Ζώδια Φεβρουάριος Καρκίνος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

Ζώδια Πόσος ρομαντισμός μπορεί να χωρέσει στην καθημερινότητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι;

Τόσος κι άλλος τόσος – κι ακόμα περισσότερος θα επισκεφθεί την προσωπική και ερωτική σας ζωή!

Ανοίξτε χώρο και ετοιμαστείτε να τον αγκαλιάσετε στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όλα θα μυρίζουν και θα αποπνέουν και θα φαντάζουν ρομαντικά, από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα. Το συναίσθημα και ο ενθουσιασμός θα κατακλύσουν κάθε πτυχή της ζωής σας… Θα κατακλύσουν και κάθε πόρο του σώματός σας. Η ατμόσφαιρα θα σας απογειώσει, σε σημείο να αναρωτιέστε αν είστε ξύπνιοι ή ονειρεύεστε!

Όλα αυτά οφείλονται στο ότι δεν περιμένατε να έχετε τόσα κοινά, με αυτό το άτομο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σας. Δεν είχατε φανταστεί πόση ένταση μπορεί να υπάρχει, σε μια έλξη ανάμεσα σε δύο «ετερώνυμα»… Γιατί κάπως έτσι είχατε δει την προσέγγιση του εν λόγω ατόμου!

taro-zodia-76

Απολαύστε το πρώτο μισό του φετινού Φεβρουαρίου, από το ροζ συννεφάκι που θα βρίσκεστε. Οι σπίθες θα εκτοξεύονται από παντού, μέσα σε αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό. Τελικά, ήταν εξαιρετική η ιδέα σας να απευθύνετε αυτή την πρόσκληση, για ένα τριήμερο συνέδριο. Τι σημασία έχει αν το αντικείμενο του πόθου σας δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του; Η αποδοχή είναι αυτή που μετρά – μιας και έφερε αυτά τα θαυμάσια αποτελέσματα!

Οι καινοτόμες ιδέες σας είναι αυτές που σας κάνουν τόσο ελκυστικούς στα μάτια του έτερού σας ήμισυ… Όχι τόσο επειδή είναι πρωτότυπες, περισσότερο επειδή έχετε τη διάθεση να μπείτε μαζί σε αυτές τις διαδικασίες!

Ζώδια Φεβρουάριος Καρκίνος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

zodia-zwdia-88-1

Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να λείψει η απαραίτητη ισορροπία από την καθημερινότητά σας. Όσο κι αν δεν χορταίνετε το ταίρι σας, οι υποχρεώσεις δεν εξαφανίζονται… Πρέπει να σηκώνεστε και να πηγαίνετε στη δουλειά – ναι, κάθε μέρα! Και πρέπει να είστε συνεπείς και άρτιοι στα καθήκοντά σας. Έναυσμα προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί να αποτελέσει η σκέψη ότι τελειώνοντας θα επιστρέψετε σ’ αυτή τη ζεστή αγκάλη!

Κατά το δεύτερο μισό του φετινού Φεβρουαρίου, μπορείτε να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Τολμήστε να μοιραστείτε με το ταίρι σας κάποιες ιδιαίτερες πτυχές σας είτε κάποια μυστικά. Είναι βέβαιο ότι θα ενδυναμώσουν τη σχέση αλλά και το αίσθημα εμπιστοσύνης του ενός προς τον άλλο!

Οι μέρες γύρω στις 20 Φεβρουαρίου θα είναι γεμάτες συναίσθημα και τρυφερότητα. Αφεθείτε στα αισθήματα, ενδώστε στο ρομαντισμό, μην κάνετε καμία απολύτως προσπάθεια να εντάξετε λογική σε όλο αυτό που βιώνετε. Να θυμάστε ότι ο φόβος, το άγχος, η ελπίδα, ο θυμός, ακόμα και η απελπισία, είναι όλα συστατικά της αληθινής αγάπης!

Ζώδια Φεβρουάριος Καρκίνος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, δεν πρέπει να αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση. Καταλαβαίνετε ότι οι αντοχές σας έχουν δεχθεί έντονη πρόκληση – και πρέπει να επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας. Γι’ αυτό φροντίστε να γυμνάζεστε καθημερινά, να προσέχετε τη διατροφή σας και να κοιμάστε αρκετά. Τώρα κατά πόσο θα θυμάστε να τα κάνετε αυτά ενώ επιδίδεστε σε άλλες «ενασχολήσεις», είναι άλλη ιστορία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia