Σελήνη Πρώτο τέταρτο 01/02 – Σταθερότητα μέσα στον κυκλώνα

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Σελήνη Πρώτο τέταρτο στον Ταύρο.

Σελήνη Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου .

Ο παράξενος Ήλιος στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τη γήινη Σεληνη στον Ταύρο. Η Σελήνη θα ανατείλει το μεσημέρι, θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο το σούρουπο και θα δύσει τα μεσάνυχτα, σε όποια ζώνη ώρας κι αν βρίσκεστε.

Η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο την 1 φεβρουαριου . Μένει εκεί έως τις 3 Φεβρουαρίου, έπειτα περνά στους Διδύμους για τον επόμενο κύκλο των 60 ωρών.

zodia-taro-45

Η Σελήνη γεμίζει, μαζεύει ορμή για την Πανσέληνο. Στις 7 Φεβρουαρίου μπαίνει στον Λέοντα και προετοιμάζεται για να γίνει Πανσέληνος.

Σε αυτό το πρώτο τέταρτο της Σελήνης, τα μάτια μας έχουν καθαρίσει από τη νέα Σελήνη / την Κινεζική Πρωτοχρονιά. Σε αυτή τη φάση αποφασίζουμε τι να πάρουμε μαζί μας. Τι πρέπει να αλλάξουμε; Οι φάσεις των τετάρτων κάνουν τα σχέδιά μας ξεκάθαρα.

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο φέρνει προσγείωση και σταθερότητα μέσα στον κυκλώνα των ταξιδιών προς τα μέσα και προς τα έξω. Ο Ταύρος ζει αργά και με πραγματικό πλούτο. Από τον Ταύρο μαθαίνουμε την τέχνη της άνεσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

 

Σεληνη Πρώτο τέταρτο στον Ταύρο.

Ο Ταύρος είναι καταπληκτικός οικοδεσπότης. Αυτή η φάση της Σελήνης έχει να κάνει με την καλή παρέα, τα ωραία φαγητά, οτιδήποτε σάς κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Αν και οι φάσεις της Σελήνης κατά τον κύκλο του Υδροχόου σηματοδοτούν γενικώς ταξίδια, σε αυτή την περίπτωση το ταξίδι σας οδηγεί σπίτι.

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω. Θεωρώ όλα τα τρίγωνα με τον Δία θετικά. Η επιρροή του είναι επεκτατική, χαρούμενη και αυθόρμητη. Καθώς το τρίγωνο πέφτει σε ζώδια της γης, έχει το πλεονέκτημα ότι μας κάνει να νιώθουμε επικεντρωμένοι και ήρεμοι. Δεν μπορείτε να πάρετε τον λάθος δρόμο με τον Δία στο παιχνίδι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ημερο Φεβρ 2020

xartomanteia

Σελήνη Πρώτο τέταρτο στον Ταύρο.

Στην αρχαία Αίγυπτο, ο Ταύρος συνδεόταν με τη θεά της μητρότητας, Άθωρ. Η Άθωρ είχε ιδιαίτερη σύνδεση με τη μουσική, το τουρκουάζ και ένα κολιέ που λεγόταν μενάτ και φοριόταν αποκλειστικά από γυναίκες στην αρχαία Αίγυπτο. Φορέστε ένα μπλε φουλάρι ή κολιέ για να επικαλεστείτε την απαλή δύναμη της Άθωρ και να προστατέψετε τον λαιμό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος