Κρυσταλλομαντεία. Αποκαλύψεις για όλα τα ζώδια

oneirokriths-zvdia-taro

Κοινοποίηση:

Κρυσταλλομαντεία. Αποκαλύψεις για όλα τα ζώδια

Οι ενέργειες του σύμπαντος, είναι στην μεγαλύτερη πιθανή δυναμική τους. Όλα τα ζώδια μέσα από τις σωστές πια κινήσεις, μπορούν και μέσα στο τρέχον έτος, να βρουν λύσεις, σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα.
Ένας ενεργειακός κρύσταλλος στα έμπειρα χέρια του μάντη, μπορεί να δώσει απαντήσεις για τα άμεσα μελλούμενα.

Ερωτικές προβλέψεις για 1-2 εβδομάδες:

 

Κριός: ΝΟΤΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑ

zodia-zvdia-22

Η στάση που κρατάτε, είναι μόνο αναμονής. Είναι και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε και κάπως έτσι να δώσετε χρόνο, στην άλλη πλευρά, για να απαγκιστρωθεί από το παρελθόν της.

Ταύρος: ΒΟΡΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑ

Ευθυγραμμίστε την ζωή σας, σύμφωνα με τα οικονομικά σας δεδομένα και μην χάνεστε μόνο μέσα στα ερωτικά. Οι μέρες προσεχώς …θα σας φέρουν στο κατώφλι σας, ευχάριστες ειδήσεις.

Δίδυμοι: ΑΝΑΤΟΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ

Είσαστε οι ευνοημένοι αυτήν την εποχή, του σύμπαντος. Αυτά που θέλετε να σας συμβούν σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο, σίγουρα θα γίνουν, ακόμη και χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα.

zvdia-098

Καρκίνος: ΑΚΙΝΗΣΙΑ

Αυτά που κατά καιρούς έχετε ονειρευτεί αλλά και συζητήσει με τον άνθρωπο σας, μέσα στον τρέχοντα μήνα, και πολύ πριν να λήξει ο χρόνος, θα έχουν αρχίσει να παίρνουν σάρκα και οστά.

Λέων: ΝΟΤΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑ

Αν δεν αφήσετε τις μνήμες από το παρελθόν, να χαθούν, δεν θα αφήσετε χώρο για να εισέλθει ένας καινούργιος έρωτας στο παρόν σας. Πάντως οικονομικά θα διαπρέψετε.

Παρθένος: ΝΟΤΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑ

Μπορεί να αισθάνεστε άκρως ανασφαλείς αυτήν την εποχή, λόγω του ότι ο άνθρωπος σας έχει απομακρυνθεί επικοινωνιακά, και οι μεταξύ σας ρυθμοί, έχουν πέσει, αλλά είναι μόνο προσωρινό.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ

Αν δεν έχετε ελπίδες πρακτικές, για να πάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν και να διεκδικήσετε έναν έρωτα, τότε απλά μην χάνετε και άλλο από τον χρόνο σας. Η τύχη σας χαμογελά …προσεχώς.

Σκορπιός: ΒΟΡΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑ

Είσαστε ανάμεσα σε ερωτικά μονοπάτια, που μόνο σας μπερδεύουν ακόμη περισσότερο. Τελικά η καρδιά σας, ψάχνει για μπαλώματα αυτήν την εποχή και όχι κάτι σοβαρό – ουσιαστικό.

Τοξότης: ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ

Μην ζητάτε από τους γύρω- φίλους σας να σας βοηθήσουν στις επικοινωνίες και στις συναντήσεις, με κάποιον πρώην εραστή σας. Μόνο λάθη μπορούν να γίνουν και να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Αιγόκερως: ΑΚΙΝΗΣΙΑ

Η σχέση που έχετε αυτήν την εποχή, μπορεί να έχει πολλά προβλήματα, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι άμεσα θα δείτε από την μεριά του ανθρώπου σας, πρακτικές διορθωτικές δράσεις.

Υδροχόος: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ

Υπάρχει η εσώτερη σας ανάγκη να κάνετε κάποια κριτική στον εαυτό σας, και να πάρετε επιτέλους την τελική απόφαση, γύρω από την ευθεία πρόταση επανασύνδεσης που σας έχει γίνει.

Ιχθείς: ΑΚΙΝΗΣΙΑ

Κάντε λίγο υπομονή και μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν… εδώ και τώρα. Ο σύντροφος σας, έχει κάποια θέματα, να λύσει και μετά θα είναι και πάλι παρόν… δίπλα σας.

zwdia-zodia-astrologia-65