Μεγάλες εξελίξεις με τη Μπλε Σελήνη στον Ταύρο 31/10

erwtikes-2414

Μεγάλες εξελίξεις με τη Μπλε Σελήνη στον Ταύρο 31/10 .

Μεγάλες εξελίξεις : Πολλά αστραπόβροντα στον ουρανό μ’ αυτή την πανσέληνο!  Η Μπλε Σελήνη θα αποκαλύψει μερικές βαθιές συναισθηματικές γνώσεις.

Μπορεί να είναι η συνέχεια ή το αποκορύφωμα όσων προέκυψαν στην πανσέληνο του Κριού, στις 1 Οκτωβρίου. Είχαμε έναν μήνα περιθώριο, για να σκεφτούμε και να ολοκληρώσουμε αυτές τις αρχικές αντιλήψεις.

Τώρα, μπορούμε να τις συμπεριλάβουμε στην ενσωματωμένη εμπειρία μας. Η ενσωμάτωση εξάλλου, είναι αυτό που πρεσβεύει ο σταθερός γήινος Ταύρος. Ενώ οι πνευματικές ενέργειες εξαντλούνται αυτήν την εποχή του χρόνου, τις βιώνουμε ολοκληρωτικά, μέσω των σωμάτων και των φυσικών μας αισθήσεων.

zodia-taro-45

Η πιο ουσιαστική αποκάλυψη αυτής της πανσελήνου, είναι η πραγματικότητα της συνεχούς αλλαγής. Ο Ταύρος αντιστέκεται συχνά στην αλλαγή, προτιμώντας να παραμείνει σε ό,τι είναι άνετο και οικείο. Ταυτόχρονα, όμως, συνδέεται βαθιά με τους φυσικούς κύκλους – αλλαγή εποχών, πανσελήνους και χάσεις φεγγαριού- που κάνουν τις αλλαγές…. βασικό γεγονός της ζωής.

Στην πραγματικότητα… όπως μας θυμίζει ο Ήλιος στο αντίθετο ζώδιο του Σκορπιού, η αλλαγή, είναι η μόνη σταθερά στη ζωή. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας γιατί σας προειδοποιεί να μην προσκολληθείτε έντονα στις καταστάσεις που παραμένουν ως έχουν. Πρέπει να γευτούμε κάθε χαρούμενη στιγμή, γνωρίζοντας ότι δεν θα διαρκέσει για πάντα. Παράλληλα πρέπει να γνωρίζουμε, πως θα υπάρξουν και οδυνηρές στιγμές. Να θυμάστε όμως, πως υπάρχει αρκετή μαγεία αυτή την εποχή του Σκορπιού και πρέπει να μάθουμε, πώς να την εκμεταλλευόμαστε.

μελλοντολόγος

Μεγάλες εξελίξεις με τη Μπλε Σελήνη στον Ταύρο 31/10 .

Επιπλέον, μ’ αυτήν την πανσέληνο που κάνει σύνοδο  με τον ανάδρομο Ουρανό, οι αλλαγές μπορεί είναι επιταχυμένες κι απρόβλεπτες. Κι αυτό θα είναι δύσκολο για τον Ταύρο, που αναζητά σταθερότητα. Οι απροσδόκητες αποκαλύψεις και εξελίξεις, είναι εντελώς ξαφνικές.

Αν είμαστε ειλικρινείς ωστόσο, αυτοί οι σπόροι πιθανότατα φυτεύτηκαν πολύ καιρό πριν. Ίσως απλώς αποφεύγαμε το γεγονός, πως οι αλλαγές αυτές έπρεπε να γίνουν. Ο Ουρανός μας ξυπνά και μας βγάζει από τον εφησυχασμό μας.

Τόσο ο Ταύρος όσο και ο Σκορπιός προτιμούν να έχουν τον έλεγχο σε πόρους, σχέσεις ή άλλες περιστάσεις. Όμως, όσο περισσότερο προσπαθούμε να ελέγξουμε τα πράγματα αυτή τη στιγμή, τόσο πιο ανεξέλεγκτη θα είναι αυτή η πανσέληνος.

chartomantia-098

Καλύτερα να επικεντρωθούμε σ’ αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε: τις δικές μας απαντήσεις σε ό, τι συμβαίνει! Τόσο γύρω μας, όσο και μέσα μας. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να μας εξουδετερώσει συναισθηματικά… Και μια αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη κυβερνήτη του Ζυγού με τον ανάδρομο Χείρωνα στον Κριό, καθιστά δύσκολη την ανάκτηση της ισορροπίας μας. Η ειρήνη και η θεραπεία θα συμβούν… αλλά η δικαιοσύνη πρέπει να συμβεί πρώτα.

Με το τετράγωνο επίσης της πανσελήνου με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό και Κρόνο στον Αιγόκερω, ενδέχεται να βιώσουμε κάποιες παρανοήσεις στην επικοινωνία. Η γοητεία και η χάρη του Ζυγού, μπορούν να υπονομεύσουν τη σοβαρότητα όσων προσπαθούμε να πούμε. Επομένως, θα πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί για να περάσουμε την άποψή μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Πώς θα επηρεάσει αυτή η πανσέληνος κάθε ζώδιο?

Ταύρος

Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο που βλέπετε στον καθρέφτη, Ταύρε? Αυτή η πανσέληνος αντανακλά ένα νέο πρόσωπο, που είναι ριζικά διαφορετικό από το πρόσωπο που έχετε συνηθίσει να βλέπετε στον καθρέφτη σας. Και η «μεγάλη αποκάλυψη» μπορεί να αιφνιδιάσει εξίσου τα κοντινά σας άτομα. Ωστόσο πιθανότατα να είχαν διαισθανθεί, ότι επρόκειτο να συμβεί αυτή η αλλαγή.

Δίδυμοι

Είστε άνθρωπος με πνευματικές εμπειρίες ή κάποιο πνεύμα που έχει αποκτήσει ανθρώπινες εμπειρίες? Σε κάθε περίπτωση Δίδυμοι, αυτή η πανσέληνος μπορεί να αλλάξει τις αντιλήψεις σας για την πραγματικότητα. Το πέπλο τραβιέται, για να αποκαλύψει μερικές εκπληκτικές μυστικές ιδέες, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να εφαρμοστούν στον υλικό κόσμο.

Καρκίνος

Χαλαρώστε Καρκίνε γιατί ούτως ή άλλως, τίποτα δεν είναι υπό έλεγχο! Αυτή η πανσέληνος σας υπενθυμίζει πόσο οι απρόβλεπτες συνθήκες, μπορούν να καταστρέψουν ακόμη και τα καλύτερα σχεδιασμένα πλάνα. Αλλά δεν είναι απαραίτητα καταστροφή, αυτό που φαίνεται. Αυτές οι διαταραχές μπορεί να είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σας πει, ότι υπάρχει κάτι καλύτερο για εσάς.

zodia-zvdia-yy

 

Λέων

«Αυτό που βλέπεις…αυτό παίρνεις»! Αυτή τη συμπεριφορά ακολουθείτε Λέοντα! Είστε περήφανοι που επιδεικνύετε τον αυθεντικό σας εαυτό. Επιπλέον… αυτήν την πανσέληνο, ίσως αποκαλύψετε περισσότερα από ό, τι σκοπεύατε. Να είστε επιλεκτικοί για όσα αποκαλύπτετε – καθώς και το πότε, πού, πώς και σε ποιον.

Παρθένος

Το να πιστεύετε στον εαυτό σας, είναι θέμα αρχής για σας Παρθένε. Όμως αυτή η πανσέληνος μπορεί να κλονίσει το σύστημα της πίστης σας, συθέμελα. Εκπαίδευση, ταξίδια ή άλλες εμπειρίες, κλονίζουν την κοσμοθεωρία σας. Βεβαιωθείτε ότι εμπιστεύεστε άτομα και ιδέες, που το αξίζουν πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ζυγός

Ας είμαστε ειλικρινείς Ζυγέ! Αυτή η πανσέληνος δεν είναι για λιπόψυχους! Τα τρομακτικά θέματα που σας πλησιάζουν, αφορούν από τα γήινα (χρήμα, σεξ και δύναμη) μέχρι τα απόκοσμα (ψυχικές ενέργειες, θάνατος και μετά θάνατον ζωή). Ευτυχώς, είστε εδώ για όλα αυτά.

Σκορπιός

Οι άνθρωποι αλλάζουν, Σκορπιέ! Και όταν το κάνουν – είτε για το καλύτερο είτε για το χειρότερο – αλλάζουν και οι σχέσεις μαζί τους. Σ’ αυτήν την πανσέληνο, πιθανότατα το αντιμετωπίζετε από πρώτο χέρι. Ο σύντροφός σας, μπορεί να είναι γεμάτος εκπλήξεις αυτή τη στιγμή. Ωστόσο αν δεν το είχατε καταλάβει, είναι επειδή δεν προσέχατε.

Τοξότης

Οι παλιές συνήθειες, δύσκολα πεθαίνουν Τοξότη! Ακόμα και όταν συνειδητοποιούμε ότι δεν λειτουργούν για μας, συνήθως αναβάλλουμε να τις αλλάξουμε, μέχρι να είναι απολύτως απαραίτητο. Όμως αυτή η πανσέληνος, θα σας φέρει σε ένα απροσδόκητο σημείο καμπής. Βασικά θέματα στην εργασία ή την υγεία σας αποκαλύπτονται…δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε θετικές αλλαγές.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αιγόκερως

Ο χαρακτήρας μετράει, Αιγόκερε! Όμως μερικές φορές, είναι απελευθερωτικό και διασκεδαστικό να κάνετε κάτι διαφορετικό. Και ποια στιγμή είναι καλύτερη από αυτήν την απρόβλεπτη πανσέληνο? Αν και ο αυθορμητισμός δεν είναι το τυπικό χαρακτηριστικό σας, το καλύτερο στοίχημα για σας τώρα, είναι να αυτοσχεδιάσετε!

Υδροχόος

Κάθε τι προσωπικό είναι πολιτική πράξη, Υδροχόε! Το καταλαβαίνετε καλύτερα από οποιονδήποτε. Αλλά με τόσα πολλά που συμβαίνουν στον κόσμο, είναι εύκολο να χάσετε επαφή με όσα συμβαίνουν σπίτι σας. Αυτή η πανσέληνος προκαλεί ταραχώδη συναισθήματα που σας ξαναγυρίζουν στην καρδιά τους θέματος.

tarw-taro-xartomanteia

Μεγάλες εξελίξεις με τη Μπλε Σελήνη στον Ταύρο 31/10 .

Ιχθύες

Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξετε γνώμη, Ιχθύες! Ιδιαίτερα μ’ αυτή την πανσέληνο. Το σύμπαν ρίχνει μερικές απροσδόκητες «βόμβες αλήθειας», κάνοντάς σας να επανεξετάσετε, όσα νομίζατε ότι γνωρίζετε. Απλώς δεχτείτε τις καινούργιες πληροφορίες, με κάποια επιφύλαξη. Αν κάτι φαίνεται λίγο παράξενο…πιθανότατα είναι!

Κριός

Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα! Όπως κι όλα τα άλλα Κριέ, έτσι και τα οικονομικά έχουν μια φυσική πτώση. Ωστόσο σ’ αυτήν την πανσέληνο, δεν θα είναι τόσο προβλέψιμα. Από απροσδόκητα ανεπιθύμητα τέλη, μέχρι έξοδα έκτακτης ανάγκης, το τραπεζικό υπόλοιπο αυτού του μήνα, θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ελέγξτε ό, τι μπορείτε… και προσπαθήστε να μην αγχώνεστε για τα υπόλοιπα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot