Ζώδια Φεβρουάριος Κριός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

krios-660_30

Ζώδια Πόσο καιρό έχετε να ασχοληθείτε με το πνεύμα σας, αγαπητοί Κριοί;

Η βαθιά φιλοσόφηση των πραγμάτων είναι μέσα στα ενδιαφέροντα της ιδιοσυγκρασίας σας…

Όσοι την έχετε παραμελήσει τελευταία, καλείστε να την ανακαλύψετε ξανά τώρα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κατά τον φετινό Φεβρουάριο θα σας δοθούν τα εναύσματα να στραφείτε στην πνευματιστική θεώρηση της ζωής σας. Το κέντρισμα θα έρθει από τον Ερμή, που θα περάσει στη ζώνη σας του πνεύματος στις 3 του μήνα. Και ο επικοινωνιακός πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στις 16 Φεβρουαρίου!

Η ανάγκη σας θα είναι να ανασκοπήσετε τα βήματα που έχετε κάνει στο παρελθόν… Γιατί θα θελήσετε να αντιληφθείτε πλήρως πώς φτάσατε μέχρι το σημείο που βρίσκεστε τώρα!

zwdia-fotia

Έντονη και ευχάριστη θα είναι η προσωπική σας ζωή στη διάρκεια αυτού του μήνα. Το διασφαλίζει η υποδοχή της ερωτικής Αφροδίτης στα δικά σας εδάφη από τις 7 Φεβρουαρίου. Και δύο μέρες μετά σχηματίζεται η Πανσέληνος, που φωτίζει την πτυχή σας της χαράς!

Ό,τι αφορά τις υπάρχουσες σχέσεις και τα ραντεβού σας, θα πάρει τώρα την ανιούσα. Ειδικά αν έχετε κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία τον τελευταίο καιρό, οι προοπτικές διαγράφονται εξαιρετικά αίσιες. Και δεν αποκλείεται αυτή η σχέση να κάνει μέσα στον μήνα τα βήματα εξέλιξης που λαχταράτε!

Ζώδια Φεβρουάριος Κριός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

zodia-zwdia-88-1

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης ορμά στη ζώνη σας της καριέρας στις 16 Φεβρουαρίου. Είναι βέβαιο ότι η οπτική σας θα εστιαστεί πλέον στην επιτυχία και μόνο! Η ενέργεια, η φιλοδοξία και η αποφασιστικότητά σας θα είναι στο ζενίθ. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε υπό αυτή την επιρροή, είναι τον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας: Δεν πρέπει να ξεπεράσετε τη λεπτή γραμμή, που διαχωρίζει την αυτοπεποίθηση από την επιθετικότητα!

Την αίσια ατμόσφαιρα θα προάγει ακόμα περισσότερο ένα εξαιρετικό τρίγωνο, ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό στις 21 Φεβρουαρίου. Θα αποτελέσει μια θαυμάσια ώθηση για την καριέρα σας, που συνοδεύεται από πολλά υποσχόμενες ανταμοιβές… Αρκεί να φανείτε πρόθυμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν – να πάρετε ρίσκα!

Ζώδια Φεβρουάριος Κριός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Κριοί, πορευτείτε προς το τέλος του μήνα με το σκεπτικό που τον ανοίξατε. Ο διαλογισμός, η προσευχή και η ενσυναίσθηση ενδείκνυνται, ειδικά γύρω στις 23 Φεβρουαρίου: Τότε αναδύεται η Νέα Σελήνη, που ευνοεί ακόμα και την καταγραφή αυτών για τα οποία νιώθετε ευγνωμοσύνη!

Έχει σημασία για το σύμπαν και το κάρμα σας, να εκτιμάτε όσα έχετε καταφέρει και έχετε αποκτήσει… Είναι ο αντίποδας του να σπαταλάτε ενέργεια, για να αποζητάτε όσα δεν έχετε προσεγγίσει ακόμη. Και αποτελεί την καλύτερη διεργασία, για να ενισχύσετε την αφθονία στα πιο θεμελιώδη επίπεδά της!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia