Σαββατοκύριακο 08-09/02 Η ανανεωτική πνοή θα σας κατακλύσει

evdomadiaies-5-11-5

Σαββατοκύριακο 08-09/02 .

Σαββατοκύριακο : Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα περάσει το σαββατοκυριακο σε στενή γειτνίαση με τρεις πλανήτες από τον Αιγόκερω και δύο από τους Ιχθύες.

Ο Δίας από τον Αιγόκερω θα προσεγγίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες για μια όψη εξαγώνου. Η κίνηση προσδίδει μια παρασκηνιακή ενέργεια, που ωθεί την «ομίχλη» των Ιχθύων που ίσως νιώθουν πολλοί.

Αλλά οικοδομεί και κάτι πιο σταθερό μακροπρόθεσμα, στα όνειρα ή μια νέα οπτική σας… Χωρίς εσείς ουσιαστικά να αντιλαμβάνεστε πότε εξελίσσεται κάτι!

zodia-taro-45

Ο Ερμής βρίσκεται στην αρχή των Ιχθύων. Και δεν θα φτάσει τον Ποσειδώνα, πριν κάνει τη στάση και την αναστροφή του στις μοίρες που καλύπτει τώρα. Φροντίστε να έχουν μια ρευστότητα οι σχεδιασμοί σας, για να τους προσαρμόζετε αναλόγως. Να συλλέγετε όσες λεπτομέρειες και «διαισθήσεις» σας προσεγγίζουν τώρα, χωρίς να βάζετε κάτι σε μόνιμη θέση!

Να κινήστε όπως και όσο σας είναι εφικτό, χωρίς να προβληματίζεστε. Όταν όλα αγγίξουν στην κατάλληλη θέση, θα το καταλάβετε. Μην προσπαθείτε με τη βία να «τακτοποιήσετε» κάτι, μόνο και μόνο για να το κάνετε… Θα έρθει η ιδανική στιγμή, από μόνη της!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Σαββατοκυριακο 08-09/02 .

Ο Άρης βρίσκεται ακόμα στον Τοξότη, που τον κυβερνά ο Δίας. Εστιάστε σε εγχειρήματα που έχουν χρησιμότητα τώρα ή θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ιδανικές προϋποθέσεις. Αν νιώσετε ένα γνήσιο έναυσμα για κάτι, μην διστάσετε να προχωρήσετε. Είναι πιθανό να βρείτε εν κινήσει τα βήματα για το επόμενο ταξίδι σας!

Η Αφροδίτη είναι νεοαφιχθείσα στον Κριό και προωθείται προς τον Χείρωνα. Μια πύρινη αναλαμπή θα εκτοξεύσει σαν ρουκέτα την λίμπιντο! Θα βοηθήσει να δείτε πιο πρακτικά τι πραγματικά θέλετε και τι αποδίδει για εσάς: Θα μπορέσετε να συνδυάσετε την αντίληψη αυτού που είστε, με το πώς εξυπηρετεί αυτά που θέλετε – και το αντίστροφο σε κάποιες περιπτώσεις. Είναι μια ευκαιρία να παραμείνετε αυθεντικοί και να κερδίσετε πλεονεκτήματα από αυτό!

μελλοντολόγος

Ο Άρης και η Αφροδίτη δεν διασυνδέονται στις μοίρες που βρίσκονται. Ωστόσο, διασυνδέονται μέσω στοιχείου (Φωτιά) των ζωδίων που τους φιλοξενούν. Κι εσείς θα το νιώσετε αυτό, μέσα από την ανανεωτική πνοή που θα κατακλύσει τις «μηχανές» σας!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη από τον Λέοντα θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ήλιο. Η Πανσέληνος αρχίζει να αναδύεται. Καθ’ οδόν, αγγίζει το μέσο της αντίθεσης των Δία – Ποσειδώνα… Είναι η στιγμή μιας κορύφωσης!

Η Πανσέληνος καθορίζει την επίδραση αυτής της ενέργειας που αποδυναμώνεται. Σαν ένα αλεξικέραυνο για δημιουργικές μεταστροφές της μοίρας, ώστε να ευθυγραμμιστεί με τους ανώτερους στόχους. Ανοίξτε διάπλατα το εγώ και τη διάθεσή σας, να είστε δεκτικοί σε νέες κατευθύνσεις!

zwdia-tarw-zodia-19

Σαββατοκύριακο 08-09/02 .

Οι Πανσέληνοι επιταχύνουν την πολικότητα, εκεί που κάτι έχει λήξει ή παρακμάσει. Επί του προκειμένου, εξυπηρετεί τη δική σας εύνοια για την καινούργια περιπέτεια – ασχέτως του πώς τη νιώθετε τώρα.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα μπορεί να αποτελέσει και μια μάχη για επικράτηση μέσα σας, τον δικό σας μετρητή απόστασης σε σχέση με μια ευρύτερη ομάδα.

Προσέξτε να μην αποδώσετε τη δική σας διελκυστίνδα σε κάποιον άλλο, να είστε σε επιφυλακή αν γίνει από όλους προς εσάς… Ο Λέοντας αποτελεί και μια νότα γενναιόδωρης θέρμης. Η οπτική είναι το παν!

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη από τον Λέοντα θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη. Η διάθεση είναι έτοιμη να εκτοξευτεί, ιππεύστε το άλογο της έμπνευσης: Στραφείτε στη διασκέδαση, στη χαρά στην τέχνη!

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο. Από εκεί θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο γήινη, πιο σταθερή… Αλλά είναι έτοιμη για ευέλικτες αλλαγές και καλοσχεδιασμένες, συνετά προετοιμασμένες ανακατατάξεις. Προμηθευτείτε ποπ κορν!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098