Σαββατοκύριακο 28-29/12 Οι Ημέρες που θα καθορίσουν το 2020

tetragwno-ilios-poseidwnas-28-5

Σαββατοκύριακο 28-29/12 .

Σαββατοκύριακο  : Δύο τάσεις θα επικρατήσουν στις διαθέσεις αυτό το σαββατοκυριακο, ορμώμενες από το κλίμα της νύχτας της Παρασκευής.

Η Σελήνη θα βρίσκεται αρχικά στον Αιγόκερω που κυβερνά ο Κρόνος. Αργότερα θα περάσει στον Υδροχόο που κυβερνά ο Ουρανός.

Όλη η ατμόσφαιρα διέπεται από την ενέργεια των Αιγόκερω και Κρόνου αυτή την περίοδο… Βαριά και φορτωμένη με παράδοση!

zodia-taro-45

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να κλείσετε όσα θέματα βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωσή τους. Μετά θα νιώσετε ένα φρέσκο αεράκι στη συναισθηματική σας διάθεση: Θα είναι η ώθηση από την ταχύτητα του Υδροχόου, που θα περάσει η Σελήνη στη συνέχεια!

Και ο Ήλιος βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου μόλις έχει κλείσει τη σύνοδό του με τον Δία. Η αίσθηση είναι σαν μια αισιόδοξη επιτάχυνση, μια δύναμη ζωής: Είναι ελπιδοφόρα και ρεαλιστική στις εκτιμήσεις της!

Ο Κρόνος συνεχίζει να προσεγγίζει τον Πλούτωνα. Ίσως να νιώθετε ενδόμυχα την ανάγκη να παραμερίσετε κάτι, κάτι που σας περιορίζει ή εμποδίζει την πορεία σας. Σε πολλούς μπορεί να εκδηλώνεται σαν ένας φόβος, ότι κάτι δυσοίωνο πρόκειται να συμβεί. Αλλά στην πρακτική του ερμηνεία, δεν είναι κυριολεκτικά έτσι!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Πρέπει να επιτρέψετε σε αυτό τον φόβο να σας διαπεράσει, προκειμένου να καθορίσετε την σημασία του για εσάς. Άραγε, τι πρέπει να αποχαιρετίσετε οριστικά από τη ζωή σας; Μην περιμένετε να έχετε την απάντηση σαν μια στιγμιαία αναλαμπή.

Χρειάζεται χρόνο για να πάρει τη μορφή της ενώ θα χαλαρώνετε… Και θα αφήνετε τον φόβο να ενσταλάζει, μέχρι να αποβληθεί από τα πέλματά σας!

Να θυμάστε ότι αυτά τα «σημάδια» του σύμπαντος, είναι προειδοποιητικά: Περισσότερο για το δικό σας καλό, παρά για το συμβάν. Να τα καταγράφετε και να προχωράτε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο ΙΑΝ΄20

zodia-zvdia-yy

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη από τον Υδροχόο συναντά την Αφροδίτη και την προσπερνά. Είναι ευχάριστη αίσθηση – αλλά όχι χορταστική. Αφήστε την κορδέλα του μπαλονιού και χαρείτε τη θέα του να απογειώνεται. Η ευχαρίστηση είναι ανάλαφρη και δεν έχει τίποτα προσωπικό. Το ασυνήθιστο ή κάτι καινούργιο θα είναι πόλος έλξης. Μπορεί να σας εκπλήξει η ικανοποίηση ή να ικανοποιηθείτε από την έκπληξη μιας καινοτομίας!

Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω. Οι αισθήσεις, η σκέψη και οι επικοινωνίες αλλάζουν: Από την ορμή περνούν στα απτά και λογικά. Ο Ερμής προωθείται σε μια σύνοδο με τον Δία – κι αυτό σας δίνει μια πιο δυναμική κλίση προς τη φιλοσοφία!

μελλοντολόγος

Σαββατοκυριακο 28-29/12 .

Την Κυριακή, η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει τρίγωνο με την Ήρα. Προχωρά και προς ένα τετράγωνό της με τον Άρη γύρω στα μεσάνυχτα.

Ο Άρης δεν σχηματίζει δικές του όψεις τώρα, μόνο συντονίζεται με τον Πλούτωνα και τη δική του σύνοδο με τον Κρόνο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όλη η ενέργεια είναι γήινη και συνεργάζεται άρτια με τον υδάτινο Άρη. Το βάθος της κίνησής του, έχει την ένταση μιας δυναμικής αταραξίας. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη… Οι σπίθες κάθε συνεύρεσης μαστιγώνουν τον αέρα. Η κίνηση επικαλύπτει τους τριγμούς, αν και ταυτόχρονα διεγείρει το πάθος!

Το βράδυ της Κυριακής, ο Ερμής κλείνει το τετράγωνό του με τον Χείρωνα. Προσεγγίζει ακόμα περισσότερο σε όψη τριγώνου τον Ουρανό, που κυβερνά τον Υδροχόο. Επεξεργάζεστε τα πάντα στο μυαλό σας.

zodia-astra-tarot

Σαββατοκύριακο 28-29/12 .

Αν και υπάρχει μια τάση να συγκρουστείτε για τις απόψεις σας, η ένταση του καθενός είναι περισσότερο εσωτερική. Όταν θα έχετε καταλήξει για τη δική σας διαδρομή, μπορείτε να ανορθώσετε τον καινούργιο τρόπο σκέψης σας σε ανώτερο επίπεδο!

Αυτή θα είμαι μια στιγμή αναλαμπής! Θα το καταλάβετε, από το πόσο ομαλά θα συνταιριάξει στο σύνολο αυτή η πλήρης μετάλλαξη του σκεπτικού σας. Οι σπίθες εκτοξεύονται – αλλά σε έναν πανέμορφο συντονισμό!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο ΙΑΝ΄20

dream

Δεν θα δείτε ότι προσεγγίζει, απλά θα γλιστρήσει απαλά στη θέση του. Απαλλαγείτε από το βάρος των φόβων σας, ενδώστε στη φιλονικία μεταξύ ταυτότητας και σεναρίων, πάρτε θέση για την αστραπιαία αλλαγή της ενσυναίσθησής σας!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το τελευταίο σαββατοκύριακο αυτής της χρονιάς;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA