ζώδια Υδροχόος Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Ο Νοέμβριος αναμένεται να αποδειχθεί μια πολλά υποσχόμενη περίοδος για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι.

Για αυτό θα φροντίσει κυρίως ο Κρόνος, ο κύριος προστάτης σας.

Οι θέσεις που θα λάβει στο σύμπαν τώρα, θα είναι ενδυναμωμένη και προωθητική για όλους τους τομείς της ζωής σας!

zodia-taro-45

Αυτό που πρέπει να αποφύγετε για να σημειώσετε πρόοδο, είναι να μην βιάζεστε. Βασική σας προτεραιότητα πρέπει να είναι η κρίση σας, για την οποία θα θέσετε ρεαλιστικά και αποδοτικά κριτήρια. Δεν επιτρέπονται παραιτήσεις τώρα, ειδικά για όσους Υδροχόους έχουν υποστεί απώλειες το προηγούμενο διάστημα. Αυτές μπορεί να αφορούν έναν καλό φίλο ή και ένα ταίρι.

Σε γενικές γραμμές, ο Νοέμβριος θα αποδειχθεί ιδανικός για να αποκαταστήσετε δεσμούς που θεωρούσατε χαμένους. Μην διστάσετε να παραδεχθείτε τα λάθη σας. Και αν είστε η πλευρά που έχει δίκιο, βρείτε τρόπο να αποδείξετε αυτή την αλήθεια εκεί που θέλετε… Αλλά πρέπει να το κάνετε διακριτικά και ευγενικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Στη διάρκεια αυτού του μήνα, δεν πρέπει να αμελήσετε τη βοήθεια που μπορείτε να λάβετε από εξωγενείς πηγές. Γι’ αυτό πρέπει να διευρύνετε τις επαφές σας, όπως και να κάνετε καινούργιες. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με όσους προσθέτετε στη ζωή σας: Αν και δεν θα γίνετε εσκεμμένα στόχος απάτης ή παραπλάνησης, ελλοχεύει ο κίνδυνος για διφορούμενες συμπεριφορές. Θα είναι δύσκολο να βγείτε αλώβητοι από αυτές τις καταστάσεις, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί!

Ο Νοέμβριος δεν ενδείκνυται για να κάνετε μακροχρόνιες επενδύσεις ή μεγάλες επεκτάσεις. Δεν πρέπει να προκαλέσετε τη μοίρα σας σε τέτοιο επίπεδο! Από την άλλη πλευρά, είναι η ιδανική περίοδος για τον στρατηγικό σας σχεδιασμό, για την αποτίμηση των δεδομένων σας και την έρευνα για εναλλακτικές διαδρομές. Αυτές μπορεί να αφορούν και προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα… Τα άστρα σας καλούν να κοιτάξετε την ευρύτερη εικόνα του κόσμου σας τώρα, αποστασιοποιημένοι από πρόσωπα και πράγματα που δεν σας αφορούν άμεσα!

ζώδια Υδροχόος Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zodia-zwdia-88-1

Η οικονομική και η επαγγελματική αρένα θα κλείσει με κερδοφόρο πρόσημο τον Νοέμβριο, ειδικά για όσους ξέρουν επακριβώς τι επιδιώκουν. Όσοι Υδροχόοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, δεν πρέπει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο τώρα. Αυτή η περίοδος είναι καίρια για να κερδίσετε χαμένο χρόνο ή να κάνετε διορθώσεις σε σημαντικά θέματα. Να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα αφορούν τον οικονομικό τομέα: Εκεί ενδέχεται να έχετε κάνει λάθη ή ανακριβείς υπολογισμούς. Μην σας ανησυχήσει το γεγονός, θα έχετε τον χρόνο για να ανακάμψετε!

Στη διάρκεια αυτού του μήνα δεν πρέπει να αναθέσετε σημαντικά καθήκοντα σε άλλους. Πρέπει εσείς προσωπικά να ασχοληθείτε με σοβαρές διαπραγματεύσεις, όπως και να μην υποχωρήσετε υπό την πίεση απόψεων από τρίτους. Είναι καίριο να ισορροπήσετε τη δύναμή σας και να ενδυναμώσετε τις θέσεις και τις αποφάσεις σας. Να το θυμάστε αυτό, ειδικά αν οι υφιστάμενοί σας δημιουργήσουν προβλήματα ή προστριβές… Θα αποδειχθεί σωτήρια κίνηση από πλευράς σας, αν κάνετε έναν έλεγχο «αφοσίωσης» στην αρχή του μήνα!

ζώδια Υδροχόος Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-3-zodia

Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα διανύσετε έναν μήνα με ενδιαφέρουσες προοπτικές. Οι εξελίξεις θα σημειώνονται σε περιφερειακούς τομείς, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε επιφυλακή. Αν και ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας που θα ρέουν οι ευκαιρίες, θα σας δοθούν επιλογές από τις οποίες θα εξαρτηθούν πολλές μελλοντικές κινήσεις σας!

Μην φοβηθείτε να δράσετε αποφασιστικά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να έρθετε αντιμέτωποι με τους ανωτέρους σας. Παράλληλα, να μην ξεχνάτε ότι κάθε λέξη σας θα έχει άμεσες και προφανείς συνέπειες… Γι’ αυτό, αν αποτελείτε μειονότητα σε κάποιο θέμα και δεν έχετε συμμάχους να στηρίξουν τα νώτα σας, ξανασκεφτείτε το. Ίσως είναι καλύτερα να αναβάλετε τον πόλεμο ενάντια στη αδικία αυτού του κόσμου, για μια πιο αίσια στιγμή!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA