Μια εβδομάδα με έντονες αναταράξεις 26/10-01/11

erwtikes-5314

Μια εβδομάδα με αναταράξεις 26/10-01/11 .

Η δικαιοσύνη και η ισονομία θα είναι το όνομά του παιχνιδιού αυτή την εβδομάδα…Αλλά πώς ακριβώς ερμηνεύετε εσείς αυτά τα ιδανικά;

Ίσως αυτό να αποτελέσει το πλέον διαμφισβητούμενο θέμα προσδιορισμού!

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου ο Ερμής περνά με την όπισθεν στον Ζυγό, για τις τελευταίες επτά μέρες αυτής της ανάδρομης φάσης του. Ο επικοινωνιακός πλανήτης έχει προκαλέσει πολλές αναταράξεις ανά τον κόσμο, από τις 13 Οκτωβρίου που έκανε αναστροφή στην πορεία του!

zodia-taro-45

Ηλεκτρονικά μηνύματα χάνονται, παραπληροφορήσεις εξελίσσονται σε θεωρίες συνωμοσίας, κακότροποι «προύχοντες» εκθέτουν τον εαυτό τους και άλλους ακόμα και μέσω διαδικτύου… Αυτές οι δύο εβδομάδες ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Σκορπιό, φαίνεται να επιβεβαίωσαν τη φήμη του!

Λίγο αργότερα την Τρίτη, θα αρχίσει και η Αφροδίτη την ετήσια επίσκεψή της στον Ζυγό, ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά. Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να σκιάζει κάπως την άφιξη της Αφροδίτης εδώ μέχρι τις 3 Νοεμβρίου… Αλλά η ειρηνοποιός θεά θα αποκαταστήσει την αρμονία στον κόσμο, με την παραμονή της έως τις 21 Νοεμβρίου!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Μια εβδομάδα με αναταράξεις 26/10-01/11 .

Στη διάρκεια αυτής της χρυσής περιόδου για το ρομάντζο, ο φτερωτός Έρωτας θα βρίσκεται σε κοντινή «ακτίνα βολής». Και είναι βέβαιο ότι τα βέλη του θα βρουν στόχο, οτιδήποτε άλλο κι αν επικρατεί. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις συμπράξεις. Για δουλειά ή διασκέδαση, είναι η ιδανική στιγμή για να συνεργαστείτε και να επικοινωνήσετε ξανά με χαρά!

Και φροντίστε να ενδώσετε σε απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείτε. Όλοι έχουν από ένα αδύνατο σημείο, όσον αφορά τις μικρές πολυτέλειες της ζωής: Από το καλό φαγητό μέχρι τα όμορφα ρούχα, την τέχνη και τη μουσική, την κάθε είδους ψυχαγωγία.

zwdia-tarw-zodia-19

Μια εβδομαδα με αναταράξεις 26/10-01/11

Αλλά αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι τις δαπάνες σας όταν ενδίδετε σε παρορμητικές ηδονές. Το να θέλετε κάτι, δεν πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύεται με την απόκτησή του. Και αντί να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές κάρτες, καλύτερα να το προσθέσετε στη λίστα δώρων σας για τις γιορτές!

Η Πανσέληνος αναδύεται στον γήινο και αισθησιακό Ταύρο το Σάββατο, με μια ιδιαίτερη μαγική νότα: Είναι η πρώτη φορά που έχουμε Πανσέληνο στις 31 Οκτωβρίου από το 2001 – κι αυτό θεωρείται σημαντικό.

Τα ολόγιομα φεγγάρια είναι διαβόητα για το ότι αναδεικνύουν την «άγρια» πλευρά όλων… Γι’ αυτό καλή τύχη στην όποια προσπάθειά σας να ξεφύγετε από τις γενικότερες μασκαράτες!

Και η ευχή απευθύνεται εις διπλούν για το Σάββατο: Ο αυθόρμητος Ουρανός στον Ταύρο θα εμπλακεί άμεσα στα δίχτυα αυτής της Πανσελήνου, ενώ θα σχηματίσει και αντίθεση με τον Ήλιο στον σαγηνευτικό Σκορπιό. Είναι γεγονός ότι οι κοινωνικές δραστηριότητες υπόκεινται σε πολλούς περιορισμούς… Αλλά όση δύναμη θέλησης κι αν απαιτείται για να αντεπεξέλθετε, πρέπει να το κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11