Ζώδια Φεβρουάριος Παρθένος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

Ζώδια Ξέρετε ποια είναι καλή ιδέα για τη διάθεσή σας, αγαπητοί Παρθένοι;

Να ανοίξετε τον φετινό Φεβρουάριο με διαφορετικό σκεπτικό όσον αφορά την προσωπική και ερωτική σας ζωή.

Αποφασίστε συνειδητά να κάνετε κάποια πράγματα για τη χαρά τους και μόνο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δώστε την άδεια στον εαυτό σας να διασκεδάσει και να αποσυμφοριστεί. Αυτό σας συστήνουν τα άστρα, από τις πρώτες κιόλας μέρες του Φεβρουαρίου. Και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Είναι εξαιρετική η επιμέλεια και η υπευθυνότητά σας. Εξαιρετική και η πρόθεσή σας να βοηθάτε τους πάντες γύρω σας. Όλοι απολαμβάνουν και «αξιοποιούν» κάθε χείρα βοηθείας σας. Δεν αποκλείεται και να τους εμπνέετε να γίνονται καλύτεροι για τον εαυτό τους!

Αλλά εσάς πόσο πραγματικά σας ανορθώνουν όλα αυτά; Σας κάνουν να γελάτε, να απολαμβάνετε την καθημερινότητα; Αποτελούν έναυσμα να γίνετε πιο ανέμελοι και να σταθείτε να μυρίσετε τα λουλούδια; Πόσο χώρο αφήνουν στη ζωή σας για να μπει – ή να αντιληφθείτε το ρομάντζο;

taro-zodia-76

Κατά το πρώτο μισό του φετινού Φεβρουαρίου, καλείστε να μειώσετε την έντασή σας. Θα έχετε μπροστά σας εξαιρετικά ευχάριστες μέρες, που μπορούν να σας γεμίσουν αισιοδοξία. Ειδικά από τις 7 του μήνα και μετά, η ατμόσφαιρα έχει τη δυναμική να έχει θετικές επιδράσεις στην προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε τον ρομαντισμό που θα επικρατεί – και θα αποτελέσει κίνητρο να επανέρχεστε νοερά σ’ αυτή την περίοδο όποτε νιώθετε πεσμένοι!

Ζώδια Φεβρουάριος Παρθένος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Κατά το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, θα σας ωφελήσει λίγος διαλογισμός. Το ταίρι σας ή μια καινούργια γνωριμία έχει κεντρίσει τις αισθήσεις σας… Και χρειάζεται να εντοπίσετε αυτό που πραγματικά σας έλκει εκεί σαν μαγνήτης. Έτσι θα έχετε πιο διαυγή εικόνα για τις προοπτικές σας, όπως και για τα ζητούμενά σας από αυτή τη σχέση!

tarw-wroskopio-4

Γύρω στις 20 του μήνα θα διέπεστε από αισθησιακή ενέργεια και δημιουργική ορμή. Μπορείτε να διοχετεύσετε τη μία μέσα στην άλλη, ώστε να γίνετε πιο διεκδικητικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μέσα από αυτή τη διεργασία θα γίνετε και πιο εκφραστικοί!

Ζώδια Φεβρουάριος Παρθένος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Μιλήστε και εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας όσο ο Φεβρουάριος προσεγγίζει τη λήξη του. Η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Θα μπορέσετε μαζί να περάσετε στην ευχάριστη πλευρά της ζωής… Να είστε βέβαιοι ότι το άτομο που επιλέξατε ως ταίρι σας, θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι αξίζει την αγάπη σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9