Η εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι μαγική για αυτά τα ζώδια

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Η εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι μαγική για αυτά τα ζώδια .

Η εβδομάδα που ξεκινάει : Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το διαβάζετε το ωροσκόπιο σας και να βλέπετε ότι σας επιφυλλάσονται καλά πράγματα.

Ενώ η αστρολογία μπορεί να είναι ένα εργαλείο για την αυτο-βελτίωση και την αυτο-ανάλυση, σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα κακό, στον τρόπο που μπορεί να φωτίσει τη μέρα σας και να σας δώσει κάτι για να αδημονείτε να προχωρήσετε μπροστά.

Μιλώντας γι’ αυτό το κάτι που μπορεί να προσβλέπει κάποιος, η εβδομάδα από τις 27 Ιανουαρίου, 2020 θα είναι η καλύτερη για αυτά τα ζώδια: Ζυγό, Υδροχόο και Ιχθύες. Αν αισθάνεστε άνετα μέσα σας, συντονισμένοι στη δημιουργικότητά σας και ανοιχτοί σε κάθε είδους ειδύλλιο, μην αναρωτιέστε.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη – πλανήτης της αγάπης και της φιλίας – κολυμπάει σήμερα, στα μυστικιστικά νερά των ευαίσθητων, πνευματικών και συμπονετικών Ιχθύων. Όταν η Αφροδίτη είναι στους Ιχθύες, οι εντάσεις μαλακώνουν, ενώ η καλοσύνη πετά στα ύψη και η ψυχρότητα εξαφανίζεται.

Είναι καιρός, να ανοίξετε την καρδιά σας και να νιώσετε…ειδικά όταν η Αφροδίτη και ο συμπονετικός Ποσειδώνας, κάνουν σύνοδο στις 27 Ιανουαρίου. Αφήστε αυτή τη διέλευση να βοηθήσει ώστε να εμβαθύνουν οι φιλίες σας, και να πασπαλίσετε με πάθος την ερωτική σας ζωή. Θυμηθείτε ξανά, γιατί νιώθετε τόσο τυχεροί και ζωντανοί. Αν δεν ήσασταν, δεν θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ό, τι έχει να σας προσφέρει η καρδιά σας.

Διαβαστε επισης : Η Κωσταντινουπολίτικη τράπουλα φωτίζει τις σχέσεις .

chartomantia-098

Όταν η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον βαθιά παθιασμένο Πλούτωνα στις 2 Φεβρουαρίου, θα νιώσετε πως θέλετε να γίνετε ειλικρινείς με τους αγαπημένους σας, θα σας βοηθήσει να δεσμευθείτε, ώστε να γίνετε ο καλύτερος φίλος/η, εραστής/ερωμένη και μέλος της οικογένειας που μπορείτε να είστε.

Επιπλέον, αν είστε αρρωστημένοι από “ερωτικές καταστάσεις” και σχολαστικά ραντεβού, είναι η τέλεια στιγμή για να σφυρηλατήσετε μια σχέση που να έχει νόημα και να είναι μακροχρόνια. Απλά βεβαιωθείτε ότι βλέπετε το αντικείμενο του πόθου σας με ειλικρίνεια! Γιατί ο Ποσειδώνας έχει τη δύναμη να διαστρεβλώσει το όραμά σας, από την πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζυγός: Η δημιουργικότητά σας ρέει και νιώθετε όμορφα

Βρίσκεστε στη μέση μιας από τις πιο συναρπαστικές στιγμές ολόκληρου του χρόνου Ζυγέ! Ο ήλιος βρίσκεται στον 5ο οίκο σας, της διασκέδασης και της ευχαρίστησης, καθιστώντας την, ιδανική στιγμή για να δημιουργήσετε τέχνη, να ερωτευτείτε.

Να κάνετε ό, τι σας δίνει χαρά…. με την πιο απεριόριστη και ανεμπόδιστη αίσθηση. Αυτή την εβδομάδα, εργάζεστε για να θεραπεύσετε το παιδί μέσα σας.

Ποτέ δεν μεγαλώνετε πραγματικά και δεν εγκαταλείπετε ό,τι σας έκανε ευτυχισμένους όταν ήσασταν παιδιά.

Απλώς μαθαίνετε πώς να το καταπνίγετε για χάρη των ενήλικων προσδοκιών σας! Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Υδροχόος: Αγκαλιάζετε την αυτοπεποίθηση και την δύναμή σας

Χρόνια πολλά, Υδροχόε! Έχετε φτάσει στην ηλιακή σας επιστροφή και έχετε πολλά να παρουσιάσετε. Σκεφτείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους ωριμάσατε την προηγούμενη χρονιά. Ακόμα κι αν εύχεστε κάποια πράγματα να μπορούσατε να τα έχετε κάνει διαφορετικά, ήρθε η ώρα να τιμήσετε όλα τα επιτεύγματά σας…. ανεξάρτητα από το πόσο μικρά είναι.

Δείχνοντας τον εαυτό σας ευγνωμοσύνη, προετοιμάζεστε, για μια ακόμα πιο δυναμική χρονιά. Λειτουργείστε σαν να ζείτε το όνειρό σας…. και σίγουρα θα το πετύχετε. Αφήστε την αυτοπεποίθηση και την αφθονία… να σας οδηγήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ιχθύες: Προσελκύετε… μεγάλη προσοχή και αγάπη

Γεύεστε όλες τις απολαύσεις…. όταν βρίσκεστε στη μέση της επιστροφής της Αφροδίτης σας, Ιχθύες! Είναι ο πλανήτης του ρομαντισμού, της ομορφιάς και της πολυτέλειας. Όταν είναι στον πρώτο σας οίκο, του εαυτού, ακτινοβολείτε γοητεία, ομορφιά και στοργή.

Αν δείτε πως ο καθένας προσπαθεί να γίνει ο καλύτερός σας φίλος ή να βγει ραντεβού μαζί σας….. δεν είναι περίεργο! Αγκαλιάστε το, γιατί αξίζετε όλη την προσοχή του κόσμου. Θυμηθείτε, ο τρόπος με τον οποίο φροντίζετε τον εαυτό σας, διδάσκει τους άλλους, πώς να σας μεταχειριστούν!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia