Πανσέληνος Οκτωβρίου – Απο την αβεβαιότητα στην διαβεβαίωση και αφοσίωση!

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Πανσέληνος Οκτωβρίου 24/10 Όψεις και Προκλήσεις  

Η Πανσέληνος θα αναδυθεί στις 24 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ταύρου, που θα βρίσκεται ήδη και ο Ουρανός.

Οι ακτίνες αυτού του ολόγιομου φεγγαριού αναμένεται να φέρουν αλλαγή, ενθουσιασμό και λίγη αβεβαιότητα – ειδικά στον τομέα των σχέσεων.

Η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, διογκώνοντας αυτούς τους τομείς αλλά και τα οικονομικά σας!

zodia-taro-45

Η συνεύρεση Πανσελήνου και Ουρανού μέσα στον Ταύρο θεωρείται η καίρια από αστρολογικής πλευράς. Θα είναι ένας αμήχανος συνδυασμός εναλλαγών, για τις δύο εβδομάδες που θα ασκεί επιρροή αυτή η φάση του φεγγαριού.

Ωστόσο, η οψη της Πανσελήνου με τον Κρόνο αναμένεται να είναι βοηθητική, γιατί θα μετριάσει την εριστική και παρορμητική φύση του Ουρανού. Θα μετατρέψει τις απρόσμενες αλλαγές σε ευκαιρίες, την αβεβαιότητα στις σχέσεις σε διαβεβαίωση και αφοσίωση! Η αντίθεση του Ήλιου με την Σελήνη, επιβεβαιώνει ότι οι μεταβολές και ταλαντεύσεις θα κεντρίσουν τον τομέα των σχέσεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Οι όψεις της Πανσελήνου πιο συγκεκριμένα:

Πανσέληνος Οκτωβρίου – Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό

Σας προειδοποιεί για αλλαγή ή ένταση στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, ένα καινούργιο ειδύλλιο θα είναι απρόσμενο, ενθουσιώδες, ασυνήθιστο ή πικάντικο… Παράλληλα, ενδέχεται να είναι ριψοκίνδυνο, ασταθές και σύντομο. Οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου συνάδουν με αυτή την όψη, φέρνοντάς σας σε επαφή με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή υπόβαθρου από το δικό σας. Αν είστε δεσμευμένοι, μια απρόβλεπτη εξέλιξη μπορεί να προκαλέσει δράματα ή και χωρισμό. Μπορεί να αφορά μια παράλληλη σχέση, φλερτ ή και σεξουαλικό πειραματισμό!

Αυτή η όψη μπορεί να «δράσει» και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Χωρίς να αποκλείονται οι οικονομικές εύνοιες της τύχης, αυτή την περίοδο πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Αποφύγετε κάθε παρόρμηση για ρίσκα και αμφίβολες επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο πλουτισμό. Προτιμήστε να διοχετεύσετε τη διέγερσή σας στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση!

zodia-zvdia-75

Πανσέληνος Οκτωβρίου – Συνάντηση της Σελήνης με τον Ουρανό

Οι αντιδράσεις σας θα είναι πιο παρορμητικές απ’ όσο συνήθως. Ίσως να προκύψουν απρόσμενα γεγονότα στις σχέσεις, οικογενειακές διαφωνίες ή και μια μεγάλη ανατροπή στην προσωπική σας ζωή. Κάποιες στιγμές ενδέχεται να νιώθετε απομονωμένοι ή απομακρυσμένοι από τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Να ξέρετε ότι αυτή την περίοδο, οι εκκεντρικές ή απερίσκεπτες κινήσεις μπορεί να μην έχουν καλή έκβαση ή να αποβούν εξαιρετικά προσοδοφόρες!

300x300a

Πανσέληνος Οκτωβρίου – Αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη

Αυτή η όψη θα διογκώσει την ανάγκη σας για αγάπη και τρυφερότητα, ασχέτως των συνεπειών! Αν είστε αδέσμευτοι, η μοναξιά μπορεί να σας ωθήσει να μειώσετε τα κριτήριά σας προκειμένου να είστε με κάποιον. Αν είστε δεσμευμένοι, η εναλλαγή της διάθεσης ή των αναγκών και από δύο πλευρές μπορεί να επιφέρει εντάσεις.

Όποια κι αν είναι η δική σας κατάσταση, έχετε ανάγκη να «γεμίζετε» το συναίσθημά σας μέσα από την ανθρώπινη επαφή. Αν δεν συμβαίνει αυτό, μπορεί να παρασυρθείτε σε πειρασμούς που θα ενέχουν ζάχαρη, ψώνια, ποτό ή και ουσίες!

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Πανσέληνος Οκτωβρίου – Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο

Αυτή η αίσια όψη θα αυξήσει την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Αν είστε αδέσμευτοι, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε την αληθινή αγάπη με έναν άνθρωπο που αποζητά την μακροχρόνια δέσμευση. Δεν αποκλείονται σχέσεις του τύπου δάσκαλος – μαθητής ή με διαφορά ηλικίας.

Αν είστε δεσμευμένοι, να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος ευνοεί τη διαφοροποίηση της ερωτικής σας ζωής… Οι πειραματισμοί έχουν τη δυναμική να εξομαλύνουν εντάσεις ή διαφωνίες! Η διάθεσή σας να είναι πιο ικανοποιημένο και χαρούμενο το ταίρι σας, θα οδηγήσει στην αφοσίωση και την ασφάλεια. Η πρακτική και λογική προσέγγιση των όποιων δυσχερειών σας, θα βοηθήσει να τις επιλύσετε. Από την άλλη πλευρά, θα υπάρξει αμοιβαία κατανόηση και σύμπνοια αν η σχέση σας έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Αυτή η όψη θα ενισχύσει τις οικονομικές εισπράξεις και θα σας κάνει πιο συντηρητικούς ως προς τις επενδύσεις. Ευνοούνται οι μακροχρόνιες επενδύσεις σε μετοχές, ακίνητα ή έργα τέχνης.

zwdia-3-zodia

Πανσέληνος Οκτωβρίου – Τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο

Αυτή η θετική όψη θα ενισχύσει την υπομονή και τη συναισθηματική σας δύναμη, για να χειριστείτε ευαίσθητα ή δύσκολα θέματα στις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσουν άτομα, για να τους δώσετε συμβουλές ή να βρουν έναν ώμο να κλάψουν.

Οι παραδοσιακές αξίες και προσεγγίσεις, θα έχουν τη δυναμική να δώσουν λύσεις σε καινούργια προβλήματα.

Στηριχτείτε αυτή την περίοδο στη διαίσθηση και τη λογική σας, αν έχετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις ή την οικογένειά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA