ζώδια σαββατοκύριακο 20-21/04 Η Αγάπη Θέλει Ρίσκο

97723020

ζώδια σαββατοκύριακο 20-21/04 Β

ζώδια Ζυγός
Το Σάββατο ο καυτός Ήλιος περνά στον Ταύρο και στον παθιασμένο όγδοο Οίκο σας, και ανεβάζει τον ανοιξιάτικο πυρετό. Μέχρι τις 20 Μαΐου η υπερδύναμή σας είναι να τραβάτε σέξι θαυμαστές, όπως το φως τραβάει τα έντομα. Αλλά δεν είναι ο στόχος να αποκτήσετε άλλη μια κατάκτηση, καθώς ο όγδοος Οίκος ζητά κάτι σταθερό. Οι ελεύθεροι Ζυγοί ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για τη δημιουργία ενός έντονου δεσμού που θα κρατήσει, με κάποιον ξεχωριστό. Τα ζευγάρια Ζυγοί μπορεί να πειραματιστούν με μερικές νέες τεχνικές αποπλάνησης.

Επίσης, αυτό το σαββατοκύριακο η ώθηση για ένωση αυξάνεται: Η κυβερνήτης σας η ρομαντική Αφροδίτη, μπαίνει στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων έως τις 15 Μαΐου. Τα θέματα δέσμευσης μπορεί να είναι η αχίλλειος πτέρνα του ζωδίου σας… Αλλά αυτή η φάση της Αφροδίτης θέλει να ποντάρετε τα πάντα. Βάλτε όλες τις μάρκες σας σε μια υποσχόμενη προοπτική. Αν δεν υπάρχει κάποια, ίσως μια αλλαγή περιβάλλοντος να αποκαλύψει έναν νέο, σέξι τύπο ανθρώπου. Απλώς σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε έναν παίκτη πρίγκιπα ή πριγκίπισσα, δεν είναι η ώρα να ποντάρετε σε κάτι απίθανο. Προτάσεις γάμου και άλλες από κοινού περιπέτειες, είναι στα χαρτιά για πολλούς Ζυγούς τώρα. Έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

ζώδια σαββατοκύριακο 20-21/04 Β

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, ενεργοποιεί την ανάγκη σας για ένωση. Μήπως όμως το πολύ εκλεκτικό ζώδιό σας πρέπει να χαμηλώσει λίγο τα στάνταρ του; Κανείς δεν πρόκειται να καλύψει όλα σας τα κριτήρια. Μπορεί να μην βοηθάτε τον εαυτό σας, απορρίπτοντας κάποιον λόγω μερικών ελαττωμάτων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες βάλτε περισσότερη ισορροπία στις φιλίες, στον έρωτα και στις επαγγελματικές σχέσεις σας. Βρείτε κοινό έδαφος ανακαλύπτοντας κοινά ενδιαφέροντα. Δυναμώστε τον δεσμό σας, κάνοντας ερωτήσεις αντί να υποθέτετε ότι ξέρετε τι έχει να πει ή τι έχει κάνει ο άλλος.

Επίσης, το σαββατοκύριακο ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη, περνά στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας έως τις 15 Μαΐου και σας βοηθά να ανακαλύψετε τι δημιουργεί μια υγιή σχέση. Θα χρειαστείτε περισσότερη σιγουριά από ερωτικούς συντρόφους και φίλους κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. Οι σχέσεις που βρίσκονται σε γκρίζα ζώνη θα πρέπει να ξεκαθαριστούν. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αντιμετωπίστε τα πρακτικά θέματα: Δηλαδή συντονίστε τα προγράμματά σας και βοηθήστε ο ένας τον άλλο να τρώει πιο υγιεινά, να ξεκουράζεται περισσότερο και να χειρίζεται τα οικονομικά του. Δεν υπάρχει κάτι κακό στο να κάνετε τον σύντροφό σας στην κρεβατοκάμαρα, σύντροφο και στην άσκηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Πατήστε παύση στον ηδονισμό, Τοξότες. Μετά από έναν τρελό και ανάλαφρο μήνα υπερβολής, ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και στον έκτο Οίκο σας της υγείας από το Σάββατο έως τις 20 Μαΐου. Παραλείψτε τον έξτρα καπουτσίνο και επιλέξτε ένα σμούδι για καθαρή, πράσινη ενέργεια. Γεμίστε το πιάτο σας με φρέσκα λαχανικά και ελαττώστε τα ζωικά προϊόντα, το παραπάνω αλάτι και τη ζάχαρη. Βάλτε περισσότερη φροντίδα για τον εαυτό σας στη συνταγή: Καθημερινή κίνηση, μασάζ, βελονισμό ή ακόμα και θεραπεία σε σπα. Αφήστε τις βραδινές βόλτες και περάστε περισσότερες νύχτες ξεκούρασης και ανανέωσης –τις αξίζετε.

Αλλά μην περιοριστείτε τόσο, που να χάσετε κάθε χαρά της ζωής! Την ώρα που φεύγει ο Ήλιος από τον Κριό, ο πλανήτης της απόλαυσης η Αφροδίτη πιάνει τα ηνία και περνά στον Κριό έως τις 15 Μαΐου. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ο έρωτας μπορεί να ανέβει σε καυτά επίπεδα. Μπορεί βέβαια να υπάρξουν δραματικές στροφές στην πλοκή… Αλλά όσο αφορά εσάς, αυτό κάνει την εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική. Δεσμευμένοι ήδη; Βρείτε υγιείς διεξόδους για τον ενθουσιασμό σας: Χορό, αυθόρμητα ταξίδια, ελεύθερη πτώση για ζευγάρια. Δεν χρειάζεστε θεατρινισμούς για να ικανοποιηθείτε – υπενθυμίζετέ το αυτό στον εαυτό σας συχνά τις επόμενες εβδομάδες.

ζώδια σαββατοκύριακο 20-21/04 Β

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Φώτα, κάμερα, δράση! Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, και θέτει σκηνικό για έρωτα και φήμη. Αλλά μην περιμένετε να συμβεί αυτό ενώ κρύβεστε στις σκιές. Θα πρέπει να βγείτε εκεί έξω πριν τις 20 Μαΐου, να δείξετε τα συναισθήματά σας και να εκφράζεστε χωρίς ντροπή. Εκμεταλλευτείτε αυτή την κοσμική χάρη και ανεβάστε στο μέγιστο τη γοητεία. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μερικούς σοβαρά δυναμικούς παίκτες σε αυτή τη φάση και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για τα πάντα!

Μπορεί να σας γίνει εμμονή το καθάρισμα της φωλιάς σας αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς η Αφροδίτη περνά στον Κριό και στη ζώνη του σπιτιού σας έως τις 15 Μαΐου. Οι χαρές της οργανωμένης ντουλάπας και της ισορροπίας βιβλίων και αξεσουάρ στα ράφια σας! Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με ομορφιά, θα είναι η καλύτερη θεραπεία για τις επόμενες εβδομάδες. Η Αφροδίτη κυβερνά επίσης την αγάπη και αυτός ο κύκλος ζητά στιγμές πίσω από κλειστές πόρτες. Ιδιωτικότητα, παρακαλώ! Ελεύθεροι; Αφήστε τη μαμά σας να παίξει την προξενήτρα… Και τους φίλους σας. Οι επιλογές τους θα σας εντυπωσιάσουν.

zwdia-66

ζώδια σαββατοκύριακο 20-21/04 Β

ζώδια Υδροχόος

Ξυπνάτε από τη χειμερία νάρκη σας; Όχι ακόμα. Το σπίτι σας ποτέ δεν σας είχε φανεί τόσο ελκυστικό. Μετά από έναν κοινωνικό μήνα, ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και στον τέταρτο Οίκο σας, ενεργοποιώντας την οικιακή ευτυχία έως τις 20 Μαΐου. Ήσασταν σε κίνηση και σχεδόν άδειοι από ενέργεια… Αλλά ευτυχώς τα άστρα σας δίνουν την έγκριση να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αναβαθμίστε το σπίτι σας για να το απολαύσετε περισσότερο. Έπειτα καλέστε τους φίλους σας για φαγητό, αντί να βγαίνετε κάθε βράδυ.

Έχετε ακόμα αρκετά κοινωνικά κόλπα στο μανίκι σας: Επίσης, το σαββατοκύριακο η ερωτική Αφροδίτη περνά στον Κριό και στον τρίτο Οίκο σας έως τις 15 Μαΐου. Πεταρίστε τις βλεφαρίδες σας χωρίς συγκράτηση, αλλά μην αγνοείτε κόκκινα σημαιάκια ή δαχτυλίδια στο δάχτυλο. Όλα έχουν πλάκα, μέχρι να πληγωθεί κάποιος… Και ενώ είστε έτοιμοι να πάρετε μερικά ρίσκα, θα πρέπει να φοράτε κράνος. Ευτυχώς, η καταστροφή δεν είναι απαραίτητο να είναι η μοίρα σας αν προσέξετε τα σημάδια. Κάποιος από τον κύκλο των φίλων σας δείχνει τώρα ερωτικές υποσχέσεις: Έκπληξη, έκπληξη. Σε σχέση; Βάλτε περισσότερα ραντεβού στο ημερολόγιο αμέσως!

zwdia-fotia

ζώδια Ιχθύες

Πόσο καλά ξέρετε τη γειτονιά σας, Ιχθύες; Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον τρίτο Οίκο σας της κοινότητας, και σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε νέα εδάφη στα δικά σας μέρη. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, το όνομα του παιχνιδιού είναι η τοπικότητα. Αφήστε τα κλειδιά του αυτοκίνητου και εξερευνήστε την περιοχή σας με τα πόδια ή τσεκάρετε μια νέα γειτονιά που ακμάζει. Μιλήστε με ανθρώπους που βλέπετε στη καφετέρια, δείτε μια έκθεση τέχνης ή κοιτάξτε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις γύρω σας. Αλλά να έχετε αυτοσυγκράτηση σε ό,τι έχει να κάνει με θεραπευτικές καταναλωτικές παρορμήσεις.

Η λαχτάρα σας για πολυτέλεια αυξάνεται αυτό το σαββατοκύριακο: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης, περνά στον Κριό και στον δεύτερο Οίκο σας των χρημάτων έως τις 15 Μαΐου. Το θέλετε, το θέλετε, το θέλετε πολύ πολύ πολύ… Αλλά περιμένετε! Μπορεί να βγάζει νόημα τώρα το να σπάσετε την μπάνκα για να αποκτήσετε κάτι όμορφο… Αλλά γιατί να μην δοκιμάσετε μια πιο λογική προσέγγιση; Δημιουργείστε έναν ειδικό λογαριασμό για τις αγορές σας, ώστε να μπορείτε να τις απολαμβάνετε χωρίς ενοχές. Στον έρωτα, η Αφροδίτη πατάει φρένο. Κόψτε ταχύτητα και απολαύστε το τελετουργικό του φλερτ. Αν βαδίζετε προς ένα ευτυχισμένο τέλος, γιατί βιάζεστε;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9