό σας παρασκηνιακά και περιμένετε μέχρι να ορθοδρομήσει για να κάνετε σημαντικές κινήσεις. Έτσι θα κερδίσετε πολύ περισσότερη υποστήριξη!

zodia-taro-45

ζωδια Ταύρος

Επικεντρωθείτε στις πιο στενές σχέσεις σας το Σάββατο, με το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό και τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Μήπως οι σχέσεις σας έχουν αρχίσει να μοιάζουν περισσότερο με σόλο εμφανίσεις; Εάν ένα άτομο δίνει και το άλλο μιλάει, ισορροπήστε τα πράγματα. Κάντε λιγότερα αν νιώθετε πνιγμένοι, αλλά αν είστε τεμπέληδες, πείτε συγνώμη και μπείτε ξανά στο παιχνίδι. Αυτές οι ακτίνες σας δίνουν την ευκαιρία να αλλάξετε τα ερωτικά κριτήρια. Μην παρατήσετε την παραδοσιακή πλευρά σας, αλλά μην απορρίπτετε κάποιον που αξίζει επειδή είναι πιο αντισυμβατικός από το συνήθη τύπο σας.

Ο ατίθασος χαρακτήρας σας θα κάνει μια σπάνια εμφάνιση την Κυριακή, καθώς ο ατρόμητος Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον ένατο Οίκο σας. Ξαφνικά θα θέλετε να βγάλετε φτερά και να βιώσετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους, μέρη και πράγματα. Αυτός ο κύκλος του Άρη, που θα διαρκέσει έως τις 30 Μαρτίου, θα εμπνεύσει ένα μεγάλο ταξίδι. Το μόνο κακό; Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου. Στο μεταξύ, ικανοποιήστε τη διάθεσή σας με έρευνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια Δίδυμοι

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό σας υπενθυμίζει ότι έχετε ξεχάσει το πρόγραμμά σας. Πότε πήγατε τελευταία φορά στο γυμναστήριο; Δεσμευτείτε ξανά πριν τελειώσει το Σαββατοκύριακο. Η ενέργεια είναι κινητική, Δίδυμοι και μόλις ξεκινήσετε να κινείστε, θα νιώσετε τις ενδορφίνες που γεννούν τις συνήθειες. Την Κυριακή, ο παθιασμένος Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας και του ερωτισμού έως τις 30 Μαρτίου και σας ωθεί να έρθετε πάλι σε επαφή με τους δεσμούς σας.

Ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/02 Α

Αν δεν είστε από αυτούς που δεσμεύονται, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει τις επόμενες έξι εβδομάδες. Ένα μικρό ρίσκο στο παιχνίδι του έρωτα θα φανεί κερδοφόρο. Δεσμευμένοι; Είναι η τέλεια περίοδος για να πάτε βαθύτερα. Ξεκινήστε μια συζήτηση για τα επόμενα βήματα. Βέβαια, την Κυριακή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Έως τις 9 Μαρτίου θα παλεύετε για να ισορροπήσετε του μελλοντικούς στόχους σας. Οι απαιτήσεις της δουλειάς θα σας κρατούν μακριά από του αγαπημένους σας. Εμπλουτίστε την ποιότητα του χρόνου σας, γιατί για την ποσότητα δεν μπορείτε να κάνετε κάτι.

zwdia-3-zodia

ζωδια Καρκίνος

Αυτά τα ρόδινα γυαλιά σας πάνε, Καρκίνοι, αλλά μην ξεχνάτε να αλλάζετε φακούς για να βλέπετε την πραγματική εικόνα. Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό του Σαββάτου σας βοηθά να δείτε τα πράγματα και όπως είναι και όπως θα μπορούσαν να είναι. Αντί να προσκολλάστε στα πιθανά προβλήματα, αποδεχτείτε τα ως μέρος του συνόλου. Καμία κατάσταση και κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειοι. Το ερώτημα είναι, αυτά τα θέματα είναι ικανά για να τελειώσουν τη σχέση; Σκεφτείτε το ειλικρινά και χωρίς φόβο, έπειτα κάντε τη κίνηση που νιώθετε εσείς σωστή.

Την Κυριακή, ο παθιασμένος Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων έως τις 30 Μαρτίου. Όλες οι σχέσεις παίρνουν λίγο παραπάνω ενέργεια, γι’ αυτό μην κρύβεστε στο σπίτι σας. Ελεύθεροι; Να είστε ανοιχτοί σε νέους τύπους συντρόφων. Το παλιό ρητό τα αντίθετα έλκονται θα ισχύει σε αυτόν τον κύκλο. Για τα ζευγάρια, ο Άρης μπορεί να φέρει φρέσκια ενέργεια στο δεσμό σας. Σημείωση: Μπορεί να προκαλέσει και τριβή, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με αυτά που κρατάτε μέσα σας, ειδικά καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 9 Μαρτίου. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας τις επόμενες 3 εβδομάδες. Η αλήθεια πονάει, γι’ αυτό πείτε την γλυκά.

taro-6-9

ζώδια Λέων

Οι οικογενειακές απαιτήσεις σας βαραίνουν; Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό του Σαββάτου σας βοηθά να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο να υποστηρίξετε αυτούς που αγαπάτε. Δεν είναι υγιές να αδειάζετε τα δικά σας καύσιμα και σπάνια το εκτιμούν οι άλλοι. Απ’ την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να αποφεύγετε τους άλλους επειδή φοβάστε ότι δεν μπορείτε να δώσετε αρκετά. Βρείτε το μέσο και να είστε ειλικρινείς. Εάν οι άλλοι εξαρτώνται υπερβολικά από σας, δείξτε τους πώς να είναι ανεξάρτητοι. Την Κυριακή, ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον έκτο οίκο σας και σας στέλνει στο κυνήγι της ευεξίας μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/02 Α

Αλλά μην το παρακάνετε, γιατί θα καταλήξετε σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Οι ειδικοί λένε ότι χρειάζονται 21 ημέρες για να εδραιωθεί μια νέα συνήθεια. Ανανεώστε τη εγγραφή σας στη γιόγκα, κόψτε τη γλουτένη για τις έξι εβδομάδες του κύκλου, αλλά μην στερείστε. Ακολουθήστε τον κανόνα 80/20: Τρώτε 80% υγιεινά και το υπόλοιπο κάντε ότι λαχταράτε. Με τον Ερμή ανάδρομο από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου, μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας μπορεί να είναι το κλειδί για τη νέα σας ζωή. Ελέγξτε απόψεις που σας περιορίζουν και μην πέσετε στην παγίδα των περισπασμών από πρώην!

zwdia-fotia

ζώδια Παρθένος

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό του Σαββάτου φωτίζει τη ζώνη της φιλίας σας. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που είναι κοντά σας; Σκεφτείτε τις σχέσεις σαν επενδύσεις. Ποιες φέρνουν περισσότερο κέρδος και ποιες δεν πάνε καλά; Δώστε προτεραιότητα σε αυτούς που όσα παίρνουν δίνουν. Εάν ο κύκλος σας έχει γίνει μικρός, καλέστε κάποιον άλλο σε μια ομαδική εξόρμηση.

Την Κυριακή, ο παθιασμένος Άρης περνά στον Αιγόκερω και τον ρομαντικό πέμπτο οίκο σας έως τις 30 Μαρτίου. Αφήστε τον παιχνιδιάρικο εαυτό σας να βγει για παιχνίδι. Ο έρωτας είναι σίγουρα στα αστέρια τώρα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τη δική σας κατάσταση. Ό,τι σας αρέσει, εξερευνήστε το βαθύτερα. Ο Άρης μπορεί επίσης να φέρει ζήλια ή ανταγωνισμό, γι’ αυτό αντιμετωπίζετε τις εντάσεις πριν εκραγούν. Δώστε έξτρα προσοχή γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

μελλοντολόγος