ζώδια υδροχόος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Ο Σεπτέμβριος αναμένεται να είναι ένας μήνας με αρκετές προκλήσεις, ειδικά όσο αφορά τη διάθεσή σας, αγαπητοί Υδροχόοι.

Οι συχνές μεταβολές της, ωστόσο, δεν είναι ένα θέμα που να σας τρομάξει ή να σας επιφέρει πίεση…

Αντιθέτως, τα άτομα του περιβάλλοντός σας είναι αυτά που θα πρέπει να σταθμίσουν τα νέα δεδομένα σας και να προσαρμοστούν σε αυτά!

zodia-taro-45

Σε γενικές γραμμές, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα είναι μια θετική περίοδος για εσάς. Απλώς, δεν είναι τόσο υποσχόμενη όσο θα θέλατε – γι’ αυτό θα είναι συνετό να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Αντ’ αυτού, αφεθείτε να απολαύσετε την κάθε έκπληξη που θα σας προσεγγίζει. Δεν έχετε καμία επιρροή στα γεγονότα αυτή την εποχή, άρα δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε τη διάθεσή σας αν οι εξελίξεις δεν έρχονται με τη μορφή ή την ταχύτητα που θα θέλατε!

Η ευχάριστη πτυχή του Σεπτεμβρίου θα αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις όλων των τύπων, χωρίς να διευκρινίζουν τα άστρα την τον τρόπο που θα σας χαροποιήσουν… Ίσως να κάνετε κάποιες καινούργιες γνωριμίες ή να στήσετε εκ θεμελίων νέα δεδομένα σε παλιές και νέες επαφές σας. Κι εδώ, το δεδομένο ότι δεν δίνονται στοιχεία που να σας προετοιμάζουν για τις εξελίξεις, δεν πρέπει να σας ανησυχήσει. Προτιμήστε να δράσετε ενστικτωδώς, ανάλογα με την πορεία των πραγμάτων!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από πλανητικής πλευράς δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις για το ζώδιό σας μέσα στον Σεπτέμβριο, αγαπητοί Υδροχόοι. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας θα παραμείνουν αρωγοί στο πλάι σας για να ευοδώσουν οι προσπάθειές σας, ο Ήλιος θα βρίσκεται απέναντί σας. Δεν υπάρχει κατάσταση στην οποία δεν θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε ή να επιλύσετε. Αυτό το χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας σας θα αποδειχθεί και το πλεονέκτημά σας αυτή την περίοδο, καθώς δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να αναμιχθεί στις προσωπικές σας υποθέσεις!

Μόνη εξαίρεση σε αυτή την προτροπή, ίσως να αποτελέσουν άτομα που θεωρείτε απόλυτα έμπιστα, έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και θα έχετε ανάγκη τη βοήθειά τους. Από την άλλη πλευρά, μην απευθυνθείτε σε κανέναν χωρίς να υπάρχει σοβαρή αιτία… Η είσοδος τρίτων σε δικά σας θέματα, ενδέχεται να σημαίνει την απώλεια ζωτικών εσωτερικών σας διεργασιών, που προσδιορίζουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας!

ζώδια υδροχόος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zodia-zvdia-75

Ο οικονομικός και επαγγελματικός τομέας της ζωής σας θα χρειαστεί ελαστικότητα για να δείξει τα θετικά του χαρακτηριστικά μέσα στον Σεπτέμβριο. Είναι βέβαιο ότι κανένας εξωγενής παράγοντας δεν θα επηρεάσει την πορεία αυτών των θεμάτων σας. Αν θεωρήσετε ότι κάποιες καταστάσεις είναι άλυτες ή δυσεπίλυτες, το πιο πιθανό είναι να κάνετε λάθος… Αυτές θα είναι οι μόνες περιπτώσεις που θα επιστρατεύσετε βοήθεια και στήριξη, την οποία θα συνοδεύσετε με ολοκληρωτική αλλαγή της δικής σας οπτικής και συμπεριφοράς!

Όσοι Υδροχόοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Σεπτέμβριο καλείστε να γίνετε πιο ελαστικοί απ’ όσο έχετε συνηθίσει. Έχετε όλα τα εχέγγυα και τις πιθανότητες να έχετε αφάνταστο κέρδος, αρκεί να κάνετε στροφή 180 μοιρών στις θέσεις και πεποιθήσεις σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αναγνωρίσετε και να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, ακόμα και τις πιο απίθανες! Σε όποια περίπτωση νιώσετε αβέβαιοι ή διστακτικοί, εντοπίστε και απομακρύνετε ακόμα και υπαινιγμούς αρνητικότητας!

ζώδια υδροχόος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-tarw

Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν προβλέπεται να έρθετε αντιμέτωποι με ιδιαίτερες αλλαγές κατά τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Αυτό το σταθερό περιβάλλον αποτελεί και την ιδανική ατμόσφαιρα, για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σας θεμάτων. Το ιδιαίτερο στοιχείο τώρα είναι να μην διστάσετε, γιατί οι προοπτικές σας είναι πιο αίσιες απ’ όσο νομίζετε – και ασύγκριτα πιο θετικές απ’ όσο νομίζουν οι άλλοι!

Αν νιώσετε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγαλεπήβολο άλμα, να το κάνετε αφού μελετήσετε κάθε πιθανή συνέπεια. Σε αντίθετη περίπτωση, αρκεστείτε στο να διευρύνετε τον κύκλο σας με καινούργιες γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες σε κατοπινό στάδιο. Μην αμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους μέσα στον Σεπτέμβριο, να είστε παρόντες και γενναιόδωροι… Το σύμπαν έχει τους δικούς του τρόπους να επιστρέφει κάθε κίνηση προσφοράς και αγάπης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66