ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/09 B Τα κρυμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια

sxeseis-kerdise-pisw

ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/09 B

ζώδια Ζυγός

Αν το δώρο μας ως άνθρωποι βρίσκεται στην ικανότητά μας να αναδημιουργούμε αδιάκοπα τους εαυτούς μας, ο ερχόμενος μήνας σας προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για να ξανασχεδιάσετε ολόκληρο το σύμπαν σας. Ναι, είναι και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου –η σεζόν του Ζυγού και η γιορτή των γενεθλίων σας– όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και ενεργοποιεί τον πρώτο Οίκο σας του εαυτού. Ο Ήλιος θα προσφέρει εύφορο έδαφος για τη διανοητική, συναισθηματική και φυσική επέκτασή σας. Ο κόσμος ανοίγεται μπροστά σας έως τις 23 Οκτωβρίου! Δοκιμάστε όλα τα είδη μαργαριταριών –φυσικά, καλλιεργημένα, του γλυκού νερού, του αλμυρού νερού– προτού ξεκινήσετε να κατασκευάζετε το στολίδι σας.

Μην κάνετε το λάθος να μπερδέψετε τη μονογαμία με τη μονοτονία αυτή την Κυριακή, όταν η επανασύνδεση του εκφραστικού Ερμή και του άγριου Άρη θα φέρει στην επιφάνεια το περιπετειώδες πνεύμα όλων. Κάντε ένα τουρ και περάστε την ημέρα εξερευνώντας τα πάντα, αλλά όχι τα συνηθισμένα σας στέκια. Αντιμετωπίστε το άλλο σας μισό με αυτό που οι Βουδιστές αποκαλούν «μυαλό αρχαρίου». Αντί να κάνετε υποθέσεις, κάντε ερωτήσεις! Ελεύθεροι; Μείνετε ανοιχτοί και ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα από το ποιος θα βρεθεί στην τροχιά σας.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Κάντε χώρο για τη μούσα! Οι δημιουργικοί και πνευματικοί χυμοί σας θα ρέουν τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και στον δωδέκατο Οίκο σας της θεϊκής έμπνευσης μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Όταν δεν σκέφτεστε κάτω από τα αστέρια (ή ακόμη κι αν το κάνετε), η προσοχή σας στρέφεται προς την επούλωση και το κλείσιμο. Μπείτε στο ρινγκ και ολοκληρώστε εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και αφήστε πίσω σας παλιές μνησικακίες που μπαίνουν στο δρόμο σας.

Αλλά φροντίστε να μην φύγει κανείς με μόνιμες πληγές! Η συγχώρεση είναι η λέξη που θα θέλετε να αγκαλιάσετε. Αντέξτε τα χτυπήματα όσο καλύτερα μπορείτε και εάν αρχίσετε να μελανιάζετε, ζητήστε βοήθεια από έναν αξιόπιστο φίλο ή θεραπευτή.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο  Φθινοπωρινή Ισημερία αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Η ομαδική εργασία κάνει το όνειρο πραγματικότητα για τον Τοξότη τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, καθώς ο Ήλιος ακτινοβολεί τον Ζυγό και τον κοινοτικό ενδέκατο Οίκο το Σάββατο. Κρατήστε τα επίπεδα ψηλά όταν επιλέγετε τους ηθοποιούς σας –και μην αποφεύγετε υποψηφίους που είναι αντισυμβατικοί, ακόμα και λίγο εκκεντρικοί. Η μοναδική ιδιοφυΐα τους μπορεί να δώσει στα έργα σας το κάτι που χρειάζονται. Η Bjork, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «έναν από τους πιο περίεργους ανθρώπους που υπάρχουν» είναι ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες στον κόσμο της μουσικής, του κινηματογράφου, της τέχνης και της μόδας. Μιμηθείτε τη στάση της και αφήστε το παιχνίδι να αρχίσει. Μην ξεχνάτε: Η δική σας ενέργεια προσελκύει την παρέα σας.

Η υποστηρικτική σύνδεση της Κυριακής ανάμεσα στον καινοτόμο Ερμή και τον ατρόμητο Άρη ανεβάζει τη δημιουργικότητά σας στο 11. Έχετε μια σημαντική προθεσμία σε κάποια δουλειά ή σε μια συμφωνία; Δεν χρειάζεστε πραγματικά τη βοήθεια κάποιου, αν και δεν θα έβλαπτε να ζητούσατε την εποικοδομητική κριτική ενός καλού φίλου. Αφού το σκιαγραφήσετε στο χαρτί (ή στην οθόνη), μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη έρευνα για να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Μπορεί να είναι ώρα να εγγραφείτε σε ένα εργαστήριο ή να κλείσετε ραντεβού με έναν ειδικό για να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

zodia-zwdia-88-1

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Έτοιμοι για εκτόξευση; Το Σάββατο, ο Ήλιος ανατέλλει στον Ζυγό και στην κορυφή του χάρτη σας, ενεργοποιώντας τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Ως Αιγόκεροι, είναι σχεδόν δεύτερη φύση να προσελκύετε την ελίτ στο επιτελείο σας. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα βρείτε τρόπους να ενώσετε τις δυνάμεις σας με αυτούς τους επιτυχημένους τύπους. Ή, εάν οι επαφές σας είναι λίγο στα κάτω τους, κάντε την επαγγελματική δικτύωση τη δεύτερη δουλειά σας. Σε περίπτωση που μια ηγετική θέση καλέσει το όνομά σας, σκεφτείτε να την αναλάβετε για να δημιουργήσετε αξιοπιστία ή να φέρετε αναγνώριση στο όνομά σας.

Με τον αναλυτικό Ερμή και τον ασταμάτητο Άρη στους Οίκους της οργάνωσης την Κυριακή, θα έχετε τον κοσμικό αέρα στα πανιά σας. Ίσως ήρθε η ώρα για μια βόλτα στο IKEA για να αγοράσετε μια βασική βιβλιοθήκη (ή για να κάνετε ένα DIY έργο στην υπάρχουσα βιβλιοθήκη σας). Πριν ξεκινήσετε να βάζετε ένα εκατομμύριο πράγματα στο ημερολόγιό σας, δείτε τι μπορείτε να αναθέσετε ή να μεταβιβάσετε σε κάποιον άλλο. Η επένδυση στην υποστήριξη σάς επιτρέπει να εστιάσετε στις εργασίες που σας αρέσουν περισσότερο.

zwdia-agnh

ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/09 B

ζώδια Υδροχόος

Σηκωθείτε και βγείτε, Υδροχόοι! Η συγγραφέας Ella Maillart είπε ότι οι άνθρωποι ταξιδεύουν για να ξεφύγουν από «αυτή τη τρομακτική ρουτίνα που σκοτώνει όλη τη φαντασία και όλη την ικανότητά μας για ενθουσιασμό». Κανένας δεν το καταλαβαίνει αυτό καλύτερα από εσάς, Υδροχόοι και αυτός είναι ο λόγος που ο ερχόμενος μήνας πιθανώς θα σας συγκινήσει. Σήμερα, ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και ξεκινά ένα ταξίδι ενός μήνα μέσα από το ένατο Οίκο σας του παγκόσμιου ταξιδιού και της εκπαιδευτικής επέκτασης. Μαρακές; Μεξικό; Η έρευνα για το ταξίδι είναι σχεδόν εξίσου διασκεδαστική με το ίδιο το ταξίδι. Ξεκινήστε έναν πίνακα ταξιδιών – ονείρων στο Pinterest και μην εκπλαγείτε αν χτυπήσετε ένα δυο κουμπιά κρατήσεων πριν τις 23 Οκτωβρίου.

Η βαρεμάρα δεν είναι μέρος του λεξιλογίου ενός Υδροχόου και σίγουρα όχι αυτή την Κυριακή. Καθώς ο εκφραστικός Ερμής στην γωνία του οράματός σας ενώνει τις δυνάμεις του με τον παθιασμένο Άρη στο ζώδιό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρά δραματικά εφέ για να προκαλέσετε μεγάλο αντίκτυπο. Το ίδιο ισχύει και για το μέτωπο του έρωτα. Μιλήστε από την ψυχή σας και μην διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας.

zwdia-66

ζώδια Ιχθύες

Η Τζούλια Τσάιλντ, που περιέγραψε τον γάμο ως μια «υπέροχη σύνδεση ζωής, μυαλού και ψυχής», είπε ότι θα το καταλάβεις ότι έχεις βρει τον σωστό άνθρωπο όταν θα θες να περνάς μαζί του την κάθε στιγμή. Πιστέψτε σε αυτή την απλή σοφία, Ιχθύες, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και στον όγδοο Οίκο σας των ενωμένων ενεργειών, που βάσει στο επίκεντρο τις αποκλειστικές συνδέσεις έως τις 23 Οκτωβρίου. Μην φοβάστε να δεσμευτείτε αν νιώθετε ότι είναι το σωστό, αλλά μην παραλείψετε στην πορεία τις δικές σας ανάγκες. Αν είστε ήδη σε σχέση, είναι μια ευνοϊκή εποχή για να ενώσετε τους πόρους σας.

Ελεύθεροι; Συντονιστείτε και πάλι με το σώμα σας μέσα από την τακτική κίνηση. Η μαγεία σας θα ξεπροβάλλει, όπως και τα στάνταρ σας. Η συνάντηση της Κυριακής ανάμεσα στον επικοινωνιακό Ερμή και τον παθιασμένο Άρη στις πιο ευαίσθητες περιοχές του χάρτη σας σάς υπενθυμίζει να δίνετε τη δέουσα προσοχή στους άλλους. Κανονίστε καφέ ή κάντε ένα τηλεφώνημα. Ακόμα και με τους ξένους, αφιερώστε λίγα λεπτά στην κοινωνικοποίηση. Αυτά τα πράγματα δεν είναι χάσιμο χρόνου –σπάνε τον πάγο και μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες σε βαθύτερους δεσμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11