Ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/01 Μια απρόβλεπτη ερωτική σύνδεση

astrologia-gamos-7-oikos

Ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/01 Β

Ζώδια Ζυγός

Μην προσφερθείτε να κάνετε πολλά το Σάββατο, Ζυγοί. Μπορεί να έχετε ενέργεια να κάψετε – αλλά έχετε και πολλές ευθύνες που απαιτούν την προσοχή σας. Πριν εξαντληθείτε, σκεφτείτε τι μπορεί να κινητοποιεί αυτή την ανάγκη σας. Μπορεί να είναι ο αντιδραστικός Ουρανός… Αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή, σας προειδοποιεί να κοιτάξετε τα όριά σας. Επικεντρωθείτε στα δικά σχέδια και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε, θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο παραγωγικοί είστε.

Ζυγίστε και τις δύο πλευρές πριν αποφασίσετε νωρίς την Κυριακή, Ζυγοί. Εάν προχωρήσετε βιαστικά, μπορεί να ανακαλύψετε αργότερα πληροφορίες και να μετανιώσετε την επιλογή σας. Κάντε την έρευνά σας το πρωί και μείνετε αντικειμενικοί. Εάν δεν νιώθετε ότι κάτι είναι σωστό ή δεν ταιριάζει στις αξίες σας, αξίζει να ακούσετε το ένστικτό σας. Όταν η Σελήνη περάσει στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας το απόγευμα, κάντε ένα διάλειμμα και απολαύστε το βράδυ σας. Κινητοποιήστε τους φίλους σας και δοκιμάστε κάτι νέο.

zodia-taro-45

ζωδια Σκορπιός

Οι άλλοι θα αναζητούν τα λόγια σοφίας σας το Σάββατο, αλλά προσέξτε να μην πάρετε το ρόλο του θεραπευτή. Με τον ανοιχτόμυαλο Ερμή σε ένα δυναμικό χορό με τον Ουρανό στη ζώνη των σχέσεών σας, όλοι θα έρχονται για να λάβουν συμπόνια και μια καλή συμβουλή σας. Ενώ καλό είναι αυτό, μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τα προβλήματά τους.

Ώρα για τέχνη την Κυριακή, Σκορπιοί. Η δημιουργική έμπνευση χτυπάει, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα. Αφιερώστε το πρωινό σας στις πιο ευφάνταστες προσπάθειές σας. Όταν η Σελήνη περάσει αργότερα στον Τοξότη, η πρακτική πλευρά σας παίρνει το τιμόνι. Μην την αφήσετε να σας χαλάσει τη διάθεση, όμως. Σχεδιάστε μερικούς στόχους για την εβδομάδα και αφήστε την παραγωγική Σελήνη να σας βοηθήσει να κάνετε ένα σχέδιο δράσης. Σημαντική συμβουλή: Σκεφτείτε μικρά, πρακτικά βήματα αντί να πέσετε με τα μούτρα σε κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει άγχος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Το όνομά σας δεν είναι Άτλαντας. Δεν χρειάζεται να σηκώσετε το βάρος του κόσμου, Τοξότες. Φυσικά, με τον Ουρανό στον έκτο οίκο της εργασίας και της υπηρεσίας, μπορεί να ξεχάσετε ότι μπορείτε να πείτε «όχι». Και το Σάββατο, ο χαοτικός πλανήτης στέλνει τεταμένη ενέργεια στον Ερμή στον τρίτο οίκο σας της συνεργασίας. Το μήνυμα; Δείτε ποιες από αυτές τις «υποχρεώσεις» μπορείτε να αποφύγετε χωρίς συνέπειες. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά και την υγεία σας, η μείωση φόρτου εργασίας μπορεί να έχει θετική επίδραση στο άγχος σας! Για να γίνει αυτό, μπορεί να χρειαστεί να συνεργαστείτε με κάποιον που δεν περιμένατε.

Την Κυριακή αφήστε τα πράγματα στη ροή. Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη παραμένει στον δωδέκατο οίκο σας του κλεισίματος και της συγχώρεσης. Αν θέλετε να βρείτε εσωτερική ηρεμία, σταματήστε να ξανασκέφτεστε το παρελθόν. Προσπαθήστε να αποδεχτείτε τα πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σας αρέσει κάτι. Αλλά αφήστε το θέμα για άλλη φορά, για πολύ αργότερα στο μέλλον. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας για δυόμισι μέρες, επανεκκινώντας την ενέργειά σας. Θα νιώσετε ο παλιός καλός εαυτός σας και θα είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Τι λέτε για δείπνο με έναν νέο φίλο;

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Εάν κάποιος φίλος ή συνεργάτης σας προσεγγίσει με μια συμφωνία που είναι πολύ καλή για να την απορρίψετε το Σάββατο, σκεφτείτε πολύ καλά προτού τσιμπήσετε. Φυσικά, με τον εγγενή συντηρητισμό σας, πιθανότατα δεν θα μπείτε στον πειρασμό… Δεν θα διακινδυνεύσετε όσα έχετε δουλέψει σκληρά να κερδίσετε, για μια μισοψημένη πρόταση ούτως ή άλλως. Καθώς ο Ερμής είναι στον οικονομικό κλάδο σας, κυματίζει μια προειδοποιητική σημαία στον αυθόρμητο Ουρανό: Θα θελήσετε να δείτε αποδείξεις, προτού καν σκεφτείτε να εμπλακείτε σε κάτι. Εμπιστεύεστε πάντα τον αργό, σταθερό και αξιόπιστο τρόπο για να ευημερήσετε, παρά την προοπτική να βγάλετε γρήγορο χρήμα.

Η Σελήνη παραμένει στην συνεργατική ζώνη σας για το πρώτο μέρος της Κυριακής. Ιδανική θέση για οτιδήποτε διαδραστικό. Οργανώστε μια συνάντηση με τη δημιουργική ομάδα σας. Όταν η Σελήνη περάσει στο χαλαρωτικό δωδέκατο οίκο σας το απόγευμα, θα αισθανθείτε πιο μοναχικοί. Αυτή η ατμόσφαιρα θα κρατήσει και τις επόμενες μέρες, οπότε βρείτε έναν σταθερό ρυθμό. Δεν πειράζει αν προγραμματίσετε για άλλη μέρα τα σχέδια που είχατε μετά τη δουλειά, εάν προτιμάτε να πάτε σπίτι και να δείτε ταινία.

μελλοντολόγος

 

ζώδια Υδροχόος

Οδηγήστε με αγάπη το Σάββατο, Υδροχόοι! Μια γλυκιά συνάντηση θα έχει ο κυβερνήτης σας, ο αυθόρμητος Ουρανός, στο συναισθηματικό σας τομέα… Αυτή με τον εκφραστικό Ερμή στο ζώδιό σας, μπορεί να εμβαθύνει τις σχέσεις με τον εσωτερικό σας κύκλο. Αν νομίζατε ότι δεν μπορείτε να έρθετε ακόμα πιο κοντά, δείτε τι θα συμβεί αν προσπαθήσετε! Ανοιχτείτε και μοιραστείτε μια ιστορία για τον εαυτό σας, που έχετε κρυμμένη. Όταν οι άλλοι βλέπουν ότι έχετε ευάλωτη πλευρά, μπορεί να είναι ακόμα πιο διατεθειμένοι να μιλήσουν από την καρδιά τους.

Ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/01 Β

Η χάρη σας παίρνει φωτιά την Κυριακή το πρωί και έχετε διάθεση να πάρετε τα ηνία. Ξεχωρίστε τις δουλειές και τις ευθύνες σας, δώστε οδηγίες στους άλλους για την αποστολή σας και πώς να την υποστηρίξουν. Ξέρετε ακριβώς τι κάνετε. Αργότερα μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω… Όταν η Σελήνη περάσει στον Τοξότη και το συνεταιριστικό ενδέκατο οίκο σας. Εμπιστευθείτε την τοπική σας ομάδα και συνεργαστείτε αντί να υπαγορεύετε. Τις επόμενες μέρες υιοθετήστε την προσέγγιση «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο»: Πείτε στους φίλους σας να φέρουν τους φίλους τους. Μπορεί να υπάρξει ακόμα και μια απρόβλεπτη ερωτική σύνδεση!

zwdia-zvdia-alex

ζωδια Ιχθύες

Έχετε ένα μήνυμα που θέλετε να μοιραστείτε; Μην βιαστείτε να το ανεβάσετε στα μέσα. Ο Ουρανός είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στον δωδέκατο Οίκο σας.

Πρέπει να σταματήσετε, να σκεφτείτε και να επεξεργαστείτε τα λόγια σας. Σε μερικές μέρες θα έχετε περισσότερη καθαρότητα. Τότε μπορείτε να ενημερώσετε τους πάντες. Οι σωστές λέξεις τη σωστή στιγμή στο σωστό άτομο, μπορεί να αλλάξουν το παιχνίδι… Αλλά πρώτα βρείτε τον σωστό τρόπο για να τους αγγίξετε.

Ακόμη κι αν νιώθετε μόνοι την Κυριακή, μην υποκύψετε στη μαζική σκέψη. Μείνετε πιστοί στο όραμά σας και θα αποκτήσετε ακολούθους, ακόμα κι αν χρειαστεί δουλειά και υπομονή. Φτιάξτε τις βάσεις των σχεδίων σας το πρωί και περάστε το απόγευμα βάζοντας τις ιδέες σας σε κίνηση. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσάς και σας εμπνέουν. Η επέκταση του δικτύου σας μπορεί να οδηγήσει σε μια ευτυχή συνάντηση, που θα σας βοηθήσει να βάλετε μπρος το σχέδιό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098