Σελήνη 05-06/08 – Η αναγνώριση που σας αξίζει.

ζωδιο-ιχθυες-αφροδιτη-zwdia-αστρολογια-ωροσκοπιο-2015

Αστρολογία Σελήνη 

Αστρολογία Κυριακής 05/08, η Σελήνη διασχίζει τον Ταύρο

Ανήκετε στα άτομα που εργάζονται σκληρά στο παρασκήνιο των γεγονότων; Το θέλετε ή όχι, τώρα θα βγείτε από το σκοτάδι!

Όχι μόνο θα πάρετε μια γεύση από τους προβολείς, θα λάβετε και την αναγνώριση που σας αξίζει. Φυσικά μετά εξαρτάται από εσάς το αν θα θελήσετε να επιστρέψετε στα παλιά δεδομένα σας.

zodia-zvdia-22

Οι διευθετήσεις που έχετε κάνει για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ενδέχεται να έχουν υποστεί κάποιες αλλαγές εν αγνοία σας! Θα αποδειχθεί καίριο από μέρους σας να ελέγξετε ξανά όλα τα στοιχεία, για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής!

Μια γνωριμία με έναν ιδιαίτερο καλλιτέχνη – ταξιδευτή, είναι πολύ πιθανή αυτή την περίοδο. Ίσως αυτό το άτομο να αναζητά μια σχέση, που θα τον συντροφεύει και στις περιπλανήσεις του ανά τον κόσμο. Μην διστάσετε να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές μαζί του, να γεμίσετε εικόνες και εμπειρίες!

zwdia-fotia

Αστρολογία Σελήνη 

Αν τρέφετε αισθήματα για ένα άτομο στον εργασιακό σας χώρο, μην εκπλαγείτε αν σας δείξει αμοιβαία αισθήματα αυτή την περίοδο. Τολμήστε να ρισκάρετε να έρθετε πιο κοντά, ακόμα κι αν καταλήξει μια βραχυπρόθεσμη σχέση. Το βέβαιο είναι ότι θα την απολαύσετε!

Η ενέργεια της ημέρας: Ευνοείται η επαφή σας με τη φύση σήμερα, γι’ αυτό οργανώστε μια μικρή απόδραση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Αστρολογία Δευτέρας 06/08, η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους

Μια ομιλία ή μια παρουσίαση που προετοιμάζετε αυτές τις μέρες, είναι πιθανό να σας έχει αγχώσει και να έχετε χάσει τον ύπνο σας. Αν ανησυχείτε τόσο, είναι η ιδανική στιγμή για να ζητήσετε τη στήριξη των ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη και θα χαλαρώσει την έντασή σας.

Κάποιοι θα θελήσετε να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο αυτή την περίοδο. Να το κάνετε, γιατί θα εξυπηρετήσει άρτια τους στόχους σας για υλοποίηση των μακροπρόθεσμων επαγγελματικών σας ονείρων!

zodia-astra-tarot

Αν είστε γονείς, σήμερα καλείστε να αφιερώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας.

Είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια κρυφή σχέση, με ένα άτομο που γνωρίζετε ήδη; Το πιο πιθανό είναι να το έχετε συζητήσει με ανθρώπους που εμπιστεύεστε – και να σας έχουν αποτρέψει για διάφορους λόγους… Το αν θα καταλήξετε να πληγωθείτε ή όχι, είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.

Η ενέργεια της ημέρας: Αν αναζητάτε έναν καινούργιο έρωτα, αυτές οι μέρες έχουν τη δυναμική να σας φέρουν ενδιαφέρουσες και ενθουσιώδεις επιλογές. Ο Έρωτας βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra