Οκτώβριος 20 Τοξότης ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

zodiac_sign___sagittarius_by_talirea-d4dxwwe

Οκτώβριος 20 Τοξότης Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι τις πρώτες μέρες πρέπει να δώσετε προσοχή στα όνειρά σας!

Είναι πιθανό να περιέχουν κάποια περίπλοκα συναισθηματικά μηνύματα από το υποσυνείδητό σας…

Τι βλέπετε; Πλοία; Χταπόδια; Τον δάσκαλο που είχατε στο σχολείο; Καταγράψτε τα το πρωί όταν ξυπνάτε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ήδη μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, θα είναι ξεκάθαρο τι προσπαθούσαν να σας πουν τα όνειρα: Ίσως ότι σας αρέσει πραγματικά, κάποιος που θυμίζει λίγο τον δάσκαλό σας στην 3η τάξη! Στις 8 και 9 του μήνα, να έχετε ανοιχτό το μυαλό σας… Μία από τις χαρές του ρομαντισμού, είναι να ανακαλύψετε ότι ο κόσμος κάποιου φαίνεται εντελώς διαφορετικός μέσα από τα μάτια ενός ατόμου!

Μέχρι τις 14 είστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου ή φρίσμπι. Ίσως γι’ αυτό γύρω στις 20 Οκτωβρίου να αισθάνεστε κουρασμένοι. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα. Στις 25 του μήνα φροντίστε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε ένα χαλαρό βράδυ με τους φίλους σας. Αγαπητοί Τοξότες, ολοκληρώστε τον φετινό Οκτώβριο με μια ευχή… Είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί!

zwdia-66

Οκτώβριος 20 Τοξότης προβλέψεις ευεξίας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι μπαίνετε στο μήνα με ήρεμη διάθεση. Δεν είναι καλό, αρκεί να μην παραλείψετε την εξάσκησή σας. Παρά να την παραμελήσετε εντελώς, σχεδιάσετε κάτι χαλαρό όπως μια συνεδρία γιόγκα ή μια βόλτα κοντά σε νερό!

Εάν προσαρμόσετε την άσκησή με τη διάθεσή σας, είναι πιο πιθανό να ασχοληθείτε ακόμα και όταν δεν έχετε διάθεση. Μέχρι τις 3 Οκτωβρίου τα πράγματα θα έχουν βελτιωθεί. Θα νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να κυριαρχήσετε στον κόσμο – ή τουλάχιστον στο δωμάτιο με τα βάρη!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Στις 9 του μήνα εξερευνήστε κάποιες επιλογές εξάσκησης. Μπορείτε να αξιοποιήσετε κάτι που ταιριάζει πραγματικά, στην προσωπική σας ανάγκη για συνεχή μάθηση και δημιουργική ενέργεια. Στις 14 πρέπει να βγείτε και να κινηθείτε. Φροντίστε να έχετε βάλει χρόνο άσκησης στο πρόγραμμά σας!

Οκτώβριος 20 Τοξότης ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Γύρω στις 20 Οκτωβρίου μπορεί να αμφισβητείτε ορισμένα στοιχεία της διατροφής σας… Θα προτιμούσατε περισσότερη πρωτεΐνη; Περισσότερες ίνες; Λιγότερους υδατάνθρακες; Στις 25 αναζητήστε νέες επιλογές φαγητού. Μέχρι το τέλος του φετινού Οκτωβρίου θα πάρετε κάτι που θέλετε εδώ και πολύ καιρό. Αγαπητοί Τοξότες, το αξίζετε πραγματικά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9