Νέα Σελήνη αλλάζει τα πάντα χωρίς προειδοποίηση

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο .

Νέα Σελήνη Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου .

Χαιρετισμοί, φίλοι μου – Χαρούμενη Νεα Σελήνη! Κάθε μήνα η Σελήνη θα βρεθεί στον ίδιο αστερισμό με τον Ήλιο.

Αυτή τη σύνοδο Σελήνης και Ήλιου ονομάζουμε Νέα Σελήνη. Αυτόν τον μήνα η Σελήνη και ο Ήλιος λάμπουν μαζί στον ηλεκτρικό Υδροχόο. Με αυτή τη Νέα Σελήνη ξεκινά η Κινεζική Πρωτοχρονιά.

zodia-taro-45

Το 2020 είναι το έτος του Μεταλλικού αρουραίου! Ωστόσο, εάν έχετε γεννηθεί στο έτος του ποντικού, το 2020, θεωρείται κακοτυχία. Η παραδοσιακή κινεζική συμβουλή για να κρατήσετε μακριά την αρνητική επιρροή της κάθε χρονιάς περιλαμβάνει το κόκκινο χρώμα στα ρούχα και τη δημιουργία ενός βωμού που δείχνει προς την πρωτεύουσα κατεύθυνση που σχετίζεται με το δικό σας ζώο.

Ο ποντικός έχει τον Βορά. Εάν είστε προληπτικοί ή απλά απολαμβάνετε τα τελετουργικά και τυχαίνει να το ζώο σας να είναι ο αρουραίος στο κινεζικό ζώδιο, κάντε ένα βωμό που να είναι στραμμένος προς τον πολικό αστέρα.

Παιδιά της Σελήνης, πρέπει να είμαστε σβέλτοι και να κινηθούμε με τον άνεμο. Πείτε αντίο στο πώς πιστεύετε ότι θα εκδηλωθούν τα σχέδιά σας, γιατί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει τα πάντα χωρίς προειδοποίηση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 23-25/01 Τυχαίες συναντήσεις – Λόγια αγάπης

zodia-zvdia-oroskopio-11

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο .

Αυτό είναι το μήνυμα που κουβαλά ο άνεμος: δεν ξέρουμε πραγματικά αυτό που νομίζουμε ότι ξέρουμε. Αυτή η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με το πώς θα χειριστούμε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Είναι καιρός να είστε ατρόμητοι. Είναι καιρός να αναρωτηθείτε: γιατί όχι; Γιατί να μην αλλάξω, γιατί να μην αναθεωρήσω αυτά που πίστευα ότι ξέρω; Δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουμε να λάβουμε ή να χάσουμε αυτά που έχουμε.

Για την ακρίβεια, οι απότομες αλλαγές που φέρνει ο Υδροχόος μας μεταφέρουν πάντα σε πιο καρποφόρες καταστάσεις από αυτές που μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ή ακόμα και να φανταστούμε.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία – Το φλιτζάνι δείχνει τα ερωτικά μελλούμενα

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Υδροχόος είναι ένας καθηλωτικός αυθεντικός στοχαστής, εξίσου χαρισματικός σε εγκεφαλικό, κοινωνικό και δημιουργικό επίπεδο. Όμως, ο Υδροχόος συχνά ξεχνάει ότι η πραγματική ελευθερία έρχεται από την προσαρμογή, την αισιοδοξία και την αποκοπή από αυτά που πιστεύαμε ότι ξέρουμε.

Η γνώση δεν έρχεται από τα βιβλία ή την ακαδημαϊκή θέση ή τους προσεκτικά φτιαγμένους αλγόριθμους.

Περιμένετε καθυστερήσεις, ακυρώσεις και τα σχετικά. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε πουθενά πάνω στη Γη για να αποφύγετε την επιρροή του Υδροχόου, αλλά μπορείτε να δίνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να κάνει ότι πρέπει.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έχει να κάνει με τις αντιδράσεις μας. Μπορούμε να μείνουμε ψύχραιμοι στο πρόσωπο δύσκολων καταστάσεων;

Αν και η φάση της Νέας Σελήνης μας κάνει συνήθως να νιώθουμε κουρασμένοι, αυτό ισχύει λιγότερο στην περίπτωση του Υδροχόου. Ο Υδροχόος φημίζεται, μεταξύ άλλων, για την ενέργειά του.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 23-25/01 Τυχαίες συναντήσεις – Λόγια αγάπης

chartomantia-098

Αυτή είναι η μαγεία του Υδροχόου: εξερεύνηση και περιπέτεια. Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τον Υδροχόο είναι ότι ποτέ δεν ξέρουμε τι έρχεται μέχρι να φτάσει. Αλλά επιτρέψτε μου να σας δώσω μια ιδέα.

Ο Υδροχόος σχετίζεται με τα ταξίδια, την τεχνολογία, την επιστήμη και τη δημιουργική ζωή. Αυτός ο επόμενος σεληνιακός κύκλος θα σας μεταφέρει, μυαλό ή σώμα, σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί. Αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε, η ημέρα της Νέας Σελήνης είναι ιδανική για να μιλήσετε για το μέλλον, να φτιάξετε έναν πίνακα οράματος, ή να γραφτείτε σε μαθήματα.

Μπορεί να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι που έχει να κάνει με την τεχνολογία, να βρεθείτε στο πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής ή να κοιτάξετε μέσα στο μικροσκόπιο / τηλεσκόπιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο .

Μπορεί να μάθετε για τη θεραπεία μέσω του ήχου, την εναλλακτική ιατρική, τη γενετική, τις ολιστικές θεραπείες, την ευεξία των ζώων ή την υγιεινή ζωή.

Να τι πρέπει να ξέρετε: το μονοπάτι του Υδροχόου είναι εκκεντρικό, παράξενο, δεν είναι συνηθισμένο, όπου κι αν πάει. Για τον λόγο αυτό, ο Υδροχόος είναι πάντα συναρπαστικός και επαναστατικός.

Κάθε Υδροχόος που γνωρίζω κάνει μια πολύ μοναδική ζωή. Κανείς Υδροχόος δεν είναι βαρετός και είναι πάντα ιδιαίτερα ευφυής.

Ανοίξτε το μυαλό σας, στραφείτε προς τα έξω, μείνετε συνδεδεμένοι, κάντε κάτι τρελό. Δεν είναι καιρός για να νιώσετε άνετα ή να θαυμάσετε το κατεστημένο.

Είναι καθήκον και προνόμιο σας να αποδράσετε, να είστε ελεύθεροι και κάνετε τρέλες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Τώρα τα δύσκολα νέα: αυτό ο συνδυασμός νέας Σελήνης / Ήλιου θα σχηματίσει ένα χαλαρό τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ακόμα κι αν έχετε σχέδια, ο Ουρανός πιθανώς θα έρθει και θα τα αλλάξει τελείως. Και πάλι, είναι καλύτερο να έχετε κάτι στο μυαλό σας. Τα δύσκολα τετράγωνα με τον Ουρανό σηματοδοτούν ανεπιθύμητες εκπλήξεις, όχι ευχάριστες.

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε την απίστευτη δημιουργικότητα του Υδροχόου, επικεντρωθείτε στο τρίτο μάτι στον διαλογισμό. Εάν όλη αυτή η ενέργεια του αέρα σας κάνει να νιώθετε ασταθείς, επικεντρωθείτε στο τσάκρα της ρίζας.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia