Ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/02 Με διακόσια στη Λεωφόρο του πάθους

test-odigwntas-agnwsta-meri

Ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/02 Α

Ζώδια Κριός

Θα μπορούσατε να έχετε τις καλύτερες και σημαντικότερες προθέσεις αυτό το σαββατοκύριακο, Κριοί. Αλλά κάποιος μπορεί και πάλι να νομίζει ότι είστε πολύ αυτάρεσκοι και εγωκεντρικοί. Παρόλα αυτά, προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά. Πιθανώς είναι αντικατοπτρισμός δικών του ανασφαλειών ή ζήλιας. Ίσως αντιλαμβάνεστε κάποια περίεργη αύρα, λόγω της ασταθούς ευθυγράμμισης της συμπονετικής Αφροδίτης στα εδάφη σας με τον επεκτατικό Δία. Αντί να πολεμήσετε τη φωτιά με φωτιά, υιοθέτησε την προσέγγιση του να τους “εξοντώσεις με καλοσύνη”.

Η Κυριακάτικη νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ηλεκτροδοτεί τον δωδέκατο οίκο σας της επούλωσης. Σας βοηθά να απελευθερωθείτε από κάτι ή κάποιον, που έχει ξεπεράσει την ημερομηνία λήξης του. Αφήστε να φύγει ώστε να μπορέσετε να ωριμάσετε, Κριέ! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για μια νέα αρχή. Αν είστε τελικά έτοιμοι να ξεφύγετε από την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ή από τοξικές σχέσεις, κάντε ένα καθαρό διάλειμμα. Πάρτε τους επόμενους έξι μήνες, μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στις 2 Σεπτεμβρίου αν χρειαστεί. Χαλαρώστε αλλά μην χαθείτε στην σπηλιά του διαλογισμού σας, διότι οι φιλοδοξίες σας καλούν!

zodia-taro-45

Ζωδια Ταύρος

Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε προσοχή στα ζητήματά σας αυτό το σαββατοκύριακο, Ταύρε… Γιατί ίσως να χαθείτε ονειροπολώντας. Η κυβερνήτης η Αφροδίτη από τον ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας, ευθυγραμμίζεται με τον γενναιόδωρο Δία από την οραματική σας γωνία. Μπορεί να μην καταλάβετε ότι είστε αποστασιοποιημένος είστε. Αν είναι δυνατόν, ανακατασκευάστε το πρόγραμμά σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την εμπνευσμένη ενέργεια. Σκεφτείτε ιδέες, απαντήστε σε e-mails και τηλεφωνήματα, κάντε έναν πίνακα οραματισμού, εμβαθύνετε σε ένα ερευνητικό έργο… Απλά μην προσπαθήσετε να κάνετε οποιαδήποτε ποσοτική ανάλυση!

Την Κυριακή έρχεται η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και τον ενδέκατο οίκο σας. Ξεκινάει ένας εκπληκτικά παραγωγικός κύκλος έξι μηνών, που αφορά την κοινωνική και ψηφιακή σας ζωή. Συζητήστε με φίλους σας που ξέρουν από μάρκετινγκ, για συμβουλές προώθησης ή ανάπτυξης, για να δείτε αν η λαμπρή ιδέα σας για μια εφαρμογή είναι πραγματικά βιώσιμη. Είστε μόνοι; Το online dating ευνοείται, οπότε ψάξτε μια νέα εφαρμογή. Δεν είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος για εσάς; Ζητήστε από τους φίλους να σας συστήσουν σε άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ζώδια Δίδυμοι

Δεν εκνευρίζεστε εύκολα, Δίδυμοι. Αλλά όταν κάποιος σας φτάσει σε αυτό το σημείο, είναι δύσκολο να αντισταθείτε στα έντονα συναισθήματά σας. Αυτό το σαββατοκύριακο, η ειρηνική Αφροδίτη στον ευαίσθητο Κριό ευθυγραμμίζεται με τον μεγαλοπρεπή Δία στον έντονο όγδοο οίκο σας… Και θα είστε επιρρεπής σε υπερβολικές αντιδράσεις. Ένα αθώο σχόλιο θα μπορούσε να σας χτυπήσει στο λάθος σημείο ή να παρερμηνεύσετε τις ενέργειες κάποιου. Πριν ξεσπάσετε πάνω του, μάθετε τι συμβαίνει και τι εννοούσε.

Ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/02 Α

Μπορείτε να μετατρέψετε πολλά όνειρα από φαντασία σε πραγματικότητα την Κυριακή, Δίδυμοι. Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, φωτίζει τον δέκατο οίκο σας της φιλοδοξίας και της επιτυχίας. Είστε έτοιμοι να βάλετε τα επαγγελματικά σας σχέδια για το 2020 σε τροχιά; Ξεκινήστε να κάνετε βήματα τώρα. Απλά σιγουρευτείτε πως μπορείτε να κάνετε υπομονή: Μπορεί να φτάσετε μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 2 Σεπτεμβρίου, για να εκδηλωθούν πλήρως αυτοί οι στόχοι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 21-23/02 Ειδήσεις από τα παλιά

zwdia-tarw-zodia-19

Ζωδια Καρκίνος

Προστατεύστε τον εαυτό σας από τοξικούς και απαιτητικούς ανθρώπους αυτό το σαββατοκύριακο, δημιουργώντας κάποια αδιαπέραστα (αλλά υγιή) όρια. Το ζώδιό σας διαθέτει περισσότερη συμπόνια από το μέσο όρο. Όμως υπάρχει μια αναμέτρηση ανάμεσα στην πρόσχαρη Αφροδίτη και τον δυναμικό Δία στη ζώνη της σχέσης σας… Τα προβλήματα άλλων θα μπορούσαν να απορροφήσουν όλη σας την ενέργεια και τον χρόνο από το πρόγραμμά σας. Δεν χρειάζεται να τους κλείσετε την πόρτα κατάμουτρα. Απλά να ενημερώσετε ότι έχετε άλλες υποχρεώσεις – και ότι έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά τους να τα δουλέψουν μόνοι τους!

Την Κυριακή, η μόνη για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες προσγειώνεται στον ατρόμητο ένατο οίκο σας. Πού σκοπεύετε να πάτε; Γυρίστε τον κόσμο, Καρκίνοι! Ταξίδια, περιπέτεια, περαιτέρω εκπαίδευση ή επιχειρηματικά εγχειρήματα, θα μπορούσαν να σας στείλουν σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Και μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 2 Σεπτεμβρίου, η ζωή σας θα μπορούσε να φαίνεται πολύ διαφορετική.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Λέων

Τα αστέρια αυτού του σαββατοκύριακου έρχονται με μια προειδοποίηση: Μην δαγκώνετε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να μασήσετε, Λέοντες. Με τον επεκτατικό Δία στον οργανωτικό έκτο οίκο σας από τον περασμένο Δεκέμβριο, η παραγωγικότητά σας έχει φτάσει στην κορυφή. Και ενώ μπορείτε να διαχειριστείτε πάρα πολλά, υπάρχει πραγματικά ένα όριο πριν φτάσετε να εξαντληθείτε. Ο Δίας ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη από τον οίκο σας των υψηλών στόχων το σαββατοκύριακο, γι’ αυτό χρειάζεστε έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Μπορεί να χρειαστεί να περιορίσετε τον εαυτό σας – αλλά στη συνέχεια θα διατηρήσετε τη λογική σας.

Ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/02 Α

Έχετε πάρει φωτιά αυτή την Κυριακή, καθώς η μόνη Νέα Σελήνη του έτους στους Ιχθύες τροφοδοτεί τον ερωτικό όγδοο οίκο σας. Το φεγγάρι θα αυξήσει τις επιθυμίες σας και θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε από όλες τις υπάρχουσες επιλογές. Αν τα παίζετε όλα για όλα, βεβαιωθείτε ότι το κάνει και το άλλο μισό… Οι διάττοντες αστέρες δεν θα σας ικανοποιήσουν ποτέ.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 21-23/02 Ειδήσεις από τα παλιά

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Παρθένος

Καθώς τρέχετε με διακόσια στη Λεωφόρο του πάθους, ελέγξτε τα φρένα σας! Ισχυρά συναισθήματα μπορεί να σας κυριεύσουν αυτό το σαββατοκύριακο – και πρέπει να φροντίσετε να έχετε πραγματικά τον έλεγχο. Η ερωτική Αφροδίτη στον ελκυστικό όγδοο οίκο σας, συγκρούεται με τον επιδεικτικό Δία από τον πέμπτο οίκο σας της αγάπης. Η επιθυμία για μια σχέση ή για να κάνετε το μεγάλο βήμα, θα μπορούσε να αποκρύψει κάποια έντονα προειδοποιητικά σημάδια. Απολαύστε τη βόλτα… Αλλά να παρακολουθείτε το ταχύμετρο και να αποφύγετε τυχόν απροκάλυπτα κακούς ηθοποιούς!

Όσο για τα καλά άτομα, δώστε τους το είναι σας την Κυριακή: Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ανάβει πυρκαγιά στον έβδομο οίκο σας της συντροφικότητας και ενισχύει την επιθυμία σας για πραγματική δέσμευση. Είστε μόνοι; Μια πρόσφατη ρομαντική σχέση μπορεί να εμβαθύνει γρήγορα – και θα καταλάβετε αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή γνωριμία της μιας βραδιάς. Τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί, ενδέχεται να αναζωπυρώσουν τη σπίθα που τους έφερε κοντά στην αρχή. Επίσης, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να βοηθήσει ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή μια δημιουργική συνεργασία, να φτάσει σε μια κρίσιμη καμπή. Αλλά να περιμένετε μέχρι ο Ερμής να γυρίσει σε ορθή πορεία στις 9 Μαρτίου, πριν επισημοποιήσετε οτιδήποτε εγγράφως.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66