Σελήνη Τελευταίο Τέταρτο στο Σκορπιό – Ερχεται κάτι μεγάλο

miniaies-erwtikes-skorpios

Σελήνη Τελευταίο Τέταρτο στο Σκορπιό .

Σελήνη Σάββατο 15 Φεβρουαρίου .

Σε αυτή τη στάση,το φεγγάρι στο Σκορπιό τετραγωνίζει το αναλυτικό Ήλιο του Υδροχόου. Αυτή είναι η τελευταία φάση της Σελήνης στον κύκλο του ήλιου στον Υδροχόοο. Το φεγγάρι αρχικά κινείται στο Σκορπιό στις 13 Φεβρουαρίου,δύο μέρες πριν το Τελευταίο Τέταρτο .

Έπειτα θα κινηθεί στον Τοξότη την ίδια μέρα. Αυτή η φάση του Τελευταίου Τεταρτου  μας προετοιμάζει για μια νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 23 Φεβρουαρίου.

zodia-taro-45

Τόσο ο Σκορπιός όσο και ο Υδροχόος ανήκουν στην σταθερή ποιότητα . Ο καθορισμός πρέπει να είναι ισχυρός, δυναμικός και γεμάτος πεποίθηση. Σταθερή ενέργεια στον ουρανό σημαίνει ότι είναι καιρός να ενισχυθεί η ύπαρξή μας.

Ο Σκορπιός είναι το χρυσόμαλλο δέρας.Χωρίς τον Σκορπιό, ποτέ δεν θα περάσουμε πέρα από το μίσος, τα βασικά συναισθήματα , το εγώ, τη δυναμική του ελέγχου. Ο Σκορπιός λέει: κοιτάξτε τα προβλήματα  σας, αναγνωρίστε τα , κάντε τη δουλειά σας, σκοτώστε τα . Και τότε στη κατάμαυρη νεκρή νύχτα, τα φτερά μας αρχίζουν να φυτρώνουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Μας δέχεται, ανεξάρτητα από το πώς φτάνουμε, και μας νανουρίζει απαλά. Φιλά τις ουλές μας με χείλη δηλητηριώδη, μέχρις ότου όλα φεύγουν μακριά. Έχει δει τα πάντα, ξέρει τα πάντα, αγαπά όλους.

Ο βαθύς, σκοτεινός Σκορπιός μας οδηγεί σε ένα άλλο ταξίδι τώρα, ψιθυρίζοντας τη νύχτα: θυμάσαι τη μήτρα; Εκεί είναι όπου ζω. Και έτσι είναι. Δημιουργία του άπειρου νερού, επιστρέψτε με μεγάλη βιασύνη από πού ήρθατε. Κατηλλειμένοι από τη δική σας δύναμη, διασκορπιστειτε στα αστέρια και αναγεννηθείτε. Στην άκρη όλων των άκρων, αισθανθείτε τα πάντα.

Στον ελληνικό μύθο του Σκορπιού, ο Ωρίωνας, ο κυνηγός απειλούσε να σκοτώσει κάθε ζώο στη Γη. Αυτό δεν ευχαρίστησε τη Γαία,γιαυτό έστειλε ένα τεράστιο κοσμικό σκορπιό για να επιτεθεί στον Ωρίωνα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/02 Λόγια ερωτευμένων

κρυσταλλομαντεία

Σελήνη Τελευταίο Τέταρτο στο Σκορπιό .

Παρότι δοκίμασε ο ίδιος, ο Ωρίωνας δεν μπορούσε να νικήσει τον σκορπιό και τα δολοφονικά του σχέδια αποβλήθηκαν. Ο λόγος που ο Σκορπιός και ο Ωρίωνας βρίσκονται στα αντίθετα άκρα του ουρανού είναι έτσι ώστε όταν κάποιος ανεβαίνει, ο άλλος κατεβαίνει κάτω από τον ορίζοντα, πράγμα που αποκλείει αποτελεσματικά περαιτέρω συγκρούσεις. Ωστόσο, ο Σκορπιός παραφυλάει , σκάβοντας με τις δαγκάνες του σε αρχαίες πληγές. Σε απόγνωση, φωνάζουμε προς τον ουρανό για βοήθεια;εδώ μπαίνει ο Υδροχόος.

Ο Κομιστής του νερού είναι ένα πλάσμα μεγάλης πνευματικής και δημιουργικής ώθησης. ένας μολυσματικά περίεργος εξερευνητής. Δεν προσπαθεί να μας αποσπάσει από τους πόνους του παρελθόντος, αλλά στρέφει το κεφάλι μας προς συναρπαστικά μέλλοντα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/02 Λόγια ερωτευμένων

tarw-taro-xartomanteia

 

Ο Υδροχόος είναι ατρόμητος. Κάνει ό, τι θέλει και έτσι έχει εξαιρετικές εξουσίες εκδήλωσης. Υδροχόος ρωτά: γιατί όχι; Μας υπενθυμίζει ότι, ανά πάσα στιγμή, η πραγματικότητα μπορεί να αντιστραφεί, να ανατραπεί, να παραβιαστεί. Δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Ήρθε η ώρα να ανέβει!

300x300a

Αυτή η φάση φεγγαριού σηματοδοτεί ότι έρχεται κάτι μεγάλο: κίνηση, στροφή, επανάσταση.

Τίποτα δεν είναι σχετικά ήσυχο ή συνηθισμένο. Να είστε προετοιμασμένοι να σηκωθείτε και να πάτε (συνήθως περιλαμβάνεται κάποιο ταξίδι όταν ο Υδροχόος είναι παροντας).

Καλείστε σε κίνηση και περιπέτεια. Πηγαίνετε για πορεία με ένα σακίδιο, απομακρυνθείτε από τον κόσμο.

Αφήστε τους ανέμους του Υδροχόου να γεμίσουν τους πνεύμονες και το μυαλό σας, φρέσκο αέρα και ηλεκτρισμό. Πίνετε άφθονο νερό για να τιμήσετε το στοιχείο του Σκορπιού. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot