Κάτι ετοιμάζεται σε αυτή την πανσέληνο, κάτι δυνατό και εκρηκτικό, κάτι εντελώς απρόβλεπτο 25/01

panselinos-zwdio-ydroxoos

Κάτι ετοιμάζεται σε αυτή την πανσέληνο, κάτι δυνατό και εκρηκτικό, κάτι εντελώς απρόβλεπτο 25/01

Κάτι ετοιμάζεται : Πανσέληνος του Λύκου στον Λέοντα Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου.

Η πανσέληνος του Ιανουαρίου ονομάζεται Πανσέληνος του Λύκου ~ Το φεγγάρι θα ανατείλει το ηλιοβασίλεμα, θα κορυφωθεί τα μεσάνυχτα και θα δύσει με την ανατολή σε όλες τις ζώνες ώρας ~

Η πανσέληνος κατά την εποχή του Υδροχόου κάθε χρόνο είναι πάντα στον Λέοντα, καθώς αυτός είναι ο αστερισμός απέναντι από τον Υδροχόο.

zodia-taro-45

Η πανσέληνος στον Λέοντα είναι μια εξέταση του άξονα Λέοντα-Υδροχόου και όλων των τρόπων με τους οποίους αυτά τα αρχέτυπα συμπληρώνουν – και ανταγωνίζονται! – ο ΕΝΑΣ τον ΑΛΛΟΝ.

Ο Λέων είναι μια χαλαρή αλλά μαινόμενη φωτιά. Υδροχόος ένα πανίσχυρο κάστρο από πάγο και αέρα. Όταν αυτά τα δύο έρχονται μαζί στην πανσέληνο, λαμβάνουμε μια λήψη σοφίας και ενδυνάμωσης.

Ας καταστρέψουμε τα παλιά ψυχολογικά όρια και ας επιτρέψουμε την εμφάνιση νέων προοδευτικών παραδειγμάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Η Πανσέληνος στον Λέοντα μας διδάσκει να ”ΠΑΛΕΎΟΥΜΕ” και να περιμένουμε το απροσδόκητο, όπως συμβαίνει πάντα στον τομέα του Υδροχόου. Το κλειδί για την επιβίωση αυτής της ηλεκτρικής καταιγίδας; Συνδεθείτε με φίλους και κοινότητα. Επίσης: σταματήστε να σκέφτεστε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εντελώς.

Είναι λίγο να πούμε ότι κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Κάτι ετοιμάζεται σε αυτή την πανσέληνο, κάτι δυνατό και εκρηκτικό, κάτι εντελώς απρόβλεπτο. Αλλά μόνο και μόνο επειδή το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδανικό, δηλαδή αυτό που ελπίζαμε, δεν σημαίνει ότι είναι κατηγορηματικά λάθος ή κακό. Ό,τι συμβαίνει δεν είναι τίποτα άλλο από το αποτέλεσμα αυτού που έχει προηγηθεί. Είναι φυσικό επακόλουθο. Ένα λογικό συμπέρασμα σε μια εξίσωση που δεν έχουμε ακόμη κατανοήσει.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Πολλά πράγματα είναι πιθανά σε αυτή την πανσέληνο.

Ορισμένες δυνατότητες είναι λιγότερο λαμπερές. Μπορεί να νιώθουμε ξεκάθαροι και σε εγρήγορση αλλά και αβέβαιοι. Ο Λέων μας κάνει να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας: σίγουροι και γεμάτοι, με κέντρο ακριβώς στην καρδιά. Όμως ο Υδροχόος είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Φτιάχτηκε για άλλα πράγματα, όπως να ταράζει το πνεύμα και να υποκινεί την αλλαγή. Αυτή η ένταση, μεταξύ της φωτιάς του Λέοντα και του πάγου του Υδροχόου, μας τραβάει μέσα και έξω, μπρος-πίσω, μεταξύ πεποίθησης και μετατόπισης, μεταξύ γνώσης και αμφισβήτησης.

δημιουργικότητα ~ χρώμα ~ σύνδεση ~ συνομιλία ~ διασκέδαση ~ ζεστασιά ~ χαρά ~ υγιής αλλαγή

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Κάτι ετοιμάζεται σε αυτή την πανσέληνο, κάτι δυνατό και εκρηκτικό, κάτι εντελώς απρόβλεπτο 25/01.

Αυτή η πανσέληνος σχηματίζει ένα αιχμηρό τετράγωνο προς τον Δία στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει, πρώτα και κύρια, ότι πρέπει να διαχειριστούμε τις προσδοκίες μας και να μην υψώνουμε τις ελπίδες μας για τίποτα. Σίγουρα θα ακολουθήσει απογοήτευση.

Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο. Αυτό γίνεται αισθητό όχι μόνο την ημέρα του φαινομένου , αλλά για μέρες πριν και μετά. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση θα αυξηθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera