Ζώδια Φεβρουάριος Ζυγός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

zygos-kai-ygeia

Ζώδια Με πολλή σκέψη θα ανοίξετε την αυλαία του φετινού Φεβρουαρίου, αγαπητοί Ζυγοί!

Σκέφτεστε την προσωπική και ερωτική σας ζωή; Ακριβώς.

Την σκέφτεστε συναισθηματικά; Ακριβώς.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωστόσο, τις πρώτες μέρες του μήνα δεν έχει μεγάλη σημασία τι και πόσο σκέφτεστε… Περισσότερη σημασία έχει το πώς και πόσο αισθάνεστε. Κάποιο ιδιαίτερο άτομο υπάρχει στην καθημερινότητά σας, που πρέπει να καταλήξετε για τα συναισθήματά σας προς αυτό!

Τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις, είναι πολλά. Τρέφετε πραγματικά αισθήματα ή πρόκειται για ενθουσιασμό; Πώς σκέφτεστε εσάς τους δύο μαζί; Πώς νιώθετε όταν είστε μαζί και πώς όταν είστε χώρια;

zwdia-fotia

Αν πάρετε τα πράγματα από την αρχή, κάπου θα καταλήξετε. Σίγουρα η αγάπη είναι μια περίπλοκη συνθήκη, δεν υπάρχει αμφιβολία επί αυτού. Αλλά δεν είναι τόσο περίπλοκη, όσο την κάνετε εσείς με όλες αυτές τις «σκέψεις» σας… Αγαπητοί Ζυγοί, το πρώτο μισό του φετινού Φεβρουαρίου πρέπει να πάψετε να σκέφτεστε!

Ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας, πηγαίνετε να ασκηθείτε. Μιλήστε με τους φίλους σας, μιλήστε με το εν λόγω άτομο. Συναντηθείτε, πηγαίνετε για φαγητό ή ένα σινεμά. Οι επόμενες κινήσεις θα γίνουν αυθόρμητα, χωρίς να τις σκεφτείτε καν!

Ζώδια Φεβρουάριος Ζυγός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

zwdia-9-zvdia-9

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, κάντε περιπάτους που θα καθαρίσουν τη σκέψη σας. Το συναίσθημα θα ακολουθήσει και θα γίνει πιο διαυγείς. Δεν υπάρχει λόγος να πάρετε αποφάσεις, οι εξελίξεις θα έρθουν από μόνες σας. Και η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει να αποκτά θετικό πρόσημο… Τόσο, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα όσα θα επακολουθήσουν!

Να είστε όσο πιο ξεκάθαροι μπορείτε στον επικοινωνιακό τομέα, ειδικά κατά το δεύτερο μισό του φετινού Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η καλύτερη πρακτική για να αποφύγετε αχρείαστες εντάσεις ή παρεξηγήσεις!

Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει η οργανωτική ιδιοσυγκρασία σας. Επιλέξτε συνειδητά να επιλύετε το καθετί τη στιγμή που προκύπτει, χωρίς να αναβάλετε ή να παρακάμπτετε κάτι. Το ξεκαθάρισμα της θέσης σας την κάθε δοθείσα στιγμή, θα βοηθήσει να διατηρήσετε την αρμονία στην ατμόσφαιρα!

Ζώδια Φεβρουάριος Ζυγός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Είναι βέβαιο ότι λαχταράτε να υπάρχει ισορροπία στην καθημερινότητά σας. Θα σας είναι πιο εύκολο να την διατηρήσετε γύρω στις 22 Φεβρουαρίου. Εστιάστε στις πιο ενδόμυχες επιθυμίες σας και συζητήστε τις με το αντικείμενο του πόθου σας… Έχετε πολλές προοπτικές να τις δείτε να πραγματώνονται!
Όσο ο μήνας οδεύει προς το τέλος του, μπορεί να επιστρέψει η τάση σας να σκέφτεστε πολύ. Η προτροπή των άστρων για εσάς, είναι να κλείσετε το στόμα σας και να πιάσετε το χέρι που είναι δίπλα σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65